Şimdi Ara

4 adet nestle kare çikolata (bitter,bademli,sütlü) 65 gr --- 9.95 tl (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
2
Favori
12.272
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kg bazlı bakmak lazım. Tablet çikolatalar genelde 70/90 tl arasında oluyor. Çok canınız istemiyorsa bu fiyatı Aşınca almamak lazım.
    İlla bademli beyaz yicem diyorsanız da tanesi 6tl.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürünü alıp/tadanlar yorum yapabilir mi arkadaşlar?

Tamam bir kişi yazdı, sonra beğen yapılıp üste çıkarıldı, 50 defa aynı şeyi yazmanın yararı nedir?
  • Ee zaten 12-13 TL ye geliyor tekli aldıgın da neresi sıcak.. Gerçi bim a101 5 tl lik şeyi 4.95 yapıp indirim diye yediriyor..

• Bimde bayram çikolatalarıda gayet ucuzlamış. Kahve dünyası nın çikoları baya ucuzdu.
  • Tavsiyem damaginizi sizlatmiyor ise %70ten asagi kakao iceren cikolata almayin.

• BèRuTTì kullanıcısına yanıt
    3 lira ucuz işte daha ne? %25 oran yapıyor. Bu sıcak değilse ne sıcak?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • az önce aldım favorim beyaz olanı lakin sağlık için en faydalısı bitter olanı

• Nakahella kullanıcısına yanıt
    mandalina alsanız daha iyi

• zero-man kullanıcısına yanıt
    Onu kendileri de yiyor evlerinde. Çikolata nedir bilmiyorlar köyde çok dandik çikolatalar var, bir kere jelibon götürdüm öleceklerdi zevkten öyle düşünün.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SHADOW

guzel fiyat
    alinir

edit: 10 lira uzeri alisveris sarti varmis. Alinmaz. Alisveris siniri dayatmalarindan hoşlanmiyorum.
    Hocam başka biri 10tl lik bişey alırsa arada bu çikolataları da geçirsin kasiyer aynı şey zaten malumun. Ben öyle yaptım. Onun dışında illaki eve 10tl lik bişey alınıyor gerçi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpalp84

Bimde bayram çikolatalarıda gayet ucuzlamış. Kahve dünyası nın çikoları baya ucuzdu.
    Kaça düşmüş acaba!? Bildiğim 15 TL idi 215 gr mı. Yarı yarıya düştülerse bakmaya değer. Ama Happiness diye bir pralin çikolata almıştık. 18 TL 400 gr...İçi full glikoz şurubu aşırı tatlıydı. Varsa almayın derim önermem.
  • Min %80 bitter çikolata kiloyla en uyguna nereden bulunur arkadaşlar
  • aktı gitti. nasibimizde almak varmış
    arkadaşları anlamıyorum ne istiyolar 1 liraya nestle kare çikolata yemek istiyolar galiba "neden 0,25krş değil???"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memole -- 18 Eylül 2019; 19:39:2 >
  • Migros ta 1 alana 1 bedava 4.95ti. Şartsız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Revenge®

Min %80 bitter çikolata kiloyla en uyguna nereden bulunur arkadaşlar
    Yuh. Nası yiyorsunuz abi siz onu. %55 i geçince, katı yağ yiyormuşum gibi hissediyorum

• yalova a101 de her 10 tl ye 9 tl den 2 adet aldim :) tadlar iyi fiyat guzel...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Revenge® kullanıcısına yanıt
    Mabel kuvertürler var bulabilirseniz.

• Hocam amatör sporcuyum şekere büyük nefretim var, bitter ise ağızda bıraktığı tadıyla bende bağımlılık yapıyor, hatta o tadı sürekli almak için bitter çikolatayı rendeleyip az bir miktarı uzun sürede yemeyi düşünüyorum. Geçen çok kaliteli bir yaş pasta gördüm düşünde etrafı bitter sarılı, etrafını temizleyip ortada keki bıraktım
  • quote:

Orijinalden alıntı: -frambuaz

Mabel kuvertürler var bulabilirseniz.
    Hocam fiyat ne durumda acaba mabel 2.5kg için bilgin var mı, ülker %80 bitterin kilosunu yaklaşık 40 liraya denk getirdim. Fena değil sanırım?
  • Bu GR Oynamaları ile ilgili bir şikayet vs yöntemi varmıdır
    Bütün herşeyde var artık insanlar kg gr bakmadan alıyor

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.