Şimdi Ara

3K'li XBox aldim, simdilik calisiyor... (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
1
Favori
3.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bende 1.5 sene kadar once xclamp fix ile konsolumu hayata dondürmüstüm
    hergun en az 1-2 saat kullanmama ragmen 2005 üretimi meret hala tik demeden calisiyor masallah
    aslinda oturup bu ise girmeyi dusunuyorum ben de, su an egitimim icin almanyadayim ebaydan alip tamir edip
    2-3 katina satsam aylik kazancim olur ne guzel ama satilan urunlerde satici hata kodunu belirtmiyor orasi kötü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serdar

Varsa elinize hediye ya da cok ucuza gececek konsollar, alin; kurcalayin. Cok zevkli, tavsiye ederim...

Sen de aynı benim gibisin hocam.Bu aletleri söküp takıp çalıştırmak kadar zevkli birşey olamaz..Ben de en son 6. sarı ışık tamiri yapmış biri olarak diyorum ki forever sök,çıkart,tak,çalıştır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55

quote:

Varsa elinize hediye ya da cok ucuza gececek konsollar, alin; kurcalayin. Cok zevkli, tavsiye ederim...

Sen de aynı benim gibisin hocam.Bu aletleri söküp takıp çalıştırmak kadar zevkli birşey olamaz..Ben de en son 6. sarı ışık tamiri yapmış biri olarak diyorum ki forever sök,çıkart,tak,çalıştır...

• quote:

Orijinalden alıntı: sawgiray

quote:

quote:

6.sarı ışık,makine artık eriyip lav olmuştur herhalde,valla helal olsun,ben bir kere 3k görsem,direk atike falan yollardım.

• Tebrik ederim, güle güle oyna
  • quote:

Orijinalden alıntı: codew

Hardcore gamer 'san dayanmaz. ne yazik ki böyle.
    Arada sırada açan biriysen de bir hafta açmasan gene 3K'yı görebiliyorsun.

Tavsiyem Street Fighter IV tak bir tane ve demolar bitip oyun içi görüntüleri verene kadar bekle. Eğer stabil yapabildiysen en az iki tur oyun içi görüntü demosunu 3K görmeden geçebilmesi lazım. SF IV makinayı baya iyi zorluyor ;) .

Hardcore Gamer olmaya vaktim yok malesef. Eskiden de degildim gerci. Street Fighter'i bilemeyecegim. Uzun süredir NFS ve GTA oynamak istiyordum; oyunlari aldiktan sonra bakalim, denemis olacagim ne kadar gidecegini...

quote:

Orijinalden alıntı: Fatz

2005 konsolu hayata döndürmüşsün tebrikler ama pek dayanacağını sanmıyorum ama insallah yanılırım

Umarim yanilirsin, evet.

quote:

Orijinalden alıntı: Mariachi@

chip degistirme mevzusu bizim ulkemizde yok denecek kadar az..
    ramson bu isi yapacak sanirim...yanliz alet cok pahali 100 milyara kadar cikabiliyor o makinelerin fiyatlari diye biliyorum...sıfır lehim hatasi.
    o cozer 3k yi iste dedikleri gibi..

Bunu otomatik olarak yapan bir cihazsa bilemeyecegim ne kadar tutacagini, ancak eBay'de bunun manuel olarak yapilmasina imkan sunan cihazlar 400-600€ arasina satiliyor...

quote:

Orijinalden alıntı: hanamichi

tebrikler o alet 1 sene gider en az
    bende 1.5 sene kadar once xclamp fix ile konsolumu hayata dondürmüstüm
    hergun en az 1-2 saat kullanmama ragmen 2005 üretimi meret hala tik demeden calisiyor masallah
    aslinda oturup bu ise girmeyi dusunuyorum ben de, su an egitimim icin almanyadayim ebaydan alip tamir edip
    2-3 katina satsam aylik kazancim olur ne guzel ama satilan urunlerde satici hata kodunu belirtmiyor orasi kötü

Acik artirma sayfasinda "Frage stellen" linkini tiklayarak saticiya direk sorabilirsin. Kisa süre sonra cevap veriyorlar. Hata kodu 3K'da genelde E74 oluyor...

quote:

Bunun tadini alan birakamaz zaten...

quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Tebrik ederim, güle güle oyna

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

İyi iş, inşallah uzun süre seni götürür

Umarim. Yaklsik 3,5-4 saattir araliksiz calisiyor oyunda. Simdi kapatiyorum. Umarim simdiki gibi sorunsuzca devam eder...

İnşallah.

