Şimdi Ara

4.3.3 jailbreak, ipad 2 dahil olmak üzere--Ilk mesajı okuyunuz-- (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.062
Cevap
1
Favori
40.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu site neyin nesi bir ara jailbreakme ye tikladigimda bu siteye yonlendi

http://www.jailbreaktheipad2.com/
  • girelim girelim ))

hala indirmeyenler için 4.3.3

iPad 2 :http://appldnld.apple.com/iPhone4/041-1012.20110503.tmmBc/iPad2,1_4.3.3_8J2_Restore.ipsw
  • 4.3 destekleyecek degil mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: psykopat81

girelim girelim ))

iPad 2 :http://appldnld.apple.com/iPhone4/041-1012.20110503.tmmBc/iPad2,1_4.3.3_8J2_Restore.ipsw

Benim ki zaten 4.3.3 oldugundan sıkıntım yok
  • ben 4.3.3e update edin derim cunku kesin gelicek 4.3.3e, ayni anda mi olur yoksa 4.3.3e once mi cikar bilemiyoruz tabi :) update yaparsaniz hem guncel versiyon olur hem de vakit kaybi olmaz jb ciktiktan sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: uygarozdemir

quote:

Orijinalden alıntı: GameNotebook

Comex twitterde..

" 4.3.1 and 4.3.2 will not be supported since I'm in a hurry; upgrade to 4.3.3"
    Demis. :)

Burda insanlara kaç defa anlatmaya ve uyarmaya çalıştım , size 4.3.1 ve 4.3.2 ye uyarlayamıyor adamın elinde shsh kaydı yok demedim mi ? 4.3.3'e böyle güncellersiniz işte
  • quote:

girelim girelim ))

Bu adres 3g li iPad2le için doğru değil. Geçen gün indirdiğim dosyanın adı "iPad2,2_4.3.3_8J2_Restore.ipsw"
  • 3194 hatasını nasıl çözerim
  • Harbi geliyor galiba 4.3.3 icin.
  • quote:

3194 hatasını nasıl çözerim

ireb uygulamasını indirin. Oradan ipad i seçip programın söylediklerine göre dfu moda alın. Bende ios 5 beta 2 den bu şekilde geçmiştim. Aynı hatayı alıyordum.
  • Yatcaz kalkcaz bayram olcak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: phantom_coal

Yatcaz kalkcaz bayram olcak.

Hayirlisi diyelim :)
  • quote:

C:\Windows\System32\drivers\etc klasorundeki host dosyasini not defteriyle acip, en son satirina sunu ekleyin ve kaydedip kapatin.

quote:

74.208.10.249 gs.apple.com

eger kayıtlıysa host dosyasında ve yine yüklenmediyse ;

quote:

74.208.10.249
    yazın sadece en alt kısma ve kayıt edip çıkınız. itunes üzerinden kayıtta artık sorun yapmayacaktır.

Bu arada itunes en son sürüm bilgisayarınızda yüklü olması lazımdır , güncel sürüm varsa onu yükleyin.

windows 7 de hosts dosyasına müdahale etmenize izin vermez ise alta yazdıgım yöntemle açıp kayıt edebilirsiniz.

quote:

Not Defteri'ni (Notepad) sağ tıkla ve "Yönetici olarak aç" seçeneğine bas. Sonra sol üstten "Dosya"ya gel ve "Aç"ı seç. C:\Windows\System32\drivers\etc dizinini bul ve değişiklikleri yapıp kaydet olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bakieryigit -- 6 Temmuz 2011; 1:23:46 >

• quote:

sanirim bu hata tiny umbrelladan kaynaklaniyor, hosts dosyasini bulun word pad ile acip icinde xxx.xxx.xxx gs.apple.com olan satiri silin kaydedin bu sekilde, duzelmesi lazim :)
  • eyvallah eyvallah hepinize çok teşekkürler

umbrella daki tiki kaldırıp apply diyip bilgisayara restar atıp tekrar deneyince oldu

baki yine sen

hepinize tşk hepimize iyi jb ler )
  • quote:

Orijinalden alıntı: PSPro Gamer

quote:

sanirim bu hata tiny umbrelladan kaynaklaniyor, hosts dosyasini bulun word pad ile acip icinde xxx.xxx.xxx gs.apple.com olan satiri silin kaydedin bu sekilde, duzelmesi lazim :)

Normalde bu hata güncel itunes sürümü yüklü olmayan bilgisayarlarda alınır ama hosts dosyasıyla gideriliyor. daha önce başıma geldi sadece numarayı yazarak rahatça kurmuştum. itunes da tabii son sürüm yüklü olması gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bakieryigit -- 6 Temmuz 2011; 1:27:27 >
  • gitti dağ gibi cydia

geldi mis gibi 4.3.3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan1581 -- 6 Temmuz 2011; 1:29:09 >
  • Bu arada countdown sayfası sıfırladı, pozitife doğru sayıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: turuncum

Bu arada countdown sayfası sıfırladı, pozitife doğru sayıyor

countdown sayfasi neresi oluyor?
  • tam traş bi sayfa barselona saatiyle 00:30 da yayımlanacak dümeni
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.