Şimdi Ara

4.2.1 JailBreak Greenpois0n RC5 Mac & Windows Yayınlandı. JB ,SHSH Kaydı ve İpuçları Ana Konu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
0
Favori
4.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kimsede macbook yokki şöyle 2 dk jailbreak yapıp gelsem
  • hocam büyük teknoloji marketlerinde yapabilirsiniz bi ihtimal ordaki apple ürünleri kullanıma açık oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Felix Felicis

hocam büyük teknoloji marketlerinde yapabilirsiniz bi ihtimal ordaki apple ürünleri kullanıma açık oluyor

Evet, Konya'daki Kule Site TeknoSA'da vardı Macbooklar. Öbür bilgisayardan kablosuzun şifresini öğrenip ordakini de bağlamıştım haftasonu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sniper_town

Beyler JB yaparken(4.2.1 untetred)Cihaz DFU ya geçip siyah beyaz yazıların olduğu kısma geçmiyor.Dfu da kalıyor.Yardım lütfen

Yardım.
  • quote:

quote:

Beyler JB yaparken(4.2.1 untetred)Cihaz DFU ya geçip siyah beyaz yazıların olduğu kısma geçmiyor.Dfu da kalıyor.Yardım lütfen

Yardım.

hocam mac mi kullanıyorusunuz ? rc5 i öneririm
  • Off off akılsız kafam jailbreak cihaza zarar verir bişey olur altından kalkamam diye düşünerek 4.1 shsh kaydı almamıştım.Şimdi anlıyorum jb nin önemini
  • SHSH kaydı almak ne yara sağlıyor şimdi almalımıyım ?
  • quote:

SHSH kaydı almak ne yara sağlıyor şimdi almalımıyım ?

Apple yeni firmware çıktıkça eskisine dönüşe izin vermiyor.Shsh kaydı ile istediğin zaman eski sürüme dönebiliyorsun.Eski sürüme dönüp ne yapacam dersen gördüğün üzere 4.2.1 firmware çıkalı aylar oldu jailbreak daha yeni çıkıyor.4.1 shsh kaydın olursa 4.2.1 den 4.1 e düşürüp 4.1 için çıkan jailbreak i yapabiliyosun

Shsh kaydı almak o kadar kolayki daha önce niye yapmadım diye kendime kızıyorum
  • Hocam peki 4.3 e hiç gecmezsek, SHSH e gerek kalmaz degil mi ?
    Bir de Tinyumbrella ile SHSH kaydı aldıgımızda nasıl onu geri getirecez ?
  • quote:

Hocam peki 4.3 e hiç gecmezsek, SHSH e gerek kalmaz degil mi ?

Eğer güncellemezsen hiçbir sorun olmaz. Shift + Restore deyip önceki sürümü seçip yüklersiniz.
  • quote:

Hocam peki 4.3 e hiç gecmezsek, SHSH e gerek kalmaz degil mi ?

Sen ne olur ne olmaz 4.2.1 shsh kaydını şimdiden al. 4.3 çıkınca istesende shsh kaydı alamayacaksın o yüzden bu günden al hem güncelleme yapar 4.3 görürsün (dokunmatik klavye yenilenecekmis 4.3 te) beğenmezsende 4.2.1 e geri donersin SHSH kaydı sana böyle bi özgürlük sağlıyor
    Tek yapman gereken tinyumbrella diye kurulum bile gerektirmeyen bi program indirmek ve açınca save shsh demek
  • SHSH kaydımı alıyorum birazdan

ama 4.3 e yükseltmemeyi düşünüyorum mümkün oldugunca.sonra 4.2 ye geri dön,jb tekrar yap vsvs bisürü iş
  • quote:

quote:

quote:

Yardım.

Hayır hocam.Win Vista 64 bit kullanıyorum.10 uygulamadan 9 unu açmıyor zaten.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yardım.

Hayır hocam.Win Vista 64 bit kullanıyorum.10 uygulamadan 9 unu açmıyor zaten.

1-2 gün içerisinde windows rc5 çıkıyormuş chronic dev team yeni duyurdu.onu bekleyin hocam

bu arada tavsiye edebileceginiz güzel uygulama ve oyunlar var mı ?

• quote:

SHSH kaydımı alıyorum birazdan

ama 4.3 e yükseltmemeyi düşünüyorum mümkün oldugunca.sonra 4.2 ye geri dön,jb tekrar yap vsvs bisürü iş

bende almayi dusunuyorum. almadim 4.1'ken, cezasini cektim akillandim.

ama nasil alcaz? anlatan bi konu var mi?
  • Merhaba arkadaşlar. Bende 2gb ipod touch var. 4.2.1 versiyon'a yükselttim ama iyi yapmamamışım herhalde. Neyse ipod'umu aldım alalı JB yapmadım ama artık yapmak istiyorum. Sırf Rock band, guitar hero'yu full versiyonlarıyla oynamak için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shotter
    Merhaba arkadaşlar. Bende 2gb ipod touch var. 4.2.1 versiyon'a yükselttim ama iyi yapmamamışım herhalde. Neyse ipod'umu aldım alalı JB yapmadım ama artık yapmak istiyorum. Sırf Rock band, guitar hero'yu full versiyonlarıyla oynamak için.

Mac bilgisayarın varsa yapabilirsin. Eğer hiç kapatıp açmam diyorsan redsn0w'la da yapabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psycna

quote:

SHSH kaydımı alıyorum birazdan

bende almayi dusunuyorum. almadim 4.1'ken, cezasini cektim akillandim.

ama nasil alcaz? anlatan bi konu var mi?

Tinyumbrella ile ;)

Tinyumbrella for windows :http://cache.firmwareumbrella.com/downloads/tinyumbrella-4.21.07.exe

Tinyumbrella for Mac :http://cache.firmwareumbrella.com/downloads/TinyUmbrella-v4.21.07.pkg

hocam önce yukardaki linklerden sisteminize uygun olanı indirin.Ardından cihazınızı bağlayın.
    Programı açın ve sol menüden bağlı olan cihazınızı seçin.
    Daha sonra sağ üst köşeden Save SHSH seçeneğine tıklayın, aşağıdaki bar dolana kadar,kayıt alanına kadar bekleyin.Ardından SHSH iniz alınmış olacaktır.
    Cydia'ya girince en üstte Saved SHSH 4.2 gibi bir yazı yazar. bu SHSH ' in basarılı şekilde tamamlandıgını gösterir

• KESİN OLARAK CHRONIC DEV TEAM TARAFINDAN WINDOWS DUZELTILMIS VERSIYORN GREENPOISON RC5 YAYINLANDI DUYDUNUZ ZİLİN SESİNİ BURDAN BUYURUN ;
    http://www.redmondpie.com/download-greenpois0n-rc5-for-windows-ios-4.2.1-untethered-jailbreak/

*Download linkleri sayfanın altındadır.
  • Jb sonrası neler yapmam gerekli ?.

Tavsiye oyunlar:Real Racing2,Nova,Rage Hd,Infinity Blade,Street Fighter 4,Fifa 11(oynanabilirlikten ziyade grafik).Ibluever demo yu öneririm birde bluetoothunuzla internete girebilirsiniz ama kopmalar oluyor.

edit:yanlış oyun adı yazmışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sniper_town -- 6 Şubat 2011; 12:39:49 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.