• Son durum nedir Hocam Var mı Görünürde kırmızı Bişiler
    Bu arada valla helal olsun,Yaptığın iş (Riskinide içine katarsak) çok büyük (Risk=37 euro )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unzerstörbar

Son durum nedir Hocam Var mı Görünürde kırmızı Bişiler
    Bu arada valla helal olsun,Yaptığın iş (Riskinide içine katarsak) çok büyük (Risk=37 euro )

Dün cok isim oldugundan ilgilenemedim. Sadece eve geldikten sonra calistirdim, kirmizi birseyler görür müyüm diye düsünerek; acildi sorunsuzca. Bakalim, haftasonu var önümde...

Bu arada 37€'yu riskten sayma. Iki cihazi 37€'ya aldim, sadece bu calisan cihazi 55-60€'ya satabilirim su an. Ürün aciklamasinda "Funktioniert einwandfrei" yazisini gören basiyor parayi.

• Ben bu yöntemle 3K'lı makinamla 1 seneden fazla oynadım, ama çok uzun ömürlü olmayacaktır bilmen gerek, birde tekrar 3K gördüğünda bir daha iflah olmuyor makina malesef.
  • Arkadaşım aynı şekilde ben de yaptım. Daha önce makine açılıyor ama dashboardda falan donuyordu. 3K da görmüştüm zaten ama sonradan açılmaya başladı. Neyse bunu yaptıktan sonra aleti açıyorum xbox logosu geliyor 2 sn sonra gücü kesiyor 2 kırmızı yanıyor ve adaptör ışığı sarıya dönüyor. Neden olabilir?
  • 20 dk dinlendirdikten sonra alet açtım. :D Düzgün açıldı 30 dk FiFA oynadım ekran yine dondu. Kapattım açtım bu sefer de 3K. :D Bu alet iflah olmaz. :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Unzerstörbar

Son durum nedir Hocam Var mı Görünürde kırmızı Bişiler

Dün cok isim oldugundan ilgilenemedim. Sadece eve geldikten sonra calistirdim, kirmizi birseyler görür müyüm diye düsünerek; acildi sorunsuzca. Bakalim, haftasonu var önümde...

Bu arada 37€'yu riskten sayma. Iki cihazi 37€'ya aldim, sadece bu calisan cihazi 55-60€'ya satabilirim su an. Ürün aciklamasinda "Funktioniert einwandfrei" yazisini gören basiyor parayi.

Yok hocam 37 euro olayını şakasına dedim ,Tl ye göre bile 75 lira hiç bişi. Kaldıki Almanyada 37 euro Kürdan gibi

Bu arada haklısın, ilanda ''sorunsuz çalışıyor'' demen Kafadan 55 euro

• bişi olmaz xbox tamir ediliyor adam akıllı ... olmazsa prosuna götür mutlaka çözülür..
  • Bunu da ilk defa gördüm.
     3K'li XBox aldim, simdilik calisiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeCRiS

20 dk dinlendirdikten sonra alet açtım. :D Düzgün açıldı 30 dk FiFA oynadım ekran yine dondu. Kapattım açtım bu sefer de 3K. :D Bu alet iflah olmaz. :D

Cihazlardan biri bana geldiginde x-clamp fix uygulanmis olarak geldi. Hayatlarinda ellerine elektronik bir devre almamis olacaklar ki yüksek lehimleri yalitmayi akillarindan bile gecirmemisler. Allah ne verdiyse vidalari sonuna kadar skmislar. Cihazin donma ya da 3K görmesinden daha dogal birsey olamazdi zaten. Ben hepsini döktüm, kisadevre olabilecek kisimlari yalittim ve yeniden toparladim. Makine hala calisiyor...

Bir ac bak istersen icine...

Ekleme: Gönderdigin resimde ne yazdigini anladin mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serdar -- 30 Nisan 2010; 22:37:59 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NeCRiS

20 dk dinlendirdikten sonra alet açtım. :D Düzgün açıldı 30 dk FiFA oynadım ekran yine dondu. Kapattım açtım bu sefer de 3K. :D Bu alet iflah olmaz. :D

Cihazlardan biri bana geldiginde x-clamp fix uygulanmis olarak geldi. Hayatlarinda ellerine elektronik bir devre almamis olacaklar ki yüksek lehimleri yalitmayi akillarindan bile gecirmemisler. Allah ne verdiyse vidalari sonuna kadar skmislar. Cihazin donma ya da 3K görmesinden daha dogal birsey olamazdi zaten. Ben hepsini döktüm, kisadevre olabilecek kisimlari yalittim ve yeniden toparladim. Makine hala calisiyor...

Bir ac bak istersen icine...

Ekleme: Gönderdigin resimde ne yazdigini anladin mi?

Anlamasam sorardım zaten.

• Komik bir rakama HD kalitesinde oyun, iyiymiş..1-2 ay bile dayansa amorti etmiş olur kendini zaten
  • Hayırlı olsun ne diyelim sonunu düşünmeden oyna bence zevkini çıkar
  • Sonunu düşünen kahraman olamaz. Tebrikler.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.