Şimdi Ara

3G Görüntülü Konuşma Hakkında?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Şu an Turkcellde 29 TL ye 8 saat gündüz ve 5000 dakika gece paketini kullanıyorum 3 aydır.Faturasız hattan faturalıya geçtiğim için bu tarifeyi sunmuşlardı ayrıca bir ara çıkan şu haftada şanslı iki günlerimde ücretsiz konuşma ve mesajlaşma paketini kazanmıştım( 2GUN yazıp 7098e mesaj gönderen ilk 100 kişi 3 ay boyunca şanslı günlerimde ücretsiz olan paket )
    Şimdi merak ettiğim şey; mevcut tarifelerime göre görüntülü konuşma yaptığımda ücretlendirmem nasıl olacak?
    #Yani normal günlerimde yanlış bilmiyorsam ister görüntülü ister görüntüsüz konuşayım 8 saat gündüz 5000 dakika gece dakikalarımdan düşecek değil mi?
    ##Peki haftalık şanslı günlerimde de gün boyunca bu kampanyadanmı yararlanacağım yoksa görüntüsüz konuştuğumda normal şanslı günümden dolayı ücretsiz ancak görüntülü konuşursam 8 saat gündüz 5000 dakika gece tarifesindeki dakikalarımı mı kullanmış oluyorum?

Acil yanıtlarsanız sevinirim.. Saygılar

• paketinden düşer görüntülü konuşmaya sadece en akıllı operatör olan avea ayrı ücretlendirme yapıyor
  • Peki şanslı günlerimde de yine 8 saat gündüz 5000 dakika gece dakikalarımdanmı düşer yoksa haftada iki gün o günün dakikalarındanmı düşer? Turkcell extrada sordum geçen gün şanslı günlerinizden düşmez dedi ama sonuçta bu da bir paket değilmi? Pek emin olamadım açıkçası sizlerden gelen yorumlara göre kullanıcam görüntülü konuşmayı:)
  • Normalde haftada iki gün paketim öncelikli evet ancak görüntülü konuşmada da geçerlimi kesin bişey söyleyebilirmisiniz arkadaşlar:( Trkcll extradaki de adam bi cevap vermediki ya insanın kafasını karıştırmaktan başka bişey yapmıyolar
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.