bi bilmem ne hatası alıyorum sonra bi bakıyorum 8 kere msj atmışım.
Sporcu için 81 kilo normal bence 1.75 se bi kaç kilo verse yeterli.Boksör bi arkadaş vardı 1.80 e 80 küsürdü adam 10-11 halı saha maçı yapıyodu sonra aynı halı sahada 11-12 maçındada oynuyodu ve deli gibi koşuyodu ama adamda hiç yağ yoktu aynı zamanda vücuda orantılı bi şekilde dağılmasıda önemli kilonun .Arda'nın gövde bacak uzunluğu değişik biraz.
ya ztn direk boya göre şu kilo normal diyemezsinki, adam bodycidir 1.60dır 90 kilodur hayvan gibi kaslıdır 1 gram yağ yoktur bilemezsinki.
bende 1.75im, 78 kiloyum.not şişko değilim
arkdaşlar yanlız bunda kas gelişimde önemli şimdi ben size 2 tane horoz getiririm aynı hacımli biri dövüş horozu 6 kilo diğeri normal horoz en fazla 2 kilo gelir bunuda hesaba katın alınan her kilo yağ değildir
1.75' e 70 kilo nedir yahu ? bu herifin hiç mi kas kütlesi yok ? sporcu adam 1.75 ise zaten en az 75-76 kilo olmalıdır, heriflerin bacak kasları bile bu farkı dengeler.
bi sorun arda'nın kilosu kalmıştı
Maşallah tosunuma.
quote:
Orijinalden alıntı: Just be*
Tam tersine,Ardanın özel hayatı konuşulacağına bu konuşulmalı bence. Belki kabul etmeyeceksiniz ama sürekli geriye giden bir Arda var artık. Kendine bakmıyor,sakatlığı geçmeden Milli takıma hazırlık maçına gidiyor. Arda böyle darbeye bağlı sakatlık yaşamıyorki sürekli bir yerleri atıyor.Bu da iyi antreman yapmayıp özel hayatına dikkat etmediğini gösteriyor(Burda demek istediğim magazin boyutunda değil.) Büyük bir yıldız adayının sürekli helede saçma bir sakatlık yüzünden senede 5 maç yapmaya hakkı yok.
arda 175 varmı sasırdım
yorumları görünce komiğime gitti.
fazlası olması gayet normal 1 yıldır top oynamıyor.
sporcuda kas olur diyenler hangi spor dalından bahsettiğinize bağlıdır bu durum !!!
aksine futbol, boks , basketbol gibi uzun süreli kondisyon dayanıklılık gerektiren sporlarda tercihen daha az ve uzun kaslar dayanıklılık açısından tercih sebebidir.
kas miktarı arttıkça ve kasların boyu kısaldıkça anca aşağadaki resimde gördüğünüz elemanlar gibi sahneye çıkar 2 kas şişirir 2 adım atarsınız ve şişer kalırsınız. bu eleman 45 dakika futbol oynasın 30 dakika basketbol oynasın maç sonunda çok ciddi kas sakatlıkları geçirecek ve müsabakanın ilk 5 dakikasından sonra adeleler odun gibi olacağı için şişip kalacaktır.
uzun süreli dayanıklılık için daha az ve uzun kaslar ve daha az kilo gerekiyor.. yoksa şişer kalırsınız...
quote:
Orijinalden alıntı: greyhound
abi yemin ederim apaçi
quote:
Orijinalden alıntı: John Dillinger
quote:
Orijinalden alıntı: Just be*
Tam tersine,Ardanın özel hayatı konuşulacağına bu konuşulmalı bence. Belki kabul etmeyeceksiniz ama sürekli geriye giden bir Arda var artık. Kendine bakmıyor,sakatlığı geçmeden Milli takıma hazırlık maçına gidiyor. Arda böyle darbeye bağlı sakatlık yaşamıyorki sürekli bir yerleri atıyor.Bu da iyi antreman yapmayıp özel hayatına dikkat etmediğini gösteriyor(Burda demek istediğim magazin boyutunda değil.) Büyük bir yıldız adayının sürekli helede saçma bir sakatlık yüzünden senede 5 maç yapmaya hakkı yok.
