Şimdi Ara

3tb Hdd Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Değerli arkadaşlar 1 haftadan fazla oldu sorunu halledemedim sonunda sizin bilgilerinize ihtiyac duydum

Sorun şu,
    3 tb film arşivim var. Bir arkadaşıma filimleri kopyalaması için harici usb seaget diskimi verdim. Kopyalama yaparken elektirik kesintisi olmuş sorun tam olarak bundan mı kaynaklandı bilemiyorum.
    Diskin içindeki filmeler dosya isimleri aynen gözüküyor fakat bazı filmler 0KB olarak gözüküyor. Aşağıdaki resimde olduğu gibi.

3tb Hdd Sorunu

Windows ortamında disk kapasitesi 746 GB gözüküyor. Ama disk 3tb

3tb Hdd Sorunu

Disk Yönetiminde ise diskin tamamı gözüküyor

3tb Hdd Sorunu

Ve kolları sıvayıp recoverye başladım ama sonuc hüsran.
    Şöyle 1 den fazla program denedim son denediğim O&O recovery ile dosyalara eriştim boyutlarıda normal bir şekilde gözüküyor fakat doyaları kaydet değimde yine 0 kb olan dosyaları aynı boyutlarda getiriyor.

3tb Hdd Sorunu

İlk Resimdeki dosya isimleri ile karşılaştırırsak oradaki 0 Kb olan dosyalar O&O recoveryde normal boyutlarında gözüküyor.

Konuyla ilgili yardımcı olacak arkadaşlar şimdiden teşekkür ederim.

• Diski chkdsk ile onarmayı dene..
  • a1kalite34 kullanıcısına yanıt
    Daha önce denemiştim...
     3tb Hdd Sorunu
  • Dosya özellikleri --> güvenlik sekmesinden dosya izinlerini kontrol edermisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: a1kalite34

Dosya özellikleri --> güvenlik sekmesinden dosya izinlerini kontrol edermisin

Görüntü bu tüm izinler onaylı gözüküyor
     3tb Hdd Sorunu
  • Kendi kullanıcı adını tıklayınca ne örünüyor
  • quote:

Kendi kullanıcı adını tıklayınca ne örünüyor

Değişen bir drum yok aynı başka bilgisayarlarda denedim mac dahil ve evimde tvde denedim media playerda denedim orada da dosya boyutları aynı gözüküyor değişen bir drum yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ssd/hdd caddy problemi
    6 yıl önce açıldı
    hardisk problemi
    22 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • drsncelik D kullanıcısına yanıt
    Kendi kullanıcı adını tıklayınca bütün izinler verilmişmi görünüyor..
  • quote:

Kendi kullanıcı adını tıklayınca bütün izinler verilmişmi görünüyor..

doğrudur hepsi işaretli drumda
  • Gönderdiğin resimde şimdi farkettim dosya seçmemişsin. O byte görünen dosyayı sağ tıklayıp özelikler-- güvenlik kendi kullanıcı adın şeklinde kontrol edermisin.
  • quote:

Gönderdiğin resimde şimdi farkettim dosya seçmemişsin. O byte görünen dosyayı sağ tıklayıp özelikler-- güvenlik kendi kullanıcı adın şeklinde kontrol edermisin.

Dosya olarak da aynı değişen bir şey yok
     3tb Hdd Sorunu

• o bytelık dosyaların adını değiştirebiliyormusun
  • Bunu kurtarmak çok zor. Benzer bişey başıma geldi full hd arşivim yalan oldu. Recovery programları dosyaları buluyor hatta aynı boyutta dosyayı kurtarıyor ama video açılmıyor. Artık arşivin 2 yedeğini alıyorum ve farklı harici disklerde tutuyorum. Biraz maliyetli ama 2 tb ve 1 tb disklerde tutmak daha garanti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cabriolet1981

Bunu kurtarmak çok zor. Benzer bişey başıma geldi full hd arşivim yalan oldu. Recovery programları dosyaları buluyor hatta aynı boyutta dosyayı kurtarıyor ama video açılmıyor. Artık arşivin 2 yedeğini alıyorum ve farklı harici disklerde tutuyorum. Biraz maliyetli ama 2 tb ve 1 tb disklerde tutmak daha garanti.

Kurtarabildiniz mi siz verilerinizi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drsncelik

quote:

Orijinalden alıntı: cabriolet1981

Bunu kurtarmak çok zor. Benzer bişey başıma geldi full hd arşivim yalan oldu. Recovery programları dosyaları buluyor hatta aynı boyutta dosyayı kurtarıyor ama video açılmıyor. Artık arşivin 2 yedeğini alıyorum ve farklı harici disklerde tutuyorum. Biraz maliyetli ama 2 tb ve 1 tb disklerde tutmak daha garanti.

Kurtarabildiniz mi siz verilerinizi

Hayır malesef. 1 mbps internetle indirdiğim full hd arşivim silindi gitti. Kurtarabildiğim video dosyaları da açılmıyordu. Belki bir çözüm bulurum diye 1 yıl boyunca bilgisayarımda tuttum ama açamadım. Sildim en sonunda.
  • quote:

o bytelık dosyaların adını değiştirebiliyormusun

evet değiştirebiliyorum dosya isimlerini

• 3:32ye kadar olan kısım

sanırım videodaki işlemle disk tekrar 3 tb yapılır ama daha sonra veri kurtarma programlarıyla filmler sorunsuzca kurtarılabilir mi bilmiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.