Şimdi Ara

4.2.1 JailBreak Greenpois0n RC5 Mac & Windows Yayınlandı. JB ,SHSH Kaydı ve İpuçları Ana Konu (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
157
Cevap
0
Favori
4.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sniper_town

Jb sonrası neler yapmam gerekli ?.

Tavsiye oyunlar:Real Racing2,Nova,Rage Hd,Infinity Blade,Street Fighter 4,Fifa 11(oynanabilirlikten ziyade grafik).Ibluever demo yu öneririm birde bluetoothunuzla internete girebilirsiniz ama kopmalar oluyor.

edit:yanlış oyun adı yazmışım.

Hocam installous'u kurun Cydia'dan.Daha sonrada installous içinden search kısmına oyun ismi yazarak aratın, download diyin ve oyunların .ipa dosyalarını indirip kurmaya başlayın.
    Bendeki tavsiye oyunlar :

Fruit Ninja
    Tap Tap serisi
    Rock Band
    Burn the Rope
    Cut the Rope
    Angry Birds
    Zombie Slasher
    iSoda
    iBeer
    Real Racing 2
    Angry Birds seasons
    Disc Pool
    Labyrinth 2
    Doodlejump
    Infinity Blade
    SnowPro
    FlightControl

• Şuanda 4.2.1 yükleniyor cihaza. JB işine gireceğim, klavuzu da hazırlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

Şuanda 4.2.1 yükleniyor cihaza. JB işine gireceğim, klavuzu da hazırlıyorum.

ilk mesaja editleyebilirim isterseniz
  • Ana konuya ekliyorum şimdi sonra buraya koyasınız oradan.
  • İlk mesajı biraz düzenledim hocam
  • Güzel olmuş eline sağlık benim eklemediklerimi de eklemişsin. Tinyumbrellayı yapamadım bir türlü admin modda çalıştırıyorum hata veriyor.
  • Tinyumbrella anlatımını da ben ekliyim bari

Not : İlk mesaja SHSH kaydı alımı ile ilgili ayrıntılı resimli anlatım koyulmuştur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felix Felicis -- 6 Şubat 2011; 17:44:39 >
  • beyler shsh kaydını jb yaptıktan sonra mı alıyoruz ,yoksa yapmadan önce mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamikazeden

beyler shsh kaydını jb yaptıktan sonra mı alıyoruz ,yoksa yapmadan önce mi?

JB sonrası
  • Yaptım ve çalıştı.

Alternatif İndirme Adresi:http://hotfile.com/dl/102421589/50c5721/greenpois0n.rar.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forumchu

Yaptım ve çalıştı.

Alternatif İndirme Adresi:http://hotfile.com/dl/102421589/50c5721/greenpois0n.rar.html

Hayırlı olsun hocam kuru kafayı falan kaldırmak istersen ilk mesajda yöntemini belirttim

ps: ilk mesaj editlendi. bir kaç oyunun açıklamasını ekledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felix Felicis -- 6 Şubat 2011; 19:37:04 >

• su kurukafa cok sinirimi bozuyodu. nasil kaldirilacagini anlatan arkadas tuttugun altin olsun.

shsh kaydimida aldim, 4.3 e hazirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psycna

su kurukafa cok sinirimi bozuyodu. nasil kaldirilacagini anlatan arkadas tuttugun altin olsun.

shsh kaydimida aldim, 4.3 e hazirim.

hayırlı olsun hocam
  • jb sonrası cydia ya girince ilk sorduğu soru shsh kaydı alayımmı diye bi anketimsi vardı , kabul ettim hem 4.1 hem 4.2.1 için shsh almış gözüküyor ,4.1 i hiç kurmadığım halde
  • Şimdi iPod ' dan installous ile oyun indirirken pcye göre daha yavaş geliyo artık pcye indirip ipod ' a atıcam ipaları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felix Felicis -- 6 Şubat 2011; 19:48:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamikazeden

jb sonrası cydia ya girince ilk sorduğu soru shsh kaydı alayımmı diye bi anketimsi vardı , kabul ettim hem 4.1 hem 4.2.1 için shsh almış gözüküyor ,4.1 i hiç kurmadığım halde

ne buyuk nimet su sidia.
  • Cihazım 4.1jb olduğu halde cydia da yeşil renkte 4.2.1 : shsh yazıyor cihazım 4.2.1olmadığı halde shsh nasıl alınmış olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: super2000-TR

Cihazım 4.1jb olduğu halde cydia da yeşil renkte 4.2.1 : shsh yazıyor cihazım 4.2.1olmadığı halde shsh nasıl alınmış olabilir?

Bende de 4.1 yüklerken öyle yazıyordu, şimdi de yazıyor. SHSH alanlarda ne yazıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

quote:

Orijinalden alıntı: super2000-TR

Cihazım 4.1jb olduğu halde cydia da yeşil renkte 4.2.1 : shsh yazıyor cihazım 4.2.1olmadığı halde shsh nasıl alınmış olabilir?

Bende de 4.1 yüklerken öyle yazıyordu, şimdi de yazıyor. SHSH alanlarda ne yazıyor?

bende de 4.2 yazıyor resimdeki ss i ben aldım zaten
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.