Şimdi Ara

4.8 yamasiyla Soraka

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nerf anladık ama artık her q %17 CD azaltacagina göre daha çok can basmayacak mi? Bir de ben buna semavi soraka almıştım sadece soloda oynuyordum skini geri veremezmiyiz? :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Zaten amaç olması gerektiği yere göndermek (sup). Hayır veremezsin.
  • Bırakın bu zihniyeti artık
  • ne nerfi geldi yav sorakaya?
  • Yahu nerf gelmediki soraka ya. Q son lvl da 3-4 tane Q attığında W de atabilceksin.
  • onu bunu bırakın da şu yama notlarını atın biriniz hayrına. Stajdayız açılmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: strikerJJ

onu bunu bırakın da şu yama notlarını atın biriniz hayrına. Stajdayız açılmıyor

pm attım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cs 1.6 5v5 ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şu direkt iade diyenlere kıl oluyorum. Iyi gün dostu gibi geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıldız Yağmuru'nun verdiği hasar azaldı, İlham rakip üzerinde kullanılırsa mana bedeli olacak.

Soraka'nın orta koridor taktikleri bir hayli can sıkıcı olabilir. Zira kendisi bedelsiz İlham kullanarak rakiplerinin karşılık verme kabiliyetini dizginlerken, üstüne Yıldız Yağmuru ile onları sürebiliyor. Soraka solo koridorda etrafına büyü hasarıyla kök söktürsün diye değil, takımını sürekli destekleyecek birisi olsun diye takıma alınması lazım.

Q - Yıldız Yağmuru

HASAR: 60/95/130/165/200 ⇒ 40/65/90/115/140

İŞLEVSEL: Yıldız Yağmuru bir rakibe isabet ederse, Astral Lütuf'un bekleme süresi %5/6,25/7,5/8,75/10 azalır ⇒ %5/8/11/14/17 azalır

E - İlham

YENİBEDEL: Rakip üzerinde 50 mana bedeli karşılığında kullanılır, bedel her seviyede aynı kalır
  • Cd %17 azaltması iyi olmuş bol bol oynarım artık
  • nerf gelmemiş iyice sup yapılmış :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.