Şimdi Ara

4+1 ses sistemi bağlama yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar elimde Creative Inspire M4500 4+1 Speaker var ben bunu bilgisayarıma tam bağlayamadım yardım lütfen 2 tane kablosu var siyah ile yeşil pc nin arkaya nereye takacam birde realtek ses sürücüsünden neyi seçecem anlamadım gitti 2 saattir uğraşıyorum lütfen yardım

4+1 ses sistemi bağlama yardım

• sende pc'nin arkasından yeşili yeşile siyajı siyaha takacaksın sonra her kablo taktığında uyarır seni pc yeşil kablo için ön sağ/sol siyah iyin arka sağ/sol seçiceksin bu kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ogzhn_

sende pc'nin arkasından yeşili yeşile siyajı siyaha takacaksın sonra her kablo taktığında uyarır seni pc yeşil kablo için ön sağ/sol siyah iyin arka sağ/sol seçiceksin bu kadar

dostum dediğin gibi kabloları taktım realtekten yeşili ön hoperlör çıkışı siyahı arka hoperlör çıkışı yaptım resimdeki kolonlara tıklıyorum ses geliyo önden arkadan ama winamp veya film açtımı arka hoperlörler çalışmıyor :S
  • Anladım dostum orda höporloleri doldur die bi şık olması lazım biyerde realtek kullanmadığım için tam olarak nerde bilmiyorum ama olması gerek biraz karıştır ona tıkla düzelir büyük ihtimal
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5,1 ses sistemi hakkında
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.