Şimdi Ara

3G Modeme Telefon SIM Kartı Takmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
4.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba beyler bende eski aboneliğimden kalan bi Turkcell 3G VINN modem var USB'li. Buna SIM kartı takarak çalıştırıyorduk aboneliği iptal edince onu da aldılar. Şimdi ben cep telefonumdan internet paketi yapsam SIM kartımı da 3G modeme taksam çalışır mı? Muhtemelen olmuyordur ama cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sim kartını 3g modeme takabilisin ama apn ayarlarını yapman lazım öncelikle faturalı hatları pek modeme takma öncelikle avea'yı hiç takma anında waptan bağlandın diye fatura çıkarabilir benim tavsiyem konturlu hatlardaki interneti kullan derim
    örneğin konturlu avea hattın varsahttp://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Kampanyalar/ErkenKalkanYolAlirKampanyasi bu kampanyaya katıl hemde bedava yanlız sabah 06-10 arası ayda 1gb ve 3 ay toplam 3gb internet bedava
    modemde avea ayarlarını nasıl yapılacağını google araştır kesin bulursun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• hiçbir sorun olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: efem-35

sim kartını 3g modeme takabilisin ama apn ayarlarını yapman lazım öncelikle faturalı hatları pek modeme takma öncelikle avea'yı hiç takma anında waptan bağlandın diye fatura çıkarabilir benim tavsiyem konturlu hatlardaki interneti kullan derim
    örneğin konturlu avea hattın varsahttp://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Kampanyalar/ErkenKalkanYolAlirKampanyasi bu kampanyaya katıl hemde bedava yanlız sabah 06-10 arası ayda 1gb ve 3 ay toplam 3gb internet bedava
    modemde avea ayarlarını nasıl yapılacağını google araştır kesin bulursun

Çok teşekkürler faturasız Turkcell hattım var sınırsız internet paketi yapıcam bu şekilde de kullabilirsem çok iyi olucak. :) APN ayarlarını nerden bulabilirim?

• hic bir sorunun olmaz bilgisayara taktiktan sonra icindeki programi yukle eger saten yuklu ise gerek kalmaz sonra internetin keyfini cikar ama akk belasi yuzunden bir sure sonra internetin yavaslar
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinan42tr2

hic bir sorunun olmaz bilgisayara taktiktan sonra icindeki programi yukle eger saten yuklu ise gerek kalmaz sonra internetin keyfini cikar ama akk belasi yuzunden bir sure sonra internetin yavaslar

Tamam sağolun. :) Benim SIM kartım da 3G SIM kartıyla aynı işi görür yani?
  • neden olmasın.ben çok kullandım öyle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReCoMaX

neden olmasın.ben çok kullandım öyle.

Peki VPN ayarı yapmak falan gerekiyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Gunslinger.

quote:

hayır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gunslinger.

quote:

hayır

Teşekkürler. :)

• Oldu beyler teşekkürler. :)

• Kardeş furan ne geldi acaba bende pocell'de yaptım oldu ama fatura kabarık gelirse diye korkuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyerain

Kardeş furan ne geldi acaba bende pocell'de yaptım oldu ama fatura kabarık gelirse diye korkuyorum.

İnternet paketi yapmıştım ve benimki faturasız hat.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.