Şimdi Ara

3g + wifi modem mantıklımı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

yeni taşındım, interet bağlatmak istiyorum, bölgede kablo ve superonline yok.

3g almayı modem alıp linktekine benzer 3g wireless dağıtıcı ile kullanmayı düsünüyorum

http://www.hizlial.com/u30.024.9250.0028/tp-link-tl-mr3020-150mbps-3g-kablosuz-n-tasinabilir-mini-router

sizce mantıklı olurmu? yoksa hiç maceraya atılmayıp ttnetmi almalıyım.

not: kota kullanan biri değilim 4-5 gb aylık bana yeter sanırım

• aşımsız 3g paketlerı ışını gorur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fezalii

Arkadaşlar

yeni taşındım, interet bağlatmak istiyorum, bölgede kablo ve superonline yok.

3g almayı modem alıp linktekine benzer 3g wireless dağıtıcı ile kullanmayı düsünüyorum

http://www.hizlial.com/u30.024.9250.0028/tp-link-tl-mr3020-150mbps-3g-kablosuz-n-tasinabilir-mini-router

sizce mantıklı olurmu? yoksa hiç maceraya atılmayıp ttnetmi almalıyım.

not: kota kullanan biri değilim 4-5 gb aylık bana yeter sanırım

merhaba bende senın gıbı bir arayış içerisindeyim yeni taşındığım evin içinde internet iyi çekmiyor ama pencere kenarlarında galaxy s3 ü paylaşıma açıyorum avea 5 ve 6mbit arasında oynayan bir hızda internet sağlıyor. Bu benım için çok yeterli ama telefonu sürekliı orda tutamıyorum halıyle bana şarj edilebilir bir 3g wifi modem (bu turkcellin sattıgı gibi) ve max 3-4 gb lık bir faturasız internet paketi lazım. Ama pek ekonomik bir yolunu bulamadım max ayda 30tl vermek istiyorum ama olmuyor. TTnet sabit 15 tl aylık abone ücreti de herşeyi bozuyor yoksa net6 paketleri gayet uygun. Dsmart alcam desek oda ayda yine 10 tl yalın internet bedeli koyuyor. Sizin araştırmalarınızda daha ekonomik bir yol varmı acaba iyi forumlar

• hocam 3g de ttnet ucuz görünüyor ama heryerde çekmiyormuş,

avea taraftar modemler şu aralar en iyi alternatif gibi duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: fezalii

hocam 3g de ttnet ucuz görünüyor ama heryerde çekmiyormuş,

avea taraftar modemler şu aralar en iyi alternatif gibi duruyor

merhaba evet aslında bakınca barcelona tarifesi ucuz gozukuyor ama 25 tl +hat parası ve aylık vergi ile 31-32 tl ye geliyor. dezavantajı wifi modem olmadığı için ev içinde telefondan bağlanmak sorun kullanışlı olmuyor. metronet ve uydunet gibilerde ekonomik gozuksede hepsi soru işareti alt yapıları oturmamış çogunun herkez şikayetçi. kısacası biz yine min. aylık toplamda 60 lira gibi bir fatura harici internete erişemeyeceğimiz kesin. iyi forumlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.