Şimdi Ara

4-10 şubat migros sucukta tek fiyat 99.99 tl (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
593
Cevap
15
Favori
64.675
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sucuğu buzlukta nasıl saklamali, seffaf buzdolabi poseti mantikli mi? kac ay buzlukta kalabilir tekrar çözmeden? bayatlama durumu olur mu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Apikoğlu sarı etiketli bulamadım, normal olanı aldım. Biraz yağlı geldi. Bu sucuğun yanında Vedatbey gerçekten efsane. Ne bu kadar yağlı ne de mideyi rahatsız ediyor. Ama işte fiyatı tam iki katı, bu arada küvet diye yazan ufak olanlardan bulabildim. Toplam 4 ufak kangal aldım. Migros mağaza teslimde gözüküyordu, mağazaya gittim yok dediler. Sonra adam arkadan bir bakayım belki kalmıştır dedi :) Sonra iki paket kalmış dedi. Kısacası ürünleri bence satıştan çekmişler. Benim aldığım sucuklar skt Nisan ayıydı.

• carrefoursa da 99.90a satıyormuş.

istanbulkart + 300/50 zubizu ile alışveriş tamamlanabilir.

veya

zubizu 300/50 + yapıkredi kredi kartı 200/20 + chippin 200/20 ile birleştirilebilir.

veya

zubizu 300/50 + akbank 300/30 birleşebilir. akbank kampanyası chippin ile birleşmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadi_33 S kullanıcısına yanıt
    Peki tüketirken nasıl yapıyorsunuz hocam? Buzluktan çıkarır çıkarmaz bağırsağını soyup hemen pişiriyor musunuz? Yoksa çözdürüp sonra mı pişiriyor sunuz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • datox D kullanıcısına yanıt

Şeffaf buzdolabı poşetinde durur. Buzlukta son kullanma tarihi geçecek kadar duran sucuklarda özellikle apikoğlu, Şahin gibi fermente geleneksel olanlar sertleşiyor.

Mümkün olduğunca 3-4 aydan daha fazla buzlukta kalmamasına dikkat edin.

• Thekanarya kullanıcısına yanıt

Buzluktan çıkan sucuğun direkt bağırsağı soyulmaz zaten.

Çıkartın ve çıkarttığınız parçayı ılık-sıcak su altına 15-20 saniye tutup kenara koyun. 1 dakika içinde bağırsak suyu çekip yumuşar ve kolayca soyulur. Daha sonra çözdürmeden dilimleyip direkt pişirebilirsiniz.

• datox D kullanıcısına yanıt
    Poşete veya strece sarmadan direk atıyoruz buzluğa , hiç bi şekilde bozulma olmuyor. Mayıs sonunda aldığım skt 11. ay olan polonez parmakların sonuncuları yiyorum gayet iyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şahin sucuk neden pek tercih edilmemiş ?

Fazla bir yorum göremedim..

• muhendis biri kullanıcısına yanıt

Tarçınlı ve baharatlı tadı herkese hitap etmiyor çünkü.

Afyon sucuğu sevenlere pek hitap etmez Şahin.

• Johny Constantine kullanıcısına yanıt

Apikoğlu bulamadım . O zaman başyazıcı mı almalı ...

Polonez özel lüks bulursanız baharatı az et tadı baskın, polonez dana kasap bulursanız baharatı yüksek et daha az baskın. Başyazıcı yemedim bilmiyorum maalesef.

• Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    Başyazıcıda eski lezzet yok maalesef

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Sucuk almak isteyenlerin aslında çoğu sucuk sevmiyor ondan hocam 

Sucuk dediğiniz şey tarihi bir olgu ve bunun orijinali belli, kalın çekim, kıyım, baharatlı, sarımsaklı, yağlı bir yiyecek sucuk.

Ancak günümüzde insanlar salam, sosis gibi genele hitap eden market sucuklarına ya da sucuk benzeri ürünlere alıştırıldı. Çocukluğumuzda yediğimiz bakkala girince asılı duran ve kokusu etrafı saran o sucuklar büyük oranda kayboldu.

Şimdi yorumlardan görüyorsunuz, tava yağ içinde kaldı, sarımsaklı, baharatlı, kesince dağılıyor vs diye aslında gerçek sucuk ta olması gereken özellikleri bir eksikmiş gibi ve hatta kötüymüş gibi belirtiyor insanlar.

Böyle diyen arkadaşlara genel olarak şunu diyorum, "sen aslında sucuk sevmiyorsun"

Mesela polonez batonun sucuk ile alakası yok, ama genele hitap ettiği için sevilip övülüyor. Gerçek sucuğa en yakın apikoğlu, başyazıcı, Şahin gibi ürünler yağlı, baharatlı, ağır bulunup yeriliyor.

Tabi ki herkesin damak tadına saygı gösterilmeli, insan öyle alışmış ve onu seviyordur ancak değerlendirme yapılırken de kendi kıstasınızın aslında ne kadar öznel olduğunu bilerek yorum yapmak lazım.

• edgar1899 kullanıcısına yanıt

Baharatı bol sucuk severim ancak sahin sevmiyorum. Genel olrak tatli ve kek gibi hamur islerinde kullanilan tarcinin sucukta ne işi var Allah aşkına. Ki tarcini da cok sevmeme rağmen. O tarcini cikarsalar daha cok satacaklarini düşünüyorum.

• Yıllardır yalnızca apikoğlu alırdım bu sene apikoğlu ve deneme amaçlı yarım kilo polonez baton aldım. polonezin Damak tadımıza daha uygun olduğunu gördüm. baharatı az, et tadı daha yüksek ve daha az yağlı apikoğluna göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xyz35 -- 6 Şubat 2022; 14:32:31 >
  • Jumaruu kullanıcısına yanıt

Ben bunlar kusursuz demedim zaten hocam.

• Jumaruu kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz tadı ben de aldım baskın bir tarçın tadına benzer bi tat geliyordu içeriğine baktım tarçın yazmıyordu. Sonuç olarak eski şahinden eser yoktu bir daha tercih etmem.

• İlk defa apikoglu sarı etiketli olandan bu sene bulabildim. Daha önce beyaz olandan yemiştim. Çok hoşuma gitmişti. Hatta bu böyleyse sarı etiketli olan nasıldır diye düşünmüştüm. Farklı farklı magzalardan , kampanya gecesi mağaza teslim 2 şer kilo sarı etikelti olandan sipariş verdim. Toplam 8 kg kadar aldim.Bugün Tadına bakmak nasip oldu. Evet gerçek sucuk ama benim gibi bol baharatlı bol yağlı Kayseri sucuğu tarzı seven birisi için çokta iyi değil. Beyaz olanin baharatı da, yağ oranı da iyiydi. Sarı etiketli olan aynı afyon sucuğu tadında. Az baharatlı , az yağlı, az sarımsaklı sevenler için ideal ama ben keşke beyaz olandan alsaydım. Yıllardır burda görüpte alamadığım için üzüldüğüm sarı etiketli macerası bitti benim için. Beyaz olan normalde sarı olandan 20-30 TL daha ucuz ama ben pahalı dahi olsa bundan sonra beyaz etiket almak isterim.

• Azazel Geri Dönüyor kullanıcısına yanıt
    Kilosu 300 liraya yaklaşıyo istediği kadar kupon versin alınmaz bu fiyata

• Eskişehir cumhuriyet bulabilen var mı

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.