Şimdi Ara

3Ds XL Nasıl Teğmin Edebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
2
Favori
6.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merabalar arkadaslar,daha once 3ds ım vardı ama ps vita aldıgım ıcın sattım.(Sattıgıma pısman oldum tabı) Suan ps3 kullanıcısıyım ve yanına bır 3ds XL ın super gıdecegını dusunuyorum Ama Nortec kapattı kepenklerı bılıyorsunuz Size sorum Türkiyeden nasıl 3Ds XL temin edebılırım? Sımdıden tesekkurler

• Tıkla al güle güle kullan.

Fiyatı ülkemize göre iyidir çok daha pahalıya satılır düşüncesi vardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: # Ace #

Tıkla al güle güle kullan.

normalde 400 lira bizde 700

• quote:

Orijinalden alıntı: MrKerberoS

quote:

Burası Türkiye hacı

• quote:

Orijinalden alıntı: cengizhan1903

quote:

Orijinalden alıntı: MrKerberoS

quote:

Burası Türkiye hacı

Doğru

• Ntsc-u isterseniz 19 agustosdan sonra sitemizde cok uygun fiyata yer alacaktir...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi site ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pritz21

Ntsc-u isterseniz 19 agustosdan sonra sitemizde cok uygun fiyata yer alacaktir...

Mesela nasil bir fiyata? P.m atabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nam[A]sTe

Hangi site ?

Gitti gidiyorda 700 TL kargo bedava

• quote:

quote:

Ntsc-u isterseniz 19 agustosdan sonra sitemizde cok uygun fiyata yer alacaktir...

Posta ucreti dahil 265 $ olacak, ama dedigim gibi ntsc-u ve gumrukde takilma riskide var. Siteyi yazamiyorum her yazdigimda uzaklastiriliyorum...

• quote:

quote:

quote:

Posta ucreti dahil 265 $ olacak, ama dedigim gibi ntsc-u ve gumrukde takilma riskide var. Siteyi yazamiyorum her yazdigimda uzaklastiriliyorum...

Hocam zaten 150 euro sınırı var dıye bılıyorum.Yanı gumrukte vergı odemeden gecıremezsın.Ancak bırı amerıka yolculugu donusunde getırebılır.Zaten vergı verınce pek anlamıda kalmıyor amerıkadan getırtmenın

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam zaten 150 euro sınırı var dıye bılıyorum.Yanı gumrukte vergı odemeden gecıremezsın.Ancak bırı amerıka yolculugu donusunde getırebılır.Zaten vergı verınce pek anlamıda kalmıyor amerıkadan getırtmenın

O sekildede yaptim. En son gelisimde site uzerinden bolca ipad ve vita sattim getirdim. Ama bir daha ekimde gelicem o zamana artik...

• Benim merak ettiğim konu; ekran büyüyeceği için çözünürlüğün düşüp düşmeyeceği.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nam[A]sTe

Benim merak ettiğim konu; ekran büyüyeceği için çözünürlüğün düşüp düşmeyeceği.

Aslında evet bende merak edıyorum bu konuyu. Nıntendo DSi XL Kullanan arkadaslar bılır belkı?
  • Oyun oynayacağımıza önce türkçeyi doğru kullanmayı öğrensek memlekete daha hayırlı bir katkı olurdu. "teğmin" nedir ya hu ? ipad klavyesinde yazmayı beceremiyorum ben de bir türlü :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NevNiyaz -- 4 Ağustos 2012; 0:18:20 >
  • Ülkemize giriş fiyatı linklediğim sitede var ondan ucuzu zor bulunur. Ama giriş fiyatına göre konuşursam ileride belki fiyatta daha makul satan satıcılar olacaktır.

400 tl ne yazık ki ülkemizde bulunmaz çünkü pal alet ise alınacak 200€ satılan 3ds xl vergi algı ile fiyatı 2 kat artıyor.

Grafik olayına gelirsek rahat olun arkadaşlar 3ds xl sadece ekranı büyültülmedi oyunlarda en ufak bir çözünürlük sorunu yaşamazsınız.

Zaten aletin grafik gücü resident evil revelations ile gözler önüne serildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gandalff

sizce çıktığında ipod touch 5. nesil mi, 3DS XL'mi? GBA SP'm vardı zamanında hakkaten nintendo bambaşkaydı

O birazda senin kararina kalmis dostum. Ben oyun oyniycam diyorsan 3ds ama iste muzik dinliycem arada video vs yapicam yada appstoredan minik oyunlar indirip oynuycam dersen itouch 5 ama her zaman nintendonun hem konsollarinin hemde oyunlarinin yeri farklidir bunu unutma

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bendede aynı sorun var 3dsxl almak istiyorum ama yok getiren götüren
  • quote:

Orijinalden alıntı: mohorame

bendede aynı sorun var 3dsxl almak istiyorum ama yok getiren götüren

Gecenlerde bir arkadas getirmis forumdan ama getirdgi gibi satti nakit yoktu ogun ps3 almistim yeni kacirdim

• quote:

Merabalar arkadaslar,daha once 3ds ım vardı ama ps vita aldıgım ıcın sattım.(Sattıgıma pısman oldum tabı) Suan ps3 kullanıcısıyım ve yanına bır 3ds XL ın super gıdecegını dusunuyorum Ama Nortec kapattı kepenklerı bılıyorsunuz Size sorum Türkiyeden nasıl 3Ds XL temin edebılırım? Sımdıden tesekkurler

Ben 400 liraya sıfır ingiliz malı 3Ds aldım 3DS Xl desteklemeyen tüm oyunlar bit gibi görünecek ekranın %60 ı karanlık. Neden XL almak istiyorsun ki bence 3Ds daha iyi eğer bu konuda yanlış bir bilgim varsa düzelt lütfen ama ben 3DS imde ds oyunları oynarken bile bu olayı yaşıyorum Xl da nasıl olucağını düşünmek bile istemiyorum.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.