Şimdi Ara

4.5Ghz DEKİ FX6100 İŞLEMCİ 280X İ BESLEYEBİLİR Mİ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

FX6100 4.5GHZ E overclock ettiğimizde 280X VaporX gibi bir karttan tam verim alabilir miyiz?

• 3dmark 11 physics skoru 7000 den dusukse besleyemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soporte -- 13 Nisan 2015; 16:28:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alamazsin.min 4.5 ghz 8320 veya 8350 sart.

• Evet besleyemiyorsun oyununa göre değişiyor ama mesela bf4 multide besleyemiyor 4.5ghzde fx6300... O işlemci için r9 280 son gerçekten
  • Stock hızda bile işinizi görür (iş görür diyorum) çok abartıyosunuz bu darboğaz işini.

-5 yemişim bi sövücem şimdi varya insanları yanlış yönlendiriyorsunuz hanginiz denediniz.

Konuyu açan kardeşim al o kartı stok hızda testler yap görsün bu cahiller hele 4.5 GHz'de ağlatırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orlando DeJoseph -- 13 Nisan 2015; 20:43:18 >
  • Orlando DeJoseph kullanıcısına yanıt
    İş görmek 30 FPS almak ise böyle bir kartı alıp boşa vermeye gerek yok zaten. Bu düşünce hatalı.
  • Ayni işlemci ile,4 ghz hız da denedim. Oyunların çoğu oynanabilir seviyeden aşağı inmiyor du (30 FPS). Ama kartı kısıtlıyordu.

Sistemi komple elden çıkardım, malûm yeni kartları bekliyoruz. Keşke fotolar cekseydim,senin için daha da aydınlatıcı olurdu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tam verim alamazsın maalesef.
  • O işlemci ile benzer performans veren phenom ii 965be ile kullanıyorum ben 3.8 ghzde sorun yaşamıyorum çoğu oyunu 60fps kilitleyerek oynuyorum 1080p'de . Yukarıda arkadaşı eksilemişsiniz fakat gerçekten darboğaz işini aşırı derecede abartıyorsunuz
  • krlready K kullanıcısına yanıt
    kullandığın çözünürlüğe bağlı 1600x900 gibi bişeyse mümkün değil beslemez ama 1080pde oc belki durumu kurtarır
  • quote:

Orijinalden alıntı: krlready

Evet arkadaşlar,

FX6100 4.5GHZ E overclock ettiğimizde 280X VaporX gibi bir karttan tam verim alabilir miyiz?

Tabikide Hayır besleyemez oyundan oyunada değişir bu gecenlerde forumda biri koymuştu yok besler falan diye r9 280x le kullanmış farcry3 de ggördüğünüz gibi darbogaz yok diyordu ama tabikide darbogaz vardı o yok saniyordu.40fps nin üstüne çıkamıyordu halbuki ben farcry 4 de r9 270x ile alıyorum 40 ile 60 arası fps.

• Kardes millette bakma izle

https://www.technopat.net/2015/04/13/titan-x-ve-g3258-ile-oyun-testleri-islemci-darbogaz-testi/

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.