Şimdi Ara

4.3.3 jailbreak, ipad 2 dahil olmak üzere--Ilk mesajı okuyunuz-- (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.062
Cevap
1
Favori
40.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: psykopat81

yok bağlanma vs normal , manuel ip atama imkanı var . seçenekden statik seçince atanabiliyor , ama istemci kimliği arama alanı gibi ayarlara ne gireceğimi bilmediğim için yapmadım..

cydia da activator update oldu. onunla bir ilgisi olabilir mi ?
  • sanmıyorum..

bug değil de ne şimdi ip yi görememek.

reloading var ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan1581 -- 5 Temmuz 2011; 18:29:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender

burda kullanan arkadas yanımda cok memnun delı gıbı oyun program vs..vs yuklemıs... gayet sorunsuz ama ilerde sorun cıkar onu bilemiyorum... sen dedıgın gıbı bug olan versıyonu test ıcın yollamanın mantıgı yok muhtemelen elındekı son halını vermıstır.. ha ctesınden bu yana pdf lerde bısıyler degıstırdı ıse o ayrı ona bişiy diyemem...

bu arada cydia cok hızlımı hani yeni bişiylerden bahsediliyordu.. artık cok daha hızlı olacak vs..vs reloading data ekranı olmayacakmıydı ne ?

Cydia iphone 4 deki gibi olur onda reloading var, ama cydia uzerinden bir yama ile cydia reloading kapaniyor.şu jb gerceklessede indirdigim şeyleri yuklesem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: phantom_coal

quote:

Orijinalden alıntı: ender

burda kullanan arkadas yanımda cok memnun delı gıbı oyun program vs..vs yuklemıs... gayet sorunsuz ama ilerde sorun cıkar onu bilemiyorum... sen dedıgın gıbı bug olan versıyonu test ıcın yollamanın mantıgı yok muhtemelen elındekı son halını vermıstır.. ha ctesınden bu yana pdf lerde bısıyler degıstırdı ıse o ayrı ona bişiy diyemem...

bu arada cydia cok hızlımı hani yeni bişiylerden bahsediliyordu.. artık cok daha hızlı olacak vs..vs reloading data ekranı olmayacakmıydı ne ?

Cydia iphone 4 deki gibi olur onda reloading var, ama cydia uzerinden bir yama ile cydia reloading kapaniyor.şu jb gerceklessede indirdigim şeyleri yuklesem.

Alıntıları Göster
    limera1n birkaç saat içinde iPad2 jealbreak'in yayınlanabileceğini duyurdu arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncum -- 5 Temmuz 2011; 19:22:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: turuncum

limera1n birkaç saat içinde iPad2 jealbreak'in yayınlanabileceğini duyurdu arkadaşlar.

o siteye güvenmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: QoS

quote:

o siteye güvenmiyorum

Güvensekte güvenmesekte Jealbreak fakirin ekmeği

• quote:

quote:

o siteye güvenmiyorum

Alıntıları Göster
    düşündüm de

bunca beklenti ne için , jailbreak çıksın da biz de indirdiğimiz oyun uygulama vs ile sevinelim biraz , stres atalım ..

amma bağlanmışız bu dünyaya , garip

• quote:

quote:

o siteye güvenmiyorum

Umutluyuz, insallah utandirir bizi.
  • Comex 4 unde yada 5 inde cikarabilir diye haber cikmisti , simdide saatler kaldi deniyor, cunku apple acigi kapaticak yeni firmware yayinlayabilir insanlarda yanlislikla yukseltebilir , sizinti sayesinde işler hizlandi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: phantom_coal

Comex 4 unde yada 5 inde cikarabilir diye haber cikmisti , simdide saatler kaldi deniyor, cunku apple acigi kapaticak yeni firmware yayinlayabilir insanlarda yanlislikla yukseltebilir , sizinti sayesinde işler hizlandi.
    cake is a lie
  • quote:

cake is a lie

?
  • Pasta bir yalan ???
  • quote:

cake is a lie

Evet Elmalı kek
  • quote:

cake is a lie

• quote:

quote:

cake is a lie

?

"gerçekleşmesi imkansız bir söz uğruna kandırılıyorsunuz" anlamında kullanılır ama jailbreak için kullanmak olmamış. çünkü er geç jb çıkacaktır.
  • türkçe varken niye..
  • quote:

türkçe varken niye..

onu yazan arkadaşa sormak lazım ben sadece açıklamasını yaptım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Öz...

quote:

türkçe varken niye..

onu yazan arkadaşa sormak lazım ben sadece açıklamasını yaptım

Alıntıları Göster
    bugundemı yalan oldu
  • Uykun erken geldi üstat. : )
  • quote:

Uykun erken geldi üstat. : )
    http://osxdaily.com/2011/07/05/jailbreak-ipad-2-with-ios-4-3-3-by-creating-a-local-web-server/ bu sitedekiler ne sizce fikri olan?

Edit: Sanırım daha önce konusu geçmiş dikkate değer bir durum yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dark_in_black -- 5 Temmuz 2011; 23:22:41 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.