Şimdi Ara

3GS 4.1 JB nasıl yapılır çok acil !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 3GS newboot 4.1 nasıl jb yaparım shift+resto yaparak downgrade denedim (hosts dosyası ve ip ayarları) 2002 hatası verdi

• bildiğim kadarıyla 4.0.2 ve 4.1 jb yok bekleyeceksin

buradan takip edebilirsin

http://resim.donanimhaber.com/m_41778008/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslannn -- 30 Eylül 2010; 12:38:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslannn

bildiğim kadarıyla 4.0.2 ve 4.1 jb yok bekleyeceksin

buradan takip edebilirsin

http://resim.donanimhaber.com/m_41778008/tm.htm

Downgrade yaparak jb yapmaya çalışıyorum ama sonralara doğru 1015 hatası veriyor
  • RecBoot programı ile recovery moddan çıkmayı dene Baseband düşüremediği için 1015 hatası veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***CoNDoR***

RecBoot programı ile recovery moddan çıkmayı dene Baseband düşüremediği için 1015 hatası veriyor.

1015 usb ile ilgili değilmi ? Bi program buldum ama libusb gerektiği için çalışmadı libusbyi de kuramadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih_h

quote:

RecBoot programı ile recovery moddan çıkmayı dene Baseband düşüremediği için 1015 hatası veriyor.

1015 usb ile ilgili değilmi ? Bi program buldum ama libusb gerektiği için çalışmadı libusbyi de kuramadım

RecBoot'ta libusb ile çalışıyor. RecBoot'u indirirsen paket içinde var libusb. Ama işletim sistemin 64 bit ise unut 32 bit olan bir pc bulman lazım. Mac ise zaten sorun yok olur.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fatih_h

quote:

RecBoot'ta libusb ile çalışıyor. RecBoot'u indirirsen paket içinde var libusb. Ama işletim sistemin 64 bit ise unut 32 bit olan bir pc bulman lazım. Mac ise zaten sorun yok olur.

İşe yaramadı Recboot

• Libusb usb leri bozdu hiçbiri çalışmıyor HAYYYYYYYYY ......
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.