Şimdi Ara

3DS fiyatları 1 ay sonra ne olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şuan para biriktiriyorum 100 tl oldu sizce 1 ay sonra fiyatlar ne olur bazıları iyice artar çünkü cihaz kırıldı diyo gerçektende öylemi olur sizce?

• Yurtışından alacaksan 300 liraya falan denk gelir.Türkiyeden alırsan 400 falan.1 ay önce 200 liraya satılıyordu gg'de.
  • Forumda 200 civarı satılıyo.sanalpazar vs üzerinden kartla almaya bak kırılsa fiyatlar yükselebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hüznü Şenlendiririm

Forumda 200 civarı satılıyo.sanalpazar vs üzerinden kartla almaya bak kırılsa fiyatlar yükselebilir.

ya parayı bulsam hiç durmam ama parayı tamamlamadım henüz İnşallah 1 ay daha fiyatlar bu civarlarda durur
  • 3ds kırıldı zaten. bazı sitelerde stoklara girmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wessaur

1 tanesini ben aldım kaçırmayın derim.http://www.sanalpazar.com/users_area.php?page=bidding§ion=won_items&filter=all&start=0

link'de sıkıntı var, login sayfasına yonlendiriyor neyse merak ettim kactan aldınız?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 200 0 cosmos black pal
  • tuh ya kız arkadaşıma alabilirdim, istiyordu ne zamandır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zoefox

tuh ya kız arkadaşıma alabilirdim, istiyordu ne zamandır

Çok fazla üzülme 250 270 e falan bulunuyo
  • yok ya 200'den fazla kurus vermem ben normal 3ds'e, aslında 200 bile cok, tasarım olarak net en kotu alet.
  • quote:

yok ya 200'den fazla kurus vermem ben normal 3ds'e, aslında 200 bile cok, tasarım olarak net en kotu alet.

YAV HE HE
  • Biz sadece öneriyoruz alıp almamak size kalmış
  • quote:

1 tanesini ben aldım kaçırmayın derim.http://www.sanalpazar.com/users_area.php?page=bidding§ion=won_items&filter=all&start=0

sanalpazar da 240 tlden ucuza 3ds bulamadım ben. o da pembe.
  • quote:

quote:

yok ya 200'den fazla kurus vermem ben normal 3ds'e, aslında 200 bile cok, tasarım olarak net en kotu alet.

YAV HE HE

Ignorant pleb in denial alright.

3ds hardware olarak kotu degil diyen varsa, drone'dur onu bastan soyliyim.

software ile goturuyorlar isi, yani oyunlari cok iyi, yoksa muhendislik harikasi bir cihaz degil, forced gimmicks (3d) cihazin kotulugunu ortemiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anticitizen One

quote:

bugün 210dan aldım siyah

• quote:

Orijinalden alıntı: Anticitizen One

quote:

3ds kalmamış :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wessaur -- 11 Ağustos 2013; 23:49:47 >

• quote:

Artık 200 e bulursan öpte başına koy. Distrübitör gelince görücez 400 den aşağı bulabiliyomusunuz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: soniczeki

quote:

Artık 200 e bulursan öpte başına koy. Distrübitör gelince görücez 400 den aşağı bulabiliyomusunuz :)

kurtuldum ben :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: soniczeki

quote:

kurtuldum ben :)

Ben 420 ye almıştım 2. el bizi düşünün bide. :) Çok ucuza kaptık diye seviniyoduk.

Tabi biz pahalıya aldığımız için ambassador'uz bize 20 tane retro oyun beleş. :P

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.