Şimdi Ara

3K'li XBox aldim, simdilik calisiyor... (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
1
Favori
3.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Klasörün adi "$Systemupdate" olmak zorundaymis. Bendeki "$Systemupdate_9199"idi. Herneyse, USB bellege bu dosyayi attim ve XBox yükseltmenin yapilip yapilmayacagini sordu. Yapilsin dedikten sonra yeniden basladi ve bu islemin yapilabilmesi icin bir "XBox saklama cihazi" olmasi gerektigi ve en az 128 MB olmasi gerektigini belirtti cihaz. Yükseltemedim yani. Bekliyorum artik su 256 MB'lik hafiza karti gelsin, onun araciligiyla yaparim artik...

Live'dan da banli degilmis. Iyi oldu... Profil olusturdum. Heheh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serdar -- 2 Mayıs 2010; 17:56:37 >
  • Üstteki resim benden degil, onu diyorsun sanirim... Yazida yazmistim...
  • Yükseltmeyi yaptim, 120 GB'lik hard diskimi formatla dedim, sinir 16 GB'mis. Herneyse, XBox Live'a üye oldum, bakiniyorum simdilik. Donmadi isin ilginci henüz...
  • Degilmis, XBox Live'a üye oldum...
  • Bozulursa yeni xbox alırım diye düşünmüyorsan orjinal oyun almak pek mantıklı olmayabilir. Bence zaten açabiliyorsun içini netten bakın biraz nasıl fw atılır diye kendin fw at dvdroma. Çok zor bir işlem değil.

Orijinalden alıntı: Serdar

Degilmis, XBox Live'a üye oldum...

Balında böylesi, keyfini sür walla

Orijinalden alıntı: Deathcallsdeath

Bozulursa yeni xbox alırım diye düşünmüyorsan orjinal oyun almak pek mantıklı olmayabilir. Bence zaten açabiliyorsun içini netten bakın biraz nasıl fw atılır diye kendin fw at dvdroma. Çok zor bir işlem değil.

Gerekli sürümü internetten indirdim. Sadece USB bellege atmaya bakiyor FW'yi yanlis düsünmüyorsam. USB'den orijinal firmware yükseltme gibi yapiliyor herhalde. Baktim ki Live'lik birsey yapmayacagim, kopya indirmeye de meyilliyim diyelim, o zaman yaparim.

quote:

Orijinalden alıntı: stormoffdarkness

quote:

Orijinalden alıntı: Serdar

Degilmis, XBox Live'a üye oldum...

Balında böylesi, keyfini sür walla

Gold üye olmak gerekiyor mu online oynamak icin? Silver yeterli mi? Eger yeterliyse keyfini sürmeye calisirim elbette...

Bu arada yukarida HD'ye gecmiyor diye yazmistim, sorun konsolda degil bendeymis. Görüntü adaptörünün üzerindeki sekmeyi TV'de birakmisim HDTV yerine. Gecirdim, 720p bile harika.

Ayrica TV'deyken olan, daha önce de söyledigim menüde donmalar da nedendir bilinmez HDTV'ye gecince kesildi.

• 256 MB'lik hafiza kartini da bosuna almis oldum bu arada...
  • Henüz oynayabilmek icin kol gelmedi, o yüzden oyunlari menülerinde deneyebiliyorum. Klavye'deki tus fonksiyonlarina sadece menüdeyken izin veriyor. Oyunda vermiyor. Hafta ici gelince oyunda ne kadar dayandigini da görecegim. Su anki durumu asagidaki gibi.

3K'li XBox aldim, simdilik calisiyor...

Profil bilgileriyle oyun saklamalarini pili sarj tutmayan 2 GB'lik iPod'da tutmayi düsünüyorum, USB bellek olarak calisiyor sonucta. Hard diski de söyledigim gibi 16 GB olarak gördü, daha dogrusu 120 GB'nin icine 16 GB olarak dosya atti. Hard diskin geri kalanini eskiden de oldugu gibi resim, video ve benzeri seyleri atmak icin yine kullanmaya izin veriyor...

Kisaca göstermek gerekirse, hard diskin durumu su oluyor:

• Hddini tam kapasite kullanmak istiyorsan şu konuya bakabilirsin. Gerçi sürekli pcye takı çıkar yapman gerekecek ama değer gibime geliyor....

http://forum.donanimhaber.com/m_38984911/mpage_1/f_/key_//tm.htm#38984911
  • konsolun yanında sürekli 2 nate notebook var birisi netbook. sök tak çıkar çok zaman almıyor en fazla 2 dakika. 16 gb birinde araba oyunları diğerinde rpg tarzları var. hiç hdd olmayan arkadaşlara tavsiyemdir. 2 tane ayrı hdd varsa 2 sinide kullanabilirsiniz16+16 32 gb bence giriş için gayet yeterli..

bu arada yerinde olsam hemen fw yi çakardım cihaza oyun parası cebinde kalırdı.

cihazın dvdrom markası ne bu arada benq, samsung falansa çok kolay fw atarsın buna.
  • "Zaten ömrü uzun olmaz, bari oyun oyna" diyorsunuz yani. Dedigim gibi sayet Live'la isim olmazsa ben de düsünmüyor degilim. NFS ProStreet'i aldim eBay'den 8€'ya. Muhtemelen bedavaya indirip oynayabilecektim. Saglik olsun...

Bu arada görüntüde donmalar oluyor demistim ara sira, az evvel YouTube'da gezinirken fanlara yakin duran görüntü cipsetinin de bastirilmasiyla bu sorunun ortadan kalktigini gördüm. Cipe "ANA" diyorlar. Bu da demek oluyor ki GPU ve CPU'da sorun yok simdilik konsolda. Bir daha donma yaparsa, ki dedigim gibi HD'ye gectikten sonra donmalar bicakla kesilmis gibi kesildi, cipe baski uygulayacagim.

@Sakalak,

12€'ya aldim bir de, update'i yaptiktan sonra icime oturdu; sorma. Gelsin kart, eBay'de satisa cikaracagim. Genelde o fiyata gidiyorlar zaten...

Bir de su oyuncagi aldim:

http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=140402138516&ssPageName=STRK:MEWNX:IT

PC'ye de baglanabiliyormus. Kullanan var mi aranizda?

• quote:

Orijinalden alıntı: sakalak

hocam hafıza kartı boşuna almışsın keşke görseydim update avatarlı olduğu için depolama istedi cihaz senden neyse sağlık olsun.

bu arada yerinde olsam hemen fw yi çakardım cihaza oyun parası cebinde kalırdı.

cihazın dvdrom markası ne bu arada benq, samsung falansa çok kolay fw atarsın buna.

DVD-Rom'un markasina bakmayi unuttum kasayi kapatirken. Diger konsol da kutunun icinde simdi, bakinca yazarim buraya...
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.