Şimdi Ara

4.2.1 JailBreak Greenpois0n RC5 Mac & Windows Yayınlandı. JB ,SHSH Kaydı ve İpuçları Ana Konu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
0
Favori
4.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Felix Felicis

4.2 jb yi tamamen yapmış bulunuyorum isteyenlere anlatım yapabilirim 2 günde jb prosu oldum

Ne yaparsam yapayım yinede iTunes ekranından sonra devamını getiremedim. Sorun bendemi yoksa dosyadamı anlayamadım ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: varevolverine

quote:

4.2 jb yi tamamen yapmış bulunuyorum isteyenlere anlatım yapabilirim 2 günde jb prosu oldum

Ne yaparsam yapayım yinede iTunes ekranından sonra devamını getiremedim. Sorun bendemi yoksa dosyadamı anlayamadım ??

Alıntıları Göster
    şimdide tinyumbrella ''cannot start tss error'' u veriyor.bunun çözümünü bilen varsa açıklayabilirmi.çok teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: super2000-TR

quote:

Orijinalden alıntı: yusfcuk

quote:

şuan 4.1

Kardeş ozaman hiç bulaşma 4.2.1'e sen direk 4.1 in jb sini yap 4.2.1'in jb si iyice oturursa ozaman yükselirsin buyur link :http://forum.donanimhaber.com/m_46047620/tm.htm
    Burda 4.1 için jb anlatımı var yapman gereken şeyler konunun içinde mevcuttur.
    Bu benim sana tavsiyem istersen 4.2.1 e yüksel senin bileceğin iş tabiki

tamam şimdi 4.1 jb sini yapmaya karar verdim.ama 4.1 jb den 4.2.1 jb ye nasıl geçiş yapılır sorun yaşamam değil mi?

Yok direk jb li update yapamıyorsun. iTunes'te Restore and Update ye tıklıyorsun. 3~5 saat civarı bir şey indiriyor sonra 5 dakikada update yapıyor. jb bozulmuş oluyor sen 4.2.1 için tekrar jb yapıyorsun.

shsh kaydı hakkında pek bilgim yok forumda araman lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi varevolverine -- 5 Şubat 2011; 12:23:02 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

şuan 4.1

Kardeş ozaman hiç bulaşma 4.2.1'e sen direk 4.1 in jb sini yap 4.2.1'in jb si iyice oturursa ozaman yükselirsin buyur link :http://forum.donanimhaber.com/m_46047620/tm.htm
    Burda 4.1 için jb anlatımı var yapman gereken şeyler konunun içinde mevcuttur.
    Bu benim sana tavsiyem istersen 4.2.1 e yüksel senin bileceğin iş tabiki

tamam şimdi 4.1 jb sini yapmaya karar verdim.ama 4.1 jb den 4.2.1 jb ye nasıl geçiş yapılır sorun yaşamam değil mi?

Yok direk jb li update yapamıyorsun. iTunes'te Restore and Update ye tıklıyorsun. 3~5 saat civarı bir şey indiriyor sonra 5 dakikada update yapıyor. jb bozulmuş oluyor sen 4.2.1 için tekrar jb yapıyorsun.

çok teşekkürler.

• quote:

quote:

hocam greenpoison rc5 ile dene
    alet kapalı olsun. ekrandaki yönergelere harfiyen uygula ilk baş bendede gelmiyordu itunes ekranından sonra rc5 ile denedim başarı ile tamamlandı
    elini home tuşundan complete yazsa bile sakın çekme asla bırakma o tuşu sonuna kadar

• quote:

quote:

quote:

hocam greenpoison rc5 ile dene
    alet kapalı olsun. ekrandaki yönergelere harfiyen uygula ilk baş bendede gelmiyordu itunes ekranından sonra rc5 ile denedim başarı ile tamamlandı
    elini home tuşundan complete yazsa bile sakın çekme asla bırakma o tuşu sonuna kadar

Alıntıları Göster
    rc5 i nerden temin edeceğim ayrıca rc4 4.1 içinmi farkları ne kafam allak bullak oldu. Bir kere rc ne demek onu bile çözemedim ?????

• quote:

rc5 i nerden temin edeceğim ayrıca rc4 4.1 içinmi farkları ne kafam allak bullak oldu. Bir kere rc ne demek onu bile çözemedim ?????

