Şimdi Ara

4*4 SUV & CROSSOVER TERCİH

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • * Jeep Cherokee 2.8 crd ( 2005 - 2007 )
    * Jeep Cherokee 3.7 ( 2003-2004 )
    * Subaru Forester ( 2005-2010 )
    * Suziki Grand Vitara ( 2010-2012 )
    * Suziki SX4 S Cross ( 2014-2015 )

Yukarıda yazılı modeller arasında kaldım . Ağır arazi şartlarında kullanım olmayacak ancak karda , çamurda , bozuk yollarda sıkıntı çıkarmasın , yerden biraz yüksek olsun istiyorum . 4 çeker ve otomatik olması gerekiyor . Fiyat aralığım 50bin ile 65bin arasında . Güvenlik , az sorun çıkarması , hafif arazi kabiliyeti yeterli seviyede olsun işimi görür. hangisini neden tercih ederdiniz yada başka öneriniz olur mu ?

• YENİ Qashqai'nin 4x4 leri gelmiş diye duydum listeye ekleyip encelemni tavsiye ederim
  • 2006 Otomatik Subaru Forester 2.0 X Comfort Prins LPGli 170.000km 39.000TL fiyat nasıl ?
  • 1-Subaru forester
    2-sx4
    3-vitara

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben olsam toyota hilux alırdım şimdiye kadar üretilmiş en sağlam araç olduğunu düşünüyorum teknolojinin bütün imkanlarından faydanlanmışlar..(tiguan ve cx5 de gayet iyi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAKTAN06 -- 5 Ocak 2015; 16:04:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakıt sorun olmayacak ise ki listede 3.7 Cherokee var, Suzukiler yerine Rav4 düşünmenizi tavsiye ederim.
    Örnek olarak şu kasa ya da bir önceki versiyonu diyicem ama eski kasası pek tatmin etmiyecektir.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-2007-boyasiz-hatasiz-toyota-rav4-otomatik-sunroof-plusderi-plusisitma-188965657/detay
  • iGroN İ kullanıcısına yanıt
    Aslında benimde gönlümden 3.7 Cherokee geçiyor , LPG ile uyumlu galiba . Subaru için 2.0 motorda bir sürü seçenek var , 2006 model prins lpg'li olan 158hp x comfort almalımıyım bilemiyorum . 170bin km de bu yaşta araba alınmalı mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aslında amaç arazide treyler veya karavan çekmek değilse, batan diğer araçlara yardım etmek gibi fazlaca beygirgücü ve tork gerektirecek ihtiyaçşar yoksa ve yalnızca sıkıntısız yol almaksa ben size 2012-2013 Subaru XV'lere bakmanızı öneririm... Youtube'da amatör kişilerin yaptığı arazi performans testleri vs bolca var, sanırım 8 araçlık bir grup içerisinde ıslak çim zeminde dik yokuş turmanışı videosu vardı ki beni çok etkiledi... Forester'ın ardından geliyordu hemen... Volvo XC90-Kuga vb. şehirli SUV'lar yokuşu bile tamamlayamazken... Yerden yüksekliği de gayet tatmin edici bir araba XV'nin, bir başka videoda da Defender ile test pistinde kullanılıyordu, kütüklerin ve bozuk yolların üzerinden geçişi sıkıntısız, yaklaşım açısı vs daha kötü değil. Ancak başta bahsettiğim güç isteyen işler için 1.6 lt benzinli motoru yetersiz fakat şehir içinde bile ekonomik bir sürüş sağlıyor... bence bir kontrol edin

• Subaru'dan sonraki tercihin s-cross olması şart keza Suzuki sxcross 4x4 ALLGRIP sistemi diğerlerinden çok daha başarılı ve yıllarca katır gibi size hizmet eder.
  • Bu fiyat aralığında alabileceğiniz en iyi tercih subaru xv olur... Güvenlik ve 4*4 olarak ve yerden yükseklik olarak kullanabileceğiniz tam bir aile aracıdır... Suzukiden sonra şuan subaru xv kullanıyorum. Kesinlikle tavsiyemdir...
  • satox S kullanıcısına yanıt
    Aynen katılıyorum , SX4 ile XV karşılaştırmasını yapmak gerek . Çok yakın gibiler birbirine özellik bakımından .
  • ugurse U kullanıcısına yanıt
    Bencede + Yakıt tüketimi de daha uygun ve fiyat avantajı da var
  • silvershadow kullanıcısına yanıt
    tşk
  • sehir içinde kullanmak için daha küçük motorlu araçlar da yetmez mi sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: uyarserdar

tşk

suzukinin dizeli otomatik olsa çok iyi olurdu, düz düşünürseniz bence s-cross dizel almalısınız, 4x4 allgrip kesinlikle Subaru dışındaki araçlardan çok üstün..
  • Bu kadar yüksek motor araçlar almayı düşünen biri için nasıl olsa yakıt önemli olmayacağı için ve daha önce suzuki kullanmış ve şuan subaru kullanan biri olarak bu fiyat aralığında en iyi araç subaru xvdir. Nedenlerine gelince kalite güvenlik ve sorunsuzluk gibi sıralayabiliriz. Suzuki sorunlu araç mı, hayır değil ancak subaru daha güvenli ve kalite olarak suzukiye göre üstün bir araç ve motor sesi farkı var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.