Şimdi Ara

3K Artık Olmayacak (Proje)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Değerli Xbox kullanıcıları sözü fazla uzatmadan konuya girmek istiyorum.Malumunuz 3K olayı herkesi canından bezdirmiştir dünyada çok yöntem denendi bunu önlemek için farklı Mod lar uygulandı ama başarı sağlanamadı . Ben tamamen kendi projemi geliştirdim tabiki de açıklayamam malum fikir hırsızlığı çok memleketimizde !
    Bu projem de Xbox360 kasası olmayacak "PC gibi farklı bir kasa da değil !" tabikide dediğim gibi farklı bir proje ve açıklayamam ! Ben sıfır Xbox360 alıp yepyeni bir Mod yapıp satmayı düşünüyorum şimdi sizlerin talebi doğrultusunda projemi başlatacağım bu nedenle 3 ana sorum olacak !?

1) Öncelikle Xbox360'ı kasasız bir şekilde Muhteşem bir Soğutma Modu uygulanmış olarak satın alır mısınız ? Ama bunu düşünürken en önemli etken 3K görmeyecek olmanız hiçbir zaman stres altında kalmayacaksınız şu kadar saat açık kaldı aman 3K görür müyüm vs... şeklinde

2)Eğer Kabul ederseniz hangi model Xbox360 almayı düşünürsünüz ?

3) Max ne kadara kadar fiyat çıkabilirsiniz 3K dan kurtulmak için (Sebebi "kalite+Emek" ve Devrimsel bir MOD)

4)Proje bana aittir !

Sonuç Olarak 3K yı ben ortadan kaldırma sözü veriyorum gerisi sizlere kalmış ! Ben dolandırıcı falan da değilim Projemin çalınmaması için gizli tutuyorum şu aşamada !

Dalga geçenleriniz olabilir kimse bulamadı sen mi çözeceksin diye ama olsun sonuçta Projeme güveniyorum ve 3K yı ortadan kaldıracağıma da inanmıyorum çünki ortadan kaldırmış bulunuyorum Teori de ama donanımsal olarak bunu yapacak bilgim var sadece maliyet hesabı ve talebi değerlendirmem lazım ! Lütfen ciddiyet ile bakın bu projeye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blue-Magic -- 3 Şubat 2009; 19:32:46 >

• hocam özür dileyerek şunu sormak istiyorum , ne işle meşgulsünüz ?
  • ozaman bende bu işe gireyim 2005 den bu yana yaptığım çalışmalar sonucu hala oynuyorum xbox umla.

bu arada proje demişsinde iyi diyelim 1 kişi aldı aldığında zaten projen açığa çıkmayacakmı ? alan ne yaptığını anlayacak xbox ı açtığında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Team NINJA -- 3 Şubat 2009; 19:13:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: the c0smic

hocam özür dileyerek şunu sormak istiyorum , ne işle meşgulsünüz ?

Teknik üniv de Mühendisim !
  • quote:

Orjinalden alıntı: ryu_hayabusa

ozaman bende bu işe gireyim 2005 den bu yana yaptığım çalışmalar sonucu hala oynuyorum xbox umla.

Değerli arkadaşım benim de makinam 2005 Jap ve 3K görmedi şu ana kadar bunun sebebi benim çok çalıştırmamam ve şans ! Konumuz ile ne alakası var şimdi senin yorumunun ben bir proje üstünde çalışıyorum ve sonuca ulaştım !
  • 3k sadece ısınmayla alakalı değil. tek tek parçalı söküp tekrar lehimleyeceksen başka. ha sadece bi pc kasasına koyacaksan bunu yapanlar var zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blue-Magic

quote:

ozaman bende bu işe gireyim 2005 den bu yana yaptığım çalışmalar sonucu hala oynuyorum xbox umla.

Değerli arkadaşım benim de makinam 2005 Jap ve 3K görmedi şu ana kadar bunun sebebi benim çok çalıştırmamam ve şans ! Konumuz ile ne alakası var şimdi senin yorumunun ben bir proje üstünde çalışıyorum ve sonuca ulaştım !

valla usta ozaman başarılar dilerim sana.severim böyle birşeyler yapmak isteyen çabalayan insanları bende çok uğraşıyorum :)

son olarakta kardeş üstüne fazla gelecekler şimdiden söyliyim

• quote:

Orjinalden alıntı: brky

3k sadece ısınmayla alakalı değil. tek tek parçalı söküp tekrar lehimleyeceksen başka. ha sadece bi pc kasasına koyacaksan bunu yapanlar var zaten.

Bütün bunları biliyorum inan yeterince bilgim var sadece 3 ana soruma cvp verirseniz beni çok sevindirirsiniz !
  • ortada ne maliyet var ne bişey ? net bir rakam söylersen ne olacağı belli olur. Konsol+ mod veya yanlızca mod tutarı ne olacak ?
  • quote:

quote:

3k sadece ısınmayla alakalı değil. tek tek parçalı söküp tekrar lehimleyeceksen başka. ha sadece bi pc kasasına koyacaksan bunu yapanlar var zaten.

Bütün bunları biliyorum inan yeterince bilgim var sadece 3 ana soruma cvp verirseniz beni çok sevindirirsiniz !

