Şimdi Ara

3G Görüntülü Konuşma Hakkında?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Şu an Turkcellde 29 TL ye 8 saat gündüz ve 5000 dakika gece paketini kullanıyorum 3 aydır.Faturasız hattan faturalıya geçtiğim için bu tarifeyi sunmuşlardı ayrıca bir ara çıkan şu haftada şanslı iki günlerimde ücretsiz konuşma ve mesajlaşma paketini kazanmıştım( 2GUN yazıp 7098e mesaj gönderen ilk 100 kişi 3 ay boyunca şanslı günlerimde ücretsiz olan paket )
    Şimdi merak ettiğim şey; mevcut tarifelerime göre görüntülü konuşma yaptığımda ücretlendirmem nasıl olacak?
    #Yani normal günlerimde yanlış bilmiyorsam ister görüntülü ister görüntüsüz konuşayım 8 saat gündüz 5000 dakika gece dakikalarımdan düşecek değil mi?
    ##Peki haftalık şanslı günlerimde de gün boyunca bu kampanyadanmı yararlanacağım yoksa görüntüsüz konuştuğumda normal şanslı günümden dolayı ücretsiz ancak görüntülü konuşursam 8 saat gündüz 5000 dakika gece tarifesindeki dakikalarımı mı kullanmış oluyorum?

    Acil yanıtlarsanız sevinirim.. Saygılar



    _____________________________




  • paketinden düşer görüntülü konuşmaya sadece en akıllı operatör olan avea ayrı ücretlendirme yapıyor
    _____________________________
  • turkcell de paket kapsamından düşer.
    _____________________________
  • Peki şanslı günlerimde de yine 8 saat gündüz 5000 dakika gece dakikalarımdanmı düşer yoksa haftada iki gün o günün dakikalarındanmı düşer? Turkcell extrada sordum geçen gün şanslı günlerinizden düşmez dedi ama sonuçta bu da bir paket değilmi? Pek emin olamadım açıkçası sizlerden gelen yorumlara göre kullanıcam görüntülü konuşmayı:)
    _____________________________
  • haftada 2 gun paketin öncelikli diye biliyorum.
    _____________________________
  • Normalde haftada iki gün paketim öncelikli evet ancak görüntülü konuşmada da geçerlimi kesin bişey söyleyebilirmisiniz arkadaşlar:( Trkcll extradaki de adam bi cevap vermediki ya insanın kafasını karıştırmaktan başka bişey yapmıyolar
    _____________________________
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Iphone Görüşme Kaydedici
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.