Şimdi Ara

Xbox 360 S Kırmızı ışık Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
7.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İngiltere'den alinma cok yeni bir xbox 360 slim konsolum var. Bugun halo reach oynarken bir anda kapandi , tekrar acmayi denedigimde ise guc dugmesinin ortasinda sadece kirmizi isik cikti. televizyona goruntu gelmiyor fakat dvd rom acilip kapabiliyor. Internette biraz arastirinca onceki versiyonlarda bunun sık oldugunu ama slimde karsilasilmadigini gordum?
    Bunun cozumu servis midir? İngiltere'ye gonderme imkanim olmadigindan ankara'da onerebileceginiz, bu sorunu cozebilecek servis var midir.
    Simdiden cok tesekkurler.

• Bildiğim kadarıyla slim kasalarda aşırı ısınmaya karşı bir koruma önlemi var. Cihaz aşırı ısındığında kendini korumaya alıp kapatıyor. Tam olarak soğumadan da tekrar açılmıyor. Tabi ben cihazın ısınmadan dolayı kırmızı ışık verdiğini varsaydım. Soğuduktan sonra halen çalışmıyorsa bir servise göstermekte fayda vardır. Cihazınızı mümkün olduğunca hava akışının engellenmediği yerlerde ve şekilde kullanmaya özen gösterin. Ben tv altındaki sehpada yatay olarak kullanıyorum. Genel anlamda sorun olmayacak gibi görünsede uzun kullanımlarda ısının yeteri kadar iyi atılamadığını gözlemledim. Yazın sıcak havalarda sıkıntı oluşturabilirdi bu durum. Bu yüzden 5 TL masraf ile konsolun yanına bir pc fanı iliştirdim.
    Umarım sorun sadece fazla ısınmadan kaynaklanmış ve sonrasında cihaz normale dönmüştür.
  • Aşırı ısınmadan vermiştir o tek kırmızı ışığı, konsolu yeterince soğutup tekrar açmayı denediniz mi?
  • Merhaba,
    Sabaha kadar bekledikten sonra tekrar açtım ama sonuç değişmedi maalesef. Forumdan bir iki isim buldum servis için, oralarla görüşeceğim. Teşekkürler ilginiz için.
    İyi günler.
  • xboxlarda bu hata halen devam ediyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

xboxlarda bu hata halen devam ediyor mu?

Forum da ilk defa görüyoruz.
  • quote:

Forum da ilk defa görüyoruz.

Çok güzel , o da bana denk geldi. :) Göstericem bugün bakalım. Etrafı da tamamen açıkta yani bütün çevresi boş , bir masanın üstünde duruyor.
    Neyse , umarım çözülür kısa zamanda da iyi haberleri yazarım buraya.
    İyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeksan -- 7 Nisan 2011; 13:44:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • harddiski çıkartıp tekrar takınız sorun düzelir büyük ihtimalle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donnie.Brasco

harddiski çıkartıp tekrar takınız sorun düzelir büyük ihtimalle.

Onu da denedim. Harddiski takıp çıkarttım, harddisksiz çalıştırdım. Epey uğraştım fakat maalesef. Şimdi servise gidiyorum, bakalım onlar ne dicek.
  • kablolari takip cikardin mi

olumcul 3k artik yok xboxlarda senin konsolda uretim hatasi var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 7 Nisan 2011; 14:50:12 >
  • Aynen Pc'lerde olduğu gibi Konsol aşırı ısınmaya karşı kendini kapatıyor soğudu zaman tekrar konsolu açın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donnie.Brasco

harddiski çıkartıp tekrar takınız sorun düzelir büyük ihtimalle.

kesin çözüm bu diye biliyorum.
  • Geçmiş olsun umarım kalıcı bir durum değildir :(
  • acaba hdmi bozulmuş olabilirmi bendede aynısı oldu
  • OLAMAZZZ kabus gibi. slimde de 3k olcaksa niye slimi çikardilar. adam gibi cooler koysalar 100 lira fazladan versek alirken , microsoftun satiş taktiklerinden bıktım
  • quote:

Orijinalden alıntı: fullalihan

OLAMAZZZ kabus gibi. slimde de 3k olcaksa niye slimi çikardilar. adam gibi cooler koysalar 100 lira fazladan versek alirken , microsoftun satiş taktiklerinden bıktım

sakin ol dostum x360s lerde 45nm gpu var 3k problemı yok 3k yı geç bikere yani + headsink yok bildiğin fan var yani sıkıntı yok
    arkadaştaki 1k olayı başka bir teknik sıkıntıdandır
  • Eskisi gibi kronik bir sorun var mı,yok.%33 hata oranı var mı,yok.

Arkadaşa geçmiş olsun ve keşke Türkiye'den garantili alsaydın diyoruz.
  • quote:

kablolari takip cikardin mi

olumcul 3k artik yok xboxlarda senin konsolda uretim hatasi var

Evet galiba konsolda bir üretim hatası var. Daha 2 hafta oldu çünkü alalı .Herşeyi denedim. Bugün de Konsoltürk'deki arkadaşa bıraktım, bakalım ne çıkacak.

quote:

Aynen Pc'lerde olduğu gibi Konsol aşırı ısınmaya karşı kendini kapatıyor soğudu zaman tekrar konsolu açın.

Bir gece bekledi, yine düzelmedi.

quote:

kesin çözüm bu diye biliyorum.

Harddiskten değil, tak çıkar baya uğraştım olmadı.

quote:

Geçmiş olsun umarım kalıcı bir durum değildir :(

Sağol, umarım hallolur kısa zamanda.

quote:

acaba hdmi bozulmuş olabilirmi bendede aynısı oldu

Yok, hem farklı kablo , hem de farklı televizyon denedim. :)

quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel

Eskisi gibi kronik bir sorun var mı,yok.%33 hata oranı var mı,yok.

Arkadaşa geçmiş olsun ve keşke Türkiye'den garantili alsaydın diyoruz.

Ben de aynısını dedim bugün, Türkiye'den de alınabilecek makul fiyatlarda çünkü. Hayırlısı.

• Benim kadar Slim'ini yoran yoktur. Günde 3-4 saat açık ortalama, hatta download için geceden bıraktığım bile oluyor bazen.Bir kere bile çok ısındım ben kapat beni yeter artık uyarısı vermedi. Şu ana kadarda böyle bir sorunla karşılaşan kişi görmedim açıkcası. Hocam belki sorun Xbox 360 girişindedir dicem hem compesite hem de HDMI kablo ile denemişsiniz? Eğer çözüm hala yoksa Microsoft'a destek maili atmanızı öneririm.Umarım hallolur en kısa sürede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMEA -- 8 Nisan 2011; 10:46:02 >
  • Öğrenci evindeyim 3 kişi dönüşümlü kullanıyoruz, günde 12 saat rahat kullanıyoruz 5 aydır henüz bir yamuğu olmadı ısınmadan
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.