Eğer Soğutma Boyutları İyi Olursa Ve Testlerle Bize Kanıtlarsan..
    Herkes Alır ve Görsel Bir Şölen Şeklinde Bir X360 Mod Yaparsan Parası Olan Herkes Alıcaktır..
  • quote:

quote:

quote:

valla usta ozaman başarılar dilerim sana.severim böyle birşeyler yapmak isteyen çabalayan insanları bende çok uğraşıyorum :)

son olarakta kardeş üstüne fazla gelecekler şimdiden söyliyim

Gelsinler sorun değil ben baş koydum bu yola ve emeğimin karşılığı almak istiyorum .Herşeyden önce Arz-Talep meselesi bu projeyi hayata geçirecek olan bunu da iyi biliyorum !

• quote:

Orjinalden alıntı: Leone_510

ortada ne maliyet var ne bişey ? net bir rakam söylersen ne olacağı belli olur. Konsol+ mod veya yanlızca mod tutarı ne olacak ?

Farklı farklı modeller var Xbox360 da en çok hangi model talep görüyor onu bilmem lazım yoksa ben her modele bu modu uygulayabilirm .
    Fiyat belli değil görüşmelerim var Talep arttıkça ben Toptan fiyatına indirim alabilirm ilerleyen zamanlarda ! Tabiki de bir adet yapacağım en başta o ayrı yüksek maliyet çıkacaktır şu an için net bir fiyat veremem talebe bağlı .
  • quote:

Orjinalden alıntı: kucuk

quote:

quote:

Eğer Soğutma Boyutları İyi Olursa Ve Testlerle Bize Kanıtlarsan..
    Herkes Alır ve Görsel Bir Şölen Şeklinde Bir X360 Mod Yaparsan Parası Olan Herkes Alıcaktır..

Bu yorumun beni cesaretlendirdi dosum sağol benim de tek amacım herkesin nasipleneceği kusursuz 3K'sız bir Xbox360 yaratmak!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blue-Magic -- 3 Şubat 2009; 19:32:02 >

• ben o zaman cevap vereyim. madem 3k yok. kesinlikle arcade isterim. hala satılıyorsa bu paket tabi ben bilmiyorum henüz. hem rengi beyaz. hem de yeterli donanımda benim için. 3k olmadığı için üretim yılı boardu önemli değil tabi. fiyat olaraksa 100 ytl fazla verirdim. 150 ye kadar yolu var ama daha fazla olmaz. çünkü satın aldığımız yerler 1 yıl garanti veriyorlar ve 1 yıldan sonra da 100 ytlye tamir olabiliyor. (gerçi benimki 40tl diye biliyorum.)
  • quote:

ben o zaman cevap vereyim. madem 3k yok. kesinlikle arcade isterim. hala satılıyorsa bu paket tabi ben bilmiyorum henüz. hem rengi beyaz. hem de yeterli donanımda benim için. 3k olmadığı için üretim yılı boardu önemli değil tabi. fiyat olaraksa 100 ytl fazla verirdim. 150 ye kadar yolu var ama daha fazla olmaz. çünkü satın aldığımız yerler 1 yıl garanti veriyorlar ve 1 yıldan sonra da 100 ytlye tamir olabiliyor. (gerçi benimki 40tl diye biliyorum.)

Değerli yorumun için teşekkürler arkadaşım Rengi beyaz demişsin ama dediğim gibi Xbox360 kasası olmayacak fiyata gelince max 150 Ytl diyorsun not aldım

• Kendi xbox cihazını bu anlattığın şekilde mod yap resimlerini koy nasıl yaptığınızı anlatmanıza gerek yok sadece şekline şemaline bakalım.
  • Sadece mod için, ki 3k bitecekse eğer 100-150 ytl arası verebilirim. Hali hazırda çok sayıda xbox 360 kullanıcısı var dolayısıyla yeni bi konsol almaya gerek yok sadece mod yapılırsa çok iyi olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Magnesium

Kendi xbox cihazını bu anlattığın şekilde mod yap resimlerini koy nasıl yaptığınızı anlatmanıza gerek yok sadece şekline şemaline bakalım.

Oda olacak ama fikrin çalınmasına engel değil bu ve maliyetten çok bu beni düşündürüyor !
  • quote:

Orjinalden alıntı: Leone_510

Sadece mod için, ki 3k bitecekse eğer 100-150 ytl arası verebilirim. Hali hazırda çok sayıda xbox 360 kullanıcısı var dolayısıyla yeni bi konsol almaya gerek yok sadece mod yapılırsa çok iyi olur.

Kullanılmış Xbox360'ın durumunu bilemem şimdi eğri oturup doğru konuşmayı sevenlerdenim . Ben kullanılmış konsola bu modu yine uygularım ama o konsolun daha önce 3k görüp görmediğini donanımının durumunu bilmediğimden nasıl garanti verebilirim ? Ama yaparım yapmam demiyorum karşılıklı güvene bağlı sonuç olarak eğer 2 el konsol iyi kullanılmış ve 3k görmediyse daha önce , Bu mod ile bir ömür boyu gider !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blue-Magic -- 3 Şubat 2009; 19:58:18 >

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.