Arda 2007/08'de 62, 2008/09'da 58, 2009/10'da 52 maça çıkmış hocam ne 5 maçı. Bu sezon da ligde 4 maçta, toplamda da 14 maçta oynamış. Arda sezon başında Belçika maçında Fellaini'nin tekmesiyle sakatlandı, birkaç hafta oynayamadı ve tam dönüyor derken osteitis pubis sakatlığı ortaya çıktı. Bugüne kadar bir türlü dönememesinin nedeni de bu sakatlık. Tekrar tekrar sakatlandığı falan yok. Adele sakatlığı da geçirmiyor. Kasık bölgesindeki bu sorundan dolayı oynayamıyor.
ayı
quote:
Orijinalden alıntı: greyhound
sporcuda kas olur diyenler hangi spor dalından bahsettiğinize bağlıdır bu durum !!!
aksine futbol, boks , basketbol gibi uzun süreli kondisyon dayanıklılık gerektiren sporlarda tercihen daha az ve uzun kaslar dayanıklılık açısından tercih sebebidir.
kas miktarı arttıkça ve kasların boyu kısaldıkça anca aşağadaki resimde gördüğünüz elemanlar gibi sahneye çıkar 2 kas şişirir 2 adım atarsınız ve şişer kalırsınız. bu eleman 45 dakika futbol oynasın 30 dakika basketbol oynasın maç sonunda çok ciddi kas sakatlıkları geçirecek ve müsabakanın ilk 5 dakikasından sonra adeleler odun gibi olacağı için şişip kalacaktır.
uzun süreli dayanıklılık için daha az ve uzun kaslar ve daha az kilo gerekiyor.. yoksa şişer kalırsınız...
Evet sporcuda kas olur,bu laftan siz resimde ki gibi adamları anlıyorsanız orası başka tabi..Örnek vermek gerekirse ispanya ligi'ne veya premier lige bakabilirsiniz..Bizim iri dediğimiz kaleci Volkan'nın Yobo'nun yanında nasıl durduğuna bir bakın,bu biraz uç bir örnek oldu belki ama premier lig'de ki oyuncuların çoğunun son derece kaslı olduklarını görebilirsin,bizim oyuncularımız yanlarında çubuk kraker gibi gözüküyor veya Nba oyuncuları ile avrupa basketbolcularına bakabilirsin..
ronaldo zenciymiş ya la
Yesin tosunum yesin Arda’cım yesin Afiyet olsun Ardama benim bee...
Seneye zaten onu yağlı güreş müsabakalarına aldiracaz İnş...
O kadar şımartılmaya ve o kadar davete katılıma,gece hayatına vb...rağmen kilo mu verecekti bir de.
Umarım satılabiliyorsa satılır da,Gs bir an önce bu suni yıldız sendromundan kurtulur,artık gerçek yıldızlarla kadro kurmanın gerekliliğini anlamıştır yönetim.
SPORCUDA KAS OLUR KARDESIM KISININ FIKRINE GORE DEGISIR
yıne nba den ornek vereyım kevin durant kas yapmıyor bilinçli olarak patlayıcılıgım gıder dıye saten kısa forvet 208 boyu olan bır oyuncu ıcın kas yaparsa atletıklıgı kaybolur yaptıgı cogu seyı yapamaz
sımdı arda ıcın tam tersını dusunun yalcın ayhan gıbı kasap stoperlerın oldugu lıgde ardanın kaslanması lazım kaslanması ıcın de kılolu olacak elbette
evet bu aralar daha fazla kılo aldı cunku oynamıyor bu herfutbolcu ıcın boyle ronaldinhoda cristiano da yaz ayları kılo alıyor bu dogal cunku mac yapmıorlar ardada o durumda mac yapmıyor
bu konuda bıle ardaya sallayan adamlar var ya hayretler ıcınde okuyorum devam edın
bu arada LABRAM 125 kılo oldugu soylenıyor dehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Sevgili polyanna Arda Turanı desteklemeye devam et mutlu musun???:)))))))
quote:
Orijinalden alıntı: f_the_answer
SPORCUDA KAS OLUR KARDESIM KISININ FIKRINE GORE DEGISIR
yıne nba den ornek vereyım kevin durant kas yapmıyor bilinçli olarak patlayıcılıgım gıder dıye saten kısa forvet 208 boyu olan bır oyuncu ıcın kas yaparsa atletıklıgı kaybolur yaptıgı cogu seyı yapamaz
sımdı arda ıcın tam tersını dusunun yalcın ayhan gıbı kasap stoperlerın oldugu lıgde ardanın kaslanması lazım kaslanması ıcın de kılolu olacak elbette
evet bu aralar daha fazla kılo aldı cunku oynamıyor bu herfutbolcu ıcın boyle ronaldinhoda cristiano da yaz ayları kılo alıyor bu dogal cunku mac yapmıorlar ardada o durumda mac yapmıyor
bu konuda bıle ardaya sallayan adamlar var ya hayretler ıcınde okuyorum devam edın
bu arada LABRAM 125 kılo oldugu soylenıyor dehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh