Şimdi Ara

4 adet nestle kare çikolata (bitter,bademli,sütlü) 65 gr --- 9.95 tl (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
2
Favori
12.272
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: aksinaletinsan

Yuh. Nası yiyorsunuz abi siz onu. %55 i geçince, katı yağ yiyormuşum gibi hissediyorum

Alıntıları Göster
    Geçenlerde denemek için Lindt yüzde 80-90 sanırım kakaolu aldım. Çöpe attım. Bitter yüzde 40-50 max olmali en azından benim için. Bildiğin acı oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden tadi degisti neden gramaj dustu diye markaya laf atmadan once, dolara euro'ya bakin bi... Markalar para kazanmak zorunda. En dandik urunleri bizim gibi ulkelere yolluyorlar. Ne yedigimiz belli degil. Algida da da gorduk. Yurtdisindaki gibi yapsalar 5 lik cikolata olur 30 lira

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Migros ta 1 alana 1 bedava yapmış.4.95'e 2 tane alınabiliyor .Stokta 80 gram bulunabiliyor aynı fiyattan. 4 adet nestle kare çikolata (bitter,bademli,sütlü) 65 gr --- 9.95 tl

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam dolar hızlı ve çok çıktı kabul ediyorum ama dolar 7tl iken güzelce bir zam yaptılar 2.75tl oldu 4lira. Sonra gramajlar düştükçe düştü. Sonra durmadılar yine zam yine zam yaptılar. Krizi fırsata çevirdi yani çoğu firma malesef.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben son 3 senedir Nestle, 2 senedir Ülker almıyorum. Nestle kalitesini çok çok düşürdü. Markette artık Nestle nin yüzüne bakmadığım için gramaj olaylarını farketmemişim. Ülker i de hem lezzet hem de gramaj kaybı sebebiyle almıyorum. Eski yediğimiz çikolata ve bisküviler yok artık.

Eti de az da olsa lezzet kaybı var ama gramaj olarak aynı.

• Bende geçen almistim bademlinin tadı güzel klasik sütlü eh iste
    Migros takı kampanyada güzelmiş hem 80 gr. Tanesi 2:50 Çok iyi

• Bugüne özel galiba tekli halley 5 adet alımda 2,25 tl diyor ancak kasada 1,75 düşüyor. halley bulan faydalansin.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.