4.3 yükleyip'te face time i aktif edebilen var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: iSafari 4.3 yükleyip'te face time i aktif edebilen var mı?
Bendede etkin olmuyordu kayıt işlemi operatörünüz tarafından ucretlendirilebilir ekranını bile girmiyordum bır kaç kapattım actın ilgili ekran geldi fakat etkinlestirme bekleniyorsa kaldı tekrar kapattım actım telefonu restart yaptım kendiliğinden oldu . Şimdi sorun yok ama birkaçkere 45kr ucretlendirildim orasıda var.
Facetime için yukarıda telefon numaram kısmındaki +9'u silin çalışıyor
Orijinalden alıntı: iSafari 4.3 yükleyip'te face time i aktif edebilen var mı?
Bendede etkin olmuyordu kayıt işlemi operatörünüz tarafından ucretlendirilebilir ekranını bile girmiyordum bır kaç kapattım actın ilgili ekran geldi fakat etkinlestirme bekleniyorsa kaldı tekrar kapattım actım telefonu restart yaptım kendiliğinden oldu . Şimdi sorun yok ama birkaçkere 45kr ucretlendirildim orasıda var.
Teşekkürler. Çok saçma birsey ama anlamadım. Benim telefon orjinal jb'li değil o zaman bu bir bug... Apple a duyrulur...
quote:
Orijinalden alıntı: mk41
Facetime için yukarıda telefon numaram kısmındaki +9'u silin çalışıyor
onu denedim olmadı...nedir bu face time ın olayı anlamadım?anlamsız bir durum...daha önce bir kerede oldu sorun çıkmadı şimdi bir türlü olmadı...
4.3 yükleyip jb yapabilen var mı? Ona gore yükleyeceğim çünkü
4.3 ile telefondan hafif kasılma başladı kesinlikle bir ara sürümle 4.3.1 gelecek...öyle görünüyor...
quote:
Orijinalden alıntı: speedman
ipod touch 2g dende destek çekildi demek
Bunu nereden anlıyorsunuz? Yani sürüm açıklamasında şu şu cihazlar için falan mı deniyor? Çünkü bende 2G Touch var ama 4.2.12i sorunsuz kullanıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: GencayA
quote:
Orijinalden alıntı: speedman
ipod touch 2g dende destek çekildi demek
Bunu nereden anlıyorsunuz? Yani sürüm açıklamasında şu şu cihazlar için falan mı deniyor? Çünkü bende 2G Touch var ama 4.2.12i sorunsuz kullanıyorum.
aynen öyle deniyor ve 4.3 için bahsediyoruz en son sürüm 4.2 idi sanırım artık yazılımlara elveda diyebilicek durumdasınız gibi gözüküyor.
Teşekkürler, biz bu sürümü yükseyemiyoruz yani. Çok da dert değil yeni oyunlar 4.3 ya da üstü istemesin de sorun yok. Şahsen 4.2.1 yaptığıma da pişmanım ne yenilik varsa sanki... :)
beyler unlock un seslerini duymaya basladım.telefonlarını satanların sinir cıglıklarını duyuyorum.gecen arkadas geldi 1400 vereyım dedi telefonunu demekki yaklasmıs gercekten.
Arkadaşlar Iphone'da facetime artık aktifleştirilebiliyor. Sorun giderilmiştir. Eğer yaşadığınız başka problemler var ise benimle paylaşırsanız sevinirim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme