Bildirim
3M Security Glass bu reklam Türkiye'de olsa :)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Harbiden doğru. çok güldüm ya -
Kaldırımla beraber götürürler. En fazla 2 gün dayanır -
paranın gerçek olduğunu bilsem bizzat kendim sökerim -
Paranın gerçek olduğunu sanmıyorum -
Bakınız : Banka atm sini forklift ile söküp götüren Türk.
Hatırlarsınız, haberlerde de çıkmıştı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Entropi Canavarı -- 22 Temmuz 2010; 11:15:38 > -
Sabah işe giderken "Şok market" otobüs Durağındaki çamlara Kendi ürünlerini koymuş Akşam işten Dönerken ne Göreyim Otobüs Durağının Çamlarını Kırmışlar Tüm Malları araklanmış -
89689667679886968686986579. Kez veren oldun :D -
quote:
Orijinalden alıntı: Mogolo
Sabah işe giderken "Şok market" otobüs Durağındaki çamlara Kendi ürünlerini koymuş Akşam işten Dönerken ne Göreyim Otobüs Durağının Çamlarını Kırmışlar Tüm Malları araklanmış
-
o paralar gerçek olsa dünyanın her yerinde durmaz o cam yerinde. hemen işi türkler geyiğine vurmayın
reklam çok başarılı o ayrı... -
Sahte bile Olsa Dalarım Ben -
Yıkarlar onu -
bu cam test etmek aklınıza gelebilecek her şey denendi yazıyor yabancı forumlarda sökme koparma çıkarma herşey ve gerçek para oldugu video ile ispatlanarak koyulmuss
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X