Şimdi Ara

4 apartman arkaya Superonline altyapisi geliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar dedigim gibi arka sokak daki tutkcell bayisine superonline altyapisi gelicekmis 4 apartman ilerdeyim yararlana bilirmiyim dedim tabi kii deki guvenmedigim icin size soruyorum 4 apartman arkadaki bayiden eve fiber getirirlermi pek sanmıyorum ama Şansımizi deniyecegizp siz ne diyorsunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bizim sokağın başında altyapı var bize 100 metre mesafede ama başvurmama rağmen bekleyeceksiniz dediler.. Bütün sokak başvurursanız genel merkeze imza toplayıp hızlanır biraz dediler fazla umitlenme bence... yinede bi dene şansını takipteyim konuyu..
  • Kendimden örnek vericek olursam sizin durum daha zor gözüküyor. Sokağımızda SuperOnline altyapısı var ve birçok apartmana da hizmet veriliyor 2 senedir. Ama bizim apartman 5 kat ve 5 daireli olduğu için gelip kurulum yapmıyorlar. Gerçi istemiyorum da zaten TTNet fiberden oldukça memnunum. Arkadaşın da dediği gibi imza olayı işlemi hızlandırabilir.
  • @Frécoß hocam gerci apartmanin onunde hemen tip-7 kabini var eve ttnet fiber kablo cekebilir ama superonline interneti daha iyi o yüzden diyorum :/

@Berkay Varangel
    Bütün sokak aşar beni hocam sokakgin tamami uydunet o yüzden hiza ve pinge ihtiyac duymuyolar yani yaş o iş :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tevez51 -- 19 Nisan 2014; 17:16:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tevez51

Arkadaslar dedigim gibi arka sokak daki tutkcell bayisine superonline altyapisi gelicekmis 4 apartman ilerdeyim yararlana bilirmiyim dedim tabi kii deki guvenmedigim icin size soruyorum 4 apartman arkadaki bayiden eve fiber getirirlermi pek sanmıyorum ama Şansımizi deniyecegizp siz ne diyorsunuz ?

Dediğim gibi bende aynı dertten muzdaribim başvurdum fakat adamlar bekleyin deyince altyapı gelene kadar uydunete attım kendimi ttnetten kurtuldugum gune şükür diyorumm..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berkay Varangel

quote:

Orijinalden alıntı: Frécoß

Kendimden örnek vericek olursam sizin durum daha zor gözüküyor. Sokağımızda SuperOnline altyapısı var ve birçok apartmana da hizmet veriliyor 2 senedir. Ama bizim apartman 5 kat ve 5 daireli olduğu için gelip kurulum yapmıyorlar. Gerçi istemiyorum da zaten TTNet fiberden oldukça memnunum. Arkadaşın da dediği gibi imza olayı işlemi hızlandırabilir.

Konumunuz nedir hocam?

Karşıyaka merkez hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yildizz35

quote:

Arkadaslar dedigim gibi arka sokak daki tutkcell bayisine superonline altyapisi gelicekmis 4 apartman ilerdeyim yararlana bilirmiyim dedim tabi kii deki guvenmedigim icin size soruyorum 4 apartman arkadaki bayiden eve fiber getirirlermi pek sanmıyorum ama Şansımizi deniyecegizp siz ne diyorsunuz ?

Dediğim gibi bende aynı dertten muzdaribim başvurdum fakat adamlar bekleyin deyince altyapı gelene kadar uydunete attım kendimi ttnetten kurtuldugum gune şükür diyorumm..
    yakinda gelir inşallah hocam altyapi baglanmadanmi başvuru yaptin orayi çözemedim de ?yi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tevez51 -- 20 Nisan 2014; 0:54:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yildizz35

quote:

yakinda gelir inşallah hocam altyapi baglanmadanmi başvuru yaptin orayi çözemedim de ?yi

fiber gelsin diye başvuru yaptım şu an bizim sokağın başında var altyapı ama bizde yok daha.. O yuzden gelene kadar uydutteyimm...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kendimden örnek vericek olursam sizin durum daha zor gözüküyor. Sokağımızda SuperOnline altyapısı var ve birçok apartmana da hizmet veriliyor 2 senedir. Ama bizim apartman 5 kat ve 5 daireli olduğu için gelip kurulum yapmıyorlar. Gerçi istemiyorum da zaten TTNet fiberden oldukça memnunum. Arkadaşın da dediği gibi imza olayı işlemi hızlandırabilir.

Konumunuz nedir hocam?

Karşıyaka merkez hocam.

Karşıyakada her apartmanda var nerdeyse yani çok yaygın özellikle bahriye üçok ve aksoy çevresinde. Ama ne yazık ki daire sayısı en az 7 olmalı galiba böyle saçmalık olmaz.

Evet hocam ben de Bahriye Üçok'tayım zaten. Şimdilik 5 daireli apartmanlar planlarında yokmuş. Dediğim gibi TTNet'ten memnunum. Memnun olmasam işin peşine düşerdim. Yan apartmana hizmet verilip de bize verilmemesi kadar saçma bir şey olamaz. Bu şekilde SuperOnline kendisi kaybediyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Konumunuz nedir hocam?

Karşıyaka merkez hocam.

Karşıyakada her apartmanda var nerdeyse yani çok yaygın özellikle bahriye üçok ve aksoy çevresinde. Ama ne yazık ki daire sayısı en az 7 olmalı galiba böyle saçmalık olmaz.

Evet hocam ben de Bahriye Üçok'tayım zaten. Şimdilik 5 daireli apartmanlar planlarında yokmuş. Dediğim gibi TTNet'ten memnunum. Memnun olmasam işin peşine düşerdim. Yan apartmana hizmet verilip de bize verilmemesi kadar saçma bir şey olamaz. Bu şekilde SuperOnline kendisi kaybediyor.

Katiliyorum 10 kat bile olsa 2-3 kisi fiber kullanacak sacma birsey.

• quote:

bir kaç kişi açtıracağını söylerseniz büyük ihtimalle size de getirirler alt yapıyı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fds14

quote:

bir kaç kişi açtıracağını söylerseniz büyük ihtimalle size de getirirler alt yapıyı

Bayisine gittim konuştuk falan işte birisini aradı sordu dedi ki "Abi 3 veya 4 kisiden imza alıcaksın telefon ve internetini superonline geçirirlerse getirirlermiş altyapıyı apartmana" ne dir bu telefon sevdası bunlarda ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.