Şimdi Ara

3DS Max başlamak istiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar, 3DS MAX'da modelleme yapmak istiyorum ve kendimi geliştirmek istiyorum. Bunun için, 3DS MAX üzerinde çalışan veyahut bu program ve modelleme hakkında bilgi sahibi olan birilerini arıyorum ve bu işe ciddi olarak başlamayı düşünüyorum. Bilenler veyahut bilgi sahibi olanları konuma bekliyorum.

• Sormak istediklerini sorabilirsin. 2008 yılından beri max kullanıyorum.
  • cgstudyo sitesine gir videolarini indir izle faydasini gorurusun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadas azmetti youtubeden izleyip aynısını kendide yapıyordu 1haftada öğrendi
    Şimdi facede sürekli animasyon paylaşiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • shinesee kullanıcısına yanıt
    Vasat degil para edecek çalışmalar ne kadar zaman alır... Zor mu kolay mı? Sıfırdan başlansa saç beyazlatır mı? Hepsinden önemlisi insana zevk veriyor mu yoksa bitsin artık sıkıldım diyor musunuz? İngilkizce bilmeyen bir insan profesyonel olabilir mi? Cevapların için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astralll -- 9 Temmuz 2014; 6:00:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: astralll

Vasat degil para edecek çalışmalar ne kadar zaman alır... Zor mu kolay mı? Sıfırdan başlansa saç beyazlatır mı? Hepsinden önemlisi insana zevk veriyor mu yoksa bitsin artık sıkıldım diyor musunuz? İngilkizce bilmeyen bir insan profesyonel olabilir mi? Cevapların için şimdiden teşekkürler.

hocam benim ev arkadaşım baya ugrasıyordu üniversitede gelmeden önce lise sonda (kendisi tml bilgisayar menzunu) staj yaptıgı yerdeki elemanlarla öğrenmeye baslamıs daha sonra bilge adam teknik çizim 3d dersleri filan aldı üniersitedede baya ugrasıyordu 1. senesinde bayada güzel çiziyordu 2. sınıfa geçtiğinde yaz tatilinde 3 ay bi mimar şirketinde calıstı 1200 lira filan alıyordu ondan sonra okullar açtıgında burdada ayda 4-5 çizim yapıyordu şuan bi tasarım şirketinde calısıyor işe girdiğinde 2bin lira alıyordu (1 sene önce filan girmişti) şuan kaç alıyor bilmiyorum

• astralll kullanıcısına yanıt
    Para edecek çalışmalar tamamen sana bağlı. Yıllarca uğraşıp daha iki adım yol alamayanda tanıyorum birkaç ay içerisinde çok iyi sonuçlar çıkartanda. Kolay diyemem ama zorda sayılmaz. Tamamen senin azmin ve uğraşın ile ilgili. Ben çalışırken çok zevk alıyorum. Zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum genelde. Tabiki bazen bitsinde kurtulayım dediğim zamanlar oluyor. Programlar İngilizce dahada önemlisi kendi terimleri var. Bazı kelimelerin sözlükte anlamını bile bulamayabilirsin tam olarak. Ama hiç ingilizce bilmesen bile bir süre sonra azda olsa birşeyler öğrenme ihtiyacı hissedebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 4 için oyun tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    3ds max ve Autocad ücretsiz
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • The_GodFather. kullanıcısına yanıt
    Anladım benimde öyle üniversitden bir arkadaş vardı şimdi o işi yapıyor kendi kendine başlayıp ögrenmişti... Ben bu saatten sonra başlasam mı diyorum yada eglence olsun diye ikinci bir meslek gibi düşünüyorum bakalım hayırlısı
  • shinesee kullanıcısına yanıt
    Kişiye göre degişir diyorsunuz dogru peki sıfırdan başlayanlar için kaynak önerebilir misiniz?
  • astralll kullanıcısına yanıt
    En temel kaynak youtube. Orada yüzlerce eğitim videosu bulabilirsin ister türkçe ister ingilizce. Bunun dışında tr3d forumundan yararlanabilirsin. Bunun dışında googledan arama yaparakta pek çok site ve eğitime ulaşma imkanın var şuan aklıma site ismi gelmiyor fakat gelince yazarım.
  • @shinesee
    Tamam çok saol.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.