Şimdi Ara

3G usb Mobil Modemler Hakkında bir soru (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
22.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: brobiy

dostum bende e176g wın var vodafone hattı takıyorum mobil partner ile bağlanmaya çalışıyorum, bağlandı diyor fakat in ternete girmiyor. web sitesinin title ı geliyor fakat sitenin kendi gelmiyor sayfa bulanamadı diyor.

böyle hata veriyorsa,

1- başka bir usb girişinde dene,
    2-mobil partneri engelleyen bir program çalışıyor demektir, mesela vodafon veya avea yazılımı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: DEMİRCİEFE

quote:

Orijinalden alıntı: brobiy

dostum bende e176g wın var vodafone hattı takıyorum mobil partner ile bağlanmaya çalışıyorum, bağlandı diyor fakat in ternete girmiyor. web sitesinin title ı geliyor fakat sitenin kendi gelmiyor sayfa bulanamadı diyor.

böyle hata veriyorsa,

1- başka bir usb girişinde dene,
    2-mobil partneri engelleyen bir program çalışıyor demektir, mesela vodafon veya avea yazılımı..

dostum mobil partneri engelleyen hiç bir program yok . turkcell programı bile pasif durumda . ayrıca kullandığım usb kanalında turkcell wın la ve n97 usb ile internete giriyorum ama wın a vodafone hattını taktığım zaman çevirmeli bağlantıyla bile bağlansam 7.2mbph bağlantı kuruyor fakat interneti çağırmıyor

• vodafondan aldığım globesurfer x.1 mobil modem çoklayıcıyı türkcell vınn ile kullanabilirmiyim yardımcı olursanız sevinirim. türksel 3g data hattımı vodem ile kullanabiliyorum fakat mobil modem çoklayıcı ile kullanamıyorum
  • vodafone reklamdaki 5 tl lik modemin modeli nedir ortadan dik kırmızı çizgi geçen
  • quote:

Orijinalden alıntı: scounix

Mobile Partner Programı ile Vodafone dan aldığım HUAWEI E160E Modem ile hem turkcell hem de avea ile problemsiz bağlantı kurdum

Mobile partner kullanılmadan önce mutlaka vodafone mobile connect programını kapatın veya kaldırın yoksa sorun çıkartıyor
    cihazda sim kilidi problemi yaşamadım herşeyi mobil partner halletti
    avea bağlantı ayarları yukarıda arkadaşın verdiği türkcell bağlantı ayarlarıyla aynı sadece profil ismini AVEA yaptım ki karışmasın :)
    APN:(static) internet
    Access Number *99#
    anten konusu ise arkadaşın antenini ödünç alarak birkaç test yaptım anten hız ve çekiş gücünü yerine göre %5 ila %100 arasında etkiliyor örneğin muğla-marmaris yolunun bazı bölümlerinde avea dahi çekmezken harici anten ile 3g internet keyfini sürebiliyorsunuz :)

Arkadaşlar bu modemde Avea hat kullnacaksınız Formul bu arkadaşa teşekür ederim Mal Avea müşteri hizmetlerini yüz kere aradım bi halltan anlamıyorlar.İşin inceliği burada işte

Aveacılara biri bunu öğretmeli.Canımı çıkardılar 3 aydır.mobile partner de APN dinamikte,tek yapılacak şey statik işarteyip internet yazmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbirol -- 31 Mart 2012; 18:47:58 >

• E 160 e var bendede açsa nin 2gb interneti var tarifemdede. Vodofon kilitli abes kartim nasıl çalışır bu modem de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbirol

quote:

Orijinalden alıntı: scounix

Mobile Partner Programı ile Vodafone dan aldığım HUAWEI E160E Modem ile hem turkcell hem de avea ile problemsiz bağlantı kurdum

Mobile partner kullanılmadan önce mutlaka vodafone mobile connect programını kapatın veya kaldırın yoksa sorun çıkartıyor
    cihazda sim kilidi problemi yaşamadım herşeyi mobil partner halletti
    avea bağlantı ayarları yukarıda arkadaşın verdiği türkcell bağlantı ayarlarıyla aynı sadece profil ismini AVEA yaptım ki karışmasın :)
    Access Number *99#
    anten konusu ise arkadaşın antenini ödünç alarak birkaç test yaptım anten hız ve çekiş gücünü yerine göre %5 ila %100 arasında etkiliyor örneğin muğla-marmaris yolunun bazı bölümlerinde avea dahi çekmezken harici anten ile 3g internet keyfini sürebiliyorsunuz :)

Arkadaşlar bu modemde Avea hat kullnacaksınız Formul bu arkadaşa teşekür ederim Mal Avea müşteri hizmetlerini yüz kere aradım bi halltan anlamıyorlar.İşin inceliği burada işte

Aveacılara biri bunu öğretmeli.Canımı çıkardılar 3 aydır.mobile partner de APN dinamikte,tek yapılacak şey statik işarteyip internet yazmak

Sanırım çözüm bulunmuş. azicik ayrıntılı anlatabilir mi arkadaşlar...

Bide avea hattında ki 2gb paketin var sonra hız dusuyo 128kb ve sınırsız oluyo... Bu modemle bilgisayarimdan sınırsız kullansam faturama biseyler gelmez değil mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• GloboSurfer X.1 den turkcell vın ile bağlanmak isteyenler; modem arayüzünden gelişmiş mod>>Ağ>>İnternet tıkladıktan sonra aşağıya gelen bilgi giriş ekranına

erişim noktası adı "mgb"
    numarayı çevir kısmına "*99#"
    pin kısmınada sim kartın pin numarasını yazarak herhangi bir program kullanmadan bağlanılabilir
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.