< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Aynı yorumlari yazacaktım Polonez özel serisi aldım çok da memnun kaldım az Baharat var , çok güzel yerinde bir aroma , yedikten sonra midede herhangi bir yanma ekşime de yapmadı , ilk defa aldım çok memnun kaldım , Polonez özel seri , ısrarla tavsiye edilir < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robot216 -- 6 Şubat 2022; 16:39:46 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
RESPECT!
|
Şahin sucuğa tarçını basıyor. Katiyen yiyemiyorum. Cumhuriyetin yanından bile geçmez. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2015 BMW 320 ied 40th year edition, Macbook Pro Retina 15" 2.2 ghz 2015, Macbook Air 13.3 1.7 ghz 2012, Thunderbolt Cinema Display 27", IPAD Pro 9.7" Silver. IPAD Mini 2 Retina White, Iphone X, Ipod Nano 6th gen., SONY VAIO F11S, PS3 PAL 60GB, Canon EOS 550D, Kindle 4th, Traxxas Summit TQi, LG OLED 65B7V, Yamaha R-N500, DALI IKON 6, Ismartalarm, Philips Hue, Eve Room, Eve Door, Eve Energy.
|
Kesinlikle. Bedava verseler yenmez. Sucuk değil tarçınlı et mübarek. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2015 BMW 320 ied 40th year edition, Macbook Pro Retina 15" 2.2 ghz 2015, Macbook Air 13.3 1.7 ghz 2012, Thunderbolt Cinema Display 27", IPAD Pro 9.7" Silver. IPAD Mini 2 Retina White, Iphone X, Ipod Nano 6th gen., SONY VAIO F11S, PS3 PAL 60GB, Canon EOS 550D, Kindle 4th, Traxxas Summit TQi, LG OLED 65B7V, Yamaha R-N500, DALI IKON 6, Ismartalarm, Philips Hue, Eve Room, Eve Door, Eve Energy.
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KISKANIYORLAR -- 6 Şubat 2022; 21:7:23 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
_____________________________ |
Belki de uzayda hayat var... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sırf meraktan bir kaç tane polonez marka sucuk alayım dedim. Bu kampanyalardan apikoğlu-cumhuriyet-şahin harici bir şey almamam gerektiğini bana hatırlattı. |
Dünyayı bize büyük gösteren o'nun büyüklüğü değil, bizim küçüklüğümüzdür (Şeyh Edebali) Sen nefsini hak ile meşgul etmezsen, nefis seni batıl ile meşgul eder. Suç her zaman başkasındadır; kendimiz her zaman masum, çalışkan, azimliyiz. Sıradan insanların büyük televizyonları, sıradışı insanların ise büyük kütüphaneleri vardır.
|
Yağ oranının değişeceğini sanmıyorum. Paketli sucukların büyük çoğunluğu 100 gr. sucukta 40 gr. yağ şeklindedir. "En fazla %40 yağ" yazar lakin yağı %20'ye düşrüp 20 gram daha et atmazlar yani, bilemedin, %38-39 yağ olur. (Özellikle "düşük yağ oranı" vb. ibare yok ise.) |
'Tevazu bir ibrişimdir ki cümle ahlak incileri anınla dizilir.'
|
Paylaşmayın böyle resimler... İnsanın canı çekiyor; bak bu resmi görmeyene kadar canımın aklının ucundan sucuk dahi geçmiyordu |
|
Hazır inidirmde patlat gece gece kolesterolü be hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Geçen seneden buzluğunda sucuk kaldıysa önce onları hızlı tüket hocam, buzlukta sucuk sertleşiyor ve yapısı bozuluyor uzun süre kaldığında. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |