avea ise etkinleşmesini beklemeyin...cunku avea facetime ozellıgını kapatmıs..
quote:
Orijinalden alıntı: ender
avea ise etkinleşmesini beklemeyin...cunku avea facetime ozellıgını kapatmıs..
hattım turkcell...
Fotograf cektinizmi arkadaslar, bide sizden yorum alabilirmiyim bende kipkirmizi cikiyo fotograflar, app Store'den program indirirken sorun yasıyorum, ayrica bu wi-fi hotspotu actigim zaman wireless cihazim goruyo fakat ag gecidi yanit vermiyor diyerek internete baglanmiyo...
ben developer değilim.Bu sürümü indirip kullanabilirmiyim?
Bu arada ekran kilitliyken muzik dinlediginizde album kapagi cikimiyor artik :((
Bunu indirsem, Jb'li iPad 4.2.1'e yüklesem, 4.2.1'e geri dönebilirmiyim, istediğim zaman?
şimdilik ipad için bence hiç karıştırma 4.2.1 de kal 11 martı bekle final cıksın jb yapılıyorsa yüklersin .. jb yapılıyor yazıyor bir kaç yerde ama ben pek güvenmiyorum
wifi sorunu umarım çözülür
quote:
Orijinalden alıntı: WOLKY
quote:
Orijinalden alıntı: deejaycluber
cihazımda udid kaydı yok fark edermı arkadaslar gm sürümüne ? kurulabilirmi... şimdi iniyor yanıtınıza göre kurmayı dusunuyorum
Developerlar için olan final sürümdür... UDID Kaydı gerektirmeden shift+restore veya shift+ update ile yüklenebilir... sim kilitli telefon sahipleri uzak dursun... jailbreakli kullananlar uzak dursun...
GM sürümü her zaman final sürümü olmayabilir
quote:
Orijinalden alıntı: Gunebakan44
quote:
kaç aydır bugünü beklemiştim artık 4.3 final ve unlock yakın görünüyor
4.2'de jb için bile bu kadar zorlanmışlarken, 4.3 de unlock için fazla iyimser bakıyorsunuz gibime geliyor.
sanırım haberiniz yok adamlar kaç aydır 4.3 çıksın unlock'u öyle yayınlayacağız diyolar
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Gunebakan44
quote:
kaç aydır bugünü beklemiştim artık 4.3 final ve unlock yakın görünüyor 4.2'de jb için bile bu kadar zorlanmışlarken, 4.3 de unlock için fazla iyimser bakıyorsunuz gibime geliyor.
sanırım haberiniz yok adamlar kaç aydır 4.3 çıksın unlock'u öyle yayınlayacağız diyolar
Hep birlikte göreceğiz.
önemli olan iphone ile bağlantı kurmak bilgisayarda net kullanmak için,yoksa wifinin olduğu her yerde kendi bilgisayarındanda diğer wifili olan her yerden girmiyormuyuz zaten..
Pcdeki neti iphoneda su sekilde kullanabilirsin, tabi pc laptop yada netbook ise; Win7de cok kolay bu isler, bilen biliyordur, kablosuz baglanti ekleyip wep sifresi verdikten sonra "internet paylasimini ac" der ve actiktan sonra artik iphone ve diget kablosuz cihazlardan baglanti saglayabilirsiniz
ben 4.3 yükledim ama jailbreak olmadığı için tekrar 4.2.1 'e geri döndüm ve jailbreaktada sorun çıkmadı dönüşte ama öyle ahım şahım farklı bir özellikte göremedim...
4.3 bayağı hoş bence özellikle hotspot benim için önemliydi, cihazımı bugune kadar jbsiz kullandım hala öle fakat aynı ayarlarda sanki 4.2.1 e göre sarjda daha fazla gitmesi gibi bir sorun oldugunu düşünüyorum bunu gözlemleyen başka arkadaşlarımız varmıdır ?