Şimdi Ara

3mt 10lu Priz + ADSL Splitter 21.90 TL (Kargo Bedava)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.001
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

3mt 10lu Priz + ADSL Splitter 21.90 TL (Kargo Bedava)

Bitenekadarcılar elektirkli cihazlarını hepbirarada ve sağlıklı kullanabilsinler diye!

Çok kaliteli ve çok şık!

Üstelik ADSL splitter özelliği sayesinde daha az kablo karmaşası!

Birbirinden bağımsız akım bağlantılı olması sayesinde daha da güvenli.

5 li gruplar halinde açıp kapatabileceğiniz aç/kapa butonları.

Ayrıca ADSL splitter özellikli Telefon ve ADSL giriş ve çıkışları!

Topraklı 16 Amper 250 V - 3 Metre Kablo

Kablo Teknik Özellikleri : 3G 1.5 mm H05VV-F

Türkiyede üretilmiştir.

• Aslında böyle bir ürüne ihtiyacım var. Fakat bu resimdeki ürün ne kadar kaliteli ve güvenilir ? Aynısından kullanan var mı ?
  • mediamarkt' a yolu düşenler belkin' in 7' lisi sanırım 29.90 tl idi. yine line koruyucu var ve belkini bilen bilir. purge protection.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TWiST_oF_FaCe -- 2 Temmuz 2009; 15:57:43 >
  • çeşitli elektrikçilerde 18 e hatta eminönünde bir tanesi fiş almazsan 15 e veririm demişti.
    22 üstüne atlanası bi fiyat değil :)
  • 22 TL ucuz bir rakam değil zaten piyasası bunların 15-20 TL arası, splitter da elektirikçilerde 2-3 TL ye satılıyor. Kargo bedava olsa ne olur olmasa ne olur zaten kargo parası olsa kimse almazdı
  • bu prizi 3. kez satışa çıkardılar :) millet ucuz sanıp alıyor büyük ihtimlalle. ben de sitede gördüm tam sipariş verecekken vazgeçtim .ertesi gün 15 tl ye buldum ama yine almadım :)
  • markası belli değil. kim yapmış kim üretmiş merdiven altı üretimi mi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben ürün hakkında yorum yaptım yorumumu silip birde maille yazmışlar bu tip yorumlar yapıp satışlarımızı baltalamayın diye
  • Mesele anlaşılmıştır . Paylaşım için teşekkürler
  • Arkadaşlar grup prizde markalı üründen şaşmayın.Benim evde ve işyerinde 10 taneye yakın "VİKO" marka gurup prizim (4'lü,6'lı, 8'li) var. Yaklaşık 5-6 senedirde kullanıyorum ve çok memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DIGIL -- 2 Temmuz 2009; 21:46:58 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.