Şimdi Ara

3G - wifi bozuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Turkcell'den alinma iPhone 3G telefonumun wifi'si gitti malesef. Wifi'yi aciyorum fakat bulmuyor.

3.1.2 vardi, tekrar 3.1.2 restore ettim ama duzelmedi.

Bu soruna nasil bir cozum bulabiliriz acaba? Daha onceden basina gelen oldu mu?
    Garantisi devam ediyor mu etmiyor mu bilemiyorum ama garantiye vermek mi gerekir?

Tesekkurler.

• Geçmiş olsun. Benim arkadaşımın başına gelmişti. iPhone ' dan pek anlamadığı için bana vermişti. Biraz inceledim, Aynı sorun vardı, ağ aratıyor fakat bulamıyordu. Ağa Manuel bağlamaya çalıştım olamdı, Restore etttim, sürüm düşürdüm ama hiçbir şekilde bulamadı. En sonunda sorunun donanimsal olduğu kanaatine vardım ve arkadaşıma Genpa'ya götürmesini söyledim. Garantisi devam ediyordu. Fakat bildiğim kadarıyla garantiden yapmadılar. Ücret ödediğini hatırlıyorum fakat ne kadar ödedi bilmiyorum.
  • ayarlar/genel/sıfırladan ağ ayarlarını sıfırla belki çare olur
  • Ag ayarlarini sifirladim fakat cozum olmadi.

Garanti kapsaminda yapmamislarmi gercekten? Cok sacma. Ogrenebilir misiniz arkadasinizdan
  • Allah Allah ağ ayarlarını sıfırlamıştım bende olmuştu?Siz servise bir göderin bakalım
  • Tek çare servis görünüyor sanırım.

Servise verildiğinde yeni bir telefon istenilebiliyor mu acaba?
  • Ayni sorundan 1.5 ayda yenisini verdiler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Iphone 6 Wifi Açılmıyor
    8 yıl önce açıldı
    Wifi 6 modem sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1.5 ay sürmemesi gerekir esasında, ellerinde cihaz bulunuyorsa 1 hafta içinde teslim ediyorlar...
  • Mumkundur.. benim basima gelen bu

Neyseki 3gs cikmasinii beklemistim, alip servise verdim, gelince de yenisi kardese..

ha bu arada 1.5 ay is gunu olarak, 2 ay falan surdu.. sinir olmamaya calistim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nofearl -- 9 Mart 2010; 17:35:24 >
  • Servis suresince baska bir telefon veriyorlar mi?
  • Bende ayarlardan wifi yi açınca bulamıyor ağları ama wifitrak ile açınca buluyor sende bu tarz bi uygulama deneyebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

Servis suresince baska bir telefon veriyorlar mi?

servis süresince başka cihaz vermezler, ancak 30 iş gününü aşarsa verirler diye biliyorum.
    (benimde iphone serviste idarelik bi cihaz yok maalesef)
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.Sawada
    Bende ayarlardan wifi yi açınca bulamıyor ağları ama wifitrak ile açınca buluyor sende bu tarz bi uygulama deneyebilirsin

Denemistim ama ise yaramamisti wifitrak. Yani baglanabilecegi aglari cekememesinden dolayi baglanamama olayi degil de ciddi anlamda bozulma olayi mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fulldepo

quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

Servis suresince baska bir telefon veriyorlar mi?

servis süresince başka cihaz vermezler, ancak 30 iş gününü aşarsa verirler diye biliyorum.
    (benimde iphone serviste idarelik bi cihaz yok maalesef)

Bu iyi olmadi iste :)
  • Servis süresince başka telefon veriyorlardı sanırım. Ben ölü pixelden vermiştim telefonu garantiye kadın ordan 3310, 1100 gibi telefonlar getirip telefon istiyor musunuz demişti. Ben de almamıştım
  • Arkadaslar eğer wifi çekmiyorsa bulupta çok az cekiyosa anten soketi cikmistir ahizenin olduğu sol üst Köse'ye hafif bastırın çit diye bı ses gelirse oturur eğer kaymadıysa yerinden yoksa açıp ordaki soketi oturtmalısınıZ yere düşünce böyle bı sorun yasana bilir
  • Hic kablosuz ag bulmuyor
    Sol ust koseye bastirdim, herhangi bir degisiklik olmadi
    Hic yere dusmedi
    Telefonun icini acmak yerine servise vermek bana daha mantikli geliyor

Buarada iPhone 3G'lerde zamanla olusma ihtimali cok yuksek olan kronik bir sorun oldugunu okudum. Bircok kullanicinin basina gelmis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onur__ -- 14 Mart 2010; 21:10:43 >
  • Ayni sorun bendede basladi.iphone 3 gs 5.1 jailbreakli sorunsuz calisiyordu,gecen gün ustune kahve döküldü.biraz kurtardim(kurutarak,temizleyerek)ama simdide wifi olmuyor.daha dogrusu ayarlar bölümünde wifi on-off kismi aktif degil.wifi trak gibi bikac program denedim ama hepside wifi acin diyor.cihaz eski garantisi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpowgan

Ayni sorun bendede basladi.iphone 3 gs 5.1 jailbreakli sorunsuz calisiyordu,gecen gün ustune kahve döküldü.biraz kurtardim(kurutarak,temizleyerek)ama simdide wifi olmuyor.daha dogrusu ayarlar bölümünde wifi on-off kismi aktif degil.wifi trak gibi bikac program denedim ama hepside wifi acin diyor.cihaz eski garantisi yok.

Hocam wifi entegresinden o arıza
  • Konu 2 sene 2 ay sonra HORTlamış maaşallah.

Ben 3G'yi garantinin bitmesine 2 hafta kala servise vermiştim bahsettiğim sorun ile ilgili, 3 gün içerisinde sıfır cihaz verdiler saolsunlar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.