TSİ 00:48 gibi aklıma 3D Yayınları'nın matematik yazarı değerli Özgür Balcı geldi. Özellikle Türkiye geneli denemelere yazdığı sorular kolay-zor fark etmeksizin çok şıktı, çözerken zevk alıyordu insan. Çözülmedik eserini bırakmadım, şimdi önümde olsa zaman geçsin diye yine çözerim. 3D'nin matematik anlamında çözülmedik tek bir eserini dahi bırakmayın, ÖSYM'nin nasıl soracağı belli olmuyor. |
3D Yayınları'nın matematik yazarı

-
-
hocam gördük bu sene
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu saatte vahiy mi geliyor?
-
3D Türkiye Geneli sınavlarda hazırladığı sorular inanılmazdı, çözerken zevk alıyordum. Keşke Ösym sorularını da kendisi yazsa.
-
345'in yazarı Mehmet Kıvrak da yeni nesil TYT sorusu yazmakta çok çok iyi ama AYT anlamında net gerisinde Özgür Balcı'nın. Bu biraz da hitap ettiği öğrenci profiline göre şekil alan bir durum tabii, yazma potansiyeli vardır belki de ancak zor denemelerindeki sorular bile pek iyi değildi.
-
345 tyt mat güzel mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
En son ki tg denemedeki olasılık sorusu çok güzeldi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
PKOB soruları normaldi bence, nedense simülasyon denemeleri de dahil olmak üzere PKOB sorularını pek zorlamıyor denemelerinde 3D. Çizimli trigonometri sorusu baya hoşuma gitmişti benim, bitirdiğimde geriye tek o kaldığından ve döndüğümde 10 dakikada falan çıkardığımdan belki de.
-
TYT anlamında en çok satılan kitap zaten bu, çöz gitsin.
-
ayt denemeleri dışı çöp
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X