Şimdi Ara

3K habercisi mi? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
2.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • olur öyle
  • çok sagolun yeniden dogdum adeta :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pratica

    çok sagolun yeniden dogdum adeta :D


    cd nin belli bir yerinde çizik varsa yada oyun bozuksa yapar için rahat olsun tam gaz devam...
  • cd nin altında küçük küçük noktalar wardı o bölümler yazılmamış gibiydi ondan oldu o zaman çok sagolun
  • merhaba,
    makinanın jasper board oldugundan nasıl emin oluruz?
    selamlar,
  • quote:

    Orijinalden alıntı: foctatum
    merhaba,
    makinanın jasper board oldugundan nasıl emin oluruz?
    selamlar,

    cihazin arkasinda power giris yerinin ustunde 12.1 amp yaziyor ise jasper, 14.2 amp ise Falcon'dur
  • pratica = adam sadece moral bozmak konsolu yok yere kötülemek için üye olmuş ya komedi :)
    Ve her xbox 3k görür diyen arkadaşlara sesleniyorum buradan müneccim misiniz de hepsi görür gibi sözlerle moral bozuyorsunuz?15 aydır görmedi işte jasper daha kanıtlanmamaış alete bile saydırıyorsunuz ya.Amaç nedir?
  • ya psikopata bağlamışsınız :D eğer jasperdada 3k görmeyi başırıcaksınız kusura bakmayında sizde sorun var demekdir bu alalı 5 oluyor ne bi kasma ne bi takılma görmedim oyunlarda ama bu sorunların heartz lede ilgisi var benim tv hızlı görüntülerde otomaitik 100heartz e alıyo kendini 100heartz e geçerken biraz takılmada gibi bişey olyo ama xboxdan değil tvden
  • hort?
  • Yahu hort mortta :) bu aletlerin cidden tamiri yokmu jasperlerin ?
  • hep aynı yerde donuyosa korkma dvd okuyamıyodur
  • arkadaşlar yaklaşık 9 ay önce 120 gb elite model xbox 360 aldım. fifa 2011'de ara ara ufak 1 saniyelik takılmalar oluyordu. fakat diğer oyunlarda bir problem gözükmüyordu. ankara bahçeliden 4 adet oyun aldım adam gümüş filan bişeyler saçmaladı bende zaten çalışır diye aldım fakat cihaza taktığımda inanılmaz bir ses ile cd okumaya başladı. çok fazla zorlamadan 4 oyunuda denedim. 2si zaten cd okunamıyor hatası verdi. onları arşive attım sonra her zaman oyun aldığım yer olan Irmak Toysland den en son dirt3 ve L.A. NOIRE isimli oyunları aldım. oynamaya başladım sessiz ve eski modunda çalışıyordu. fakat noire oyununda özellikle 2. cd de oyunda donmalar meydana gelmeye başladı. toplamda 5 yada 6 kez olmuştur. açıp kapatınca düzeliyor. ayrıca dirt 3 oyununda donmadan ziyade kaza yapma anlarında genellikle mor ve yeşil kareler beliriyor arada. ayrıca 3 kez de oyunun farklı yerlerınde cd okunamıyor dıyıp dashboarda dondu. 3k olma ihtimali düşük zaten çokta zorlamıyorum fakat cd surucusu zarar gormus olabılırmı? veya makinemi yoksa cd den mı kaynalanıyor? yardımcı olursanız sevinirim. iyi günler.




  • Sırf kinect oynamak ve Xbox sahibi arkadaşlarımla online oynamak için aldığım Xbox'da hala 3K tehlikesi olduğunu okumak cidden moralimi bozuyor. Arkadaşıma Almanya Saturn'den(bizdeki MediaMarkt) aldırmıştım 2 hafta önce. Makine hala orjinal.

    Acaba her makinede olma ihtimali var mı? Ayrıca benimkisi televizyonun altında biraz kapalı bir alanda havasız kalınca bir sıkıntı olur mu?
  • Arkadaşlar siz konsolu her ihtimaler karşı havasız bırakmayın,serinletin.Çok da fazla oynamazsanız jaspera bişey olmaz
  • her jasperdan %3 ü bozuluyor ama şu her hort ödümüzü koparıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iscanthere

    her jasperdan %3 ü bozuluyor ama şu her hort ödümüzü koparıyor.


    Aynen. Konuyu baştan sona okudum korkudan Benim konsolda 1 yıl oldu. Her an gidebilir diye 3 saatin üzerine çıkmıyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mertkara10

    arkadaşlar yaklaşık 9 ay önce 120 gb elite model xbox 360 aldım. fifa 2011'de ara ara ufak 1 saniyelik takılmalar oluyordu. fakat diğer oyunlarda bir problem gözükmüyordu. ankara bahçeliden 4 adet oyun aldım adam gümüş filan bişeyler saçmaladı bende zaten çalışır diye aldım fakat cihaza taktığımda inanılmaz bir ses ile cd okumaya başladı. çok fazla zorlamadan 4 oyunuda denedim. 2si zaten cd okunamıyor hatası verdi. onları arşive attım sonra her zaman oyun aldığım yer olan Irmak Toysland den en son dirt3 ve L.A. NOIRE isimli oyunları aldım. oynamaya başladım sessiz ve eski modunda çalışıyordu. fakat noire oyununda özellikle 2. cd de oyunda donmalar meydana gelmeye başladı. toplamda 5 yada 6 kez olmuştur. açıp kapatınca düzeliyor. ayrıca dirt 3 oyununda donmadan ziyade kaza yapma anlarında genellikle mor ve yeşil kareler beliriyor arada. ayrıca 3 kez de oyunun farklı yerlerınde cd okunamıyor dıyıp dashboarda dondu. 3k olma ihtimali düşük zaten çokta zorlamıyorum fakat cd surucusu zarar gormus olabılırmı? veya makinemi yoksa cd den mı kaynalanıyor? yardımcı olursanız sevinirim. iyi günler.

    bende sadece fifa 11 de 1-2 saniyelik donma oluyor bazen maç esnasında sonra devam ediyor.Neden oluyor acaba.Oyunu ilk baş orjinal almıştım ondada oldu sonra yeni fw li konsolumda yine fifa 11 aldım yine aynı olay oluyor.Başka bir sorun yok.




  • Bende slim var ama hafiften bi korku da var acaba bizde de belirgin 3K problemleri var mı ?
  • Şu 3k yı çok fazla takarsanız oyundan zevk alamazsınız.Tamam bende korkuyorumda jasperlar gerçekten sağlam.Günde 1 saat oynadığımda oluyor ,3 saat oynadığımda,6-7 saat oynadığımda her şekilde aynı ısınıyor diyebilirim.3k ya karşı aldığım önlem bir tek konsolu kapatmadan önce 15-20 dk boşta bekletiyorum ısısını atsın diye.
  • Ya ne kadar pirpirikli heriflersiniz Xbox Jasper Board piyasaya sürüleli 2.5 yıl oldu. Şimdiye kadar jasperlar ile ilgili bir sorun olsaydı 3K vs çoktan forumlarda okurdunuz, ama sizin okuduklarınız hep görür mü görmez mi meselesi. Kafaya bu kadar takmayın hiçbirşeyi
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.