Alıntıları Göster
    shsh kaydı almak için cihazın jb li olmasımı gerekli.
  • quote:

rc5 greenpoison sitesinden indircez ama mac için yayınlandı sadece win ve linux için notready yazıyor oda 1-2 güne çıkacak heralde
  • quote:

bosver hocam bende anlamıyorum rc ne demek
    ama sanırım rc5, yani düzeltilmiş sürüm sadece mac için çıktı.
    bende onu kullanarak jb yi tamamladım.
  • quote:

quote:

bosver hocam bende anlamıyorum rc ne demek
    ama sanırım rc5, yani düzeltilmiş sürüm sadece mac için çıktı.
    bende onu kullanarak jb yi tamamladım.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar...çok soru sordum biliyorum bu son ve gerçekten kafamı karıştırdı.cihaz 4.1 , jailbreak yapmak istiyorum.ama onden önce tiny ile shsh almak istedim.tiny tss erroru veriyor.yani tiny yi kullanamıyorum.ama shsh almak istiyorum.cihazın shsh sini almadan jb lemek istersem risk alırmıyım.yoksa düz ,cihazı shsh si alınmamış halde 4.1 jb yapıp cydia dan shsh sini alsam risk alırmıyım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Amm-O-Matic

arkadaşlar...çok soru sordum biliyorum bu son ve gerçekten kafamı karıştırdı.cihaz 4.1 , jailbreak yapmak istiyorum.ama onden önce tiny ile shsh almak istedim.tiny tss erroru veriyor.yani tiny yi kullanamıyorum.ama shsh almak istiyorum.cihazın shsh sini almadan jb lemek istersem risk alırmıyım.yoksa düz ,cihazı shsh si alınmamış halde 4.1 jb yapıp cydia dan shsh sini alsam risk alırmıyım.

Alıntıları Göster
    Yeni versiyon çıkınca, önceki versiyonun SHSH kaydı alınamıyor, yani sadece güncel versiyonun SHSH kaydı alınabilir.
    Yani 4.1 için geç kaldınız.
    4.1 JB için linke gözatın.

http://forum.donanimhaber.com/m_46047620/tm.htm

http://iphoneperest.org/2010/07/shsh-nedir-neden-altin-degerindedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustangGT39 -- 5 Şubat 2011; 13:23:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MustangGT39

Yeni versiyon çıkınca, önceki versiyonun SHSH kaydı alınamıyor, yani sadece güncel versiyonun SHSH kaydı alınabilir.
    Yani 4.1 için geç kaldınız.
    4.1 JB için linke gözatın.

http://forum.donanimhaber.com/m_46047620/tm.htm

http://iphoneperest.org/2010/07/shsh-nedir-neden-altin-degerindedir

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar untethered ile jb yapmıştım tetheredın kapanınca gitmemesinden başka artısı var mı? oyun save dosyalarının gitmesini istemiyorumda bi süre yapmayabilirim

• Windows henüz çıkmadı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

Windows henüz çıkmadı mı?
    Windows ve Linux sürümleri hala "NOTREADY"
  • quote:

Windows ve Linux sürümleri hala "NOTREADY"

Alıntıları Göster
    Beyler JB yaparken(4.2.1 untetred)Cihaz DFU ya geçip siyah beyaz yazıların olduğu kısma geçmiyor.Dfu da kalıyor.Yardım lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: sniper_town

Beyler JB yaparken(4.2.1 untetred)Cihaz DFU ya geçip siyah beyaz yazıların olduğu kısma geçmiyor.Dfu da kalıyor.Yardım lütfen

Alıntıları Göster
    Felix Felicis verdiğin link rc5 değil düzelt onu milleti yanlış yönlendirme
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hükümran

Felix Felicis verdiğin link rc5 değil düzelt onu milleti yanlış yönlendirme

Alıntıları Göster
    Bence başlık da düzeltilmeli, Windows falan yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustangGT39

Bence başlık da düzeltilmeli, Windows falan yazıyor.

Alıntıları Göster
    Düzeltildi
  • quote:

Düzeltildi

Alıntıları Göster
    Bir sorum var installous içindeki .ipa uzantili download ettigimiz dosyaları kurulum yaptıktan sonra silebilir miyiz ? çok yer kaplıyorlar ? yada onları bi yere yedekleyebilirmiyiz ?
  • quote:

Bir sorum var installous içindeki .ipa uzantili download ettigimiz dosyaları kurulum yaptıktan sonra silebilir miyiz ? çok yer kaplıyorlar ? yada onları bi yere yedekleyebilirmiyiz ?

Silebilirsiniz. Yüklü program silinmiyor o sadece setup dosyası. Yedek olarak ise bilgisayara atabilirsiniz. Ve windows için çıkmadı hala kafayı yiyecem ...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.