3d türev

-
-
kitabın genel zorluğu nedir hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hepsini sağlam şekilde bitirip mantığını kavrarsan 2019 ayt de matematik bölümünü fullersin bence hocam . Bence 5 kitap bitireceksen eğer 3. Belki 4. Kitap olabilir . Yeni nesil soruların çoğu yoruma dayalı . Ama testleri konu konu değil de mesela şöyle almış : türev 1. Test ya hani , tüm türevden konular var . Üniteyi bitirip sağlamlaştırmak için güzel bi kitap . Eksiklerini görebilirsin . Zorluk seviyesi ise 7/10 denebilir .
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kolay-orta yorum yeteneği kazandırır
@koc law ikinize de çok teşekkür ederim hocam. yaklaşık 5-6 kitap bitireceğim ilk ikisi bitti, 3. olarak bunu alıyorum. 4. kitabı 345, 5. kitabı orjinal, 6. kitabı endemik olarak düşünüyorum.
Hocam bende ayt 345 çözecem ilk kaynak yanında hangi yayını önerirsiniz?
hocam ben karekök ve apotemi çözdüm ilk iki kaynağa. biraz zorlanayım ama sağlam bitsin diyorsan ikisini de önerebilirim. sonuç fasikülleri de beğeniliyor başlangıç için, yine acil de atılabilir hemen hepsinin çözümleri youtubeta var zaten bir sorun yaşayacağınızı sanmıyorum
Teşekkür ederim
Ne demek hocam ama bence önce endemik çözün daha kolaydır orijinale göre bence
hocam çok fazla kaynak var aslında şimdi bakıyorum, 5-6 kaynak yetişecek gibi değil. Fakat çözülmesi gereken kaynaklar da mevcut ( 345, orjinal vs. ) bir yanda MEB kazanım testleri de duruyor. Sanırım şunu yapacağım:
345 ÖSYM + Orjinal
Orjinal ÖSYM + ÖSYM Orijinal
Acil A+ Sentez
Endemik, Supara, karaağaç gibi kaynakların da son testlerini çözeceğim herhalde bu şekilde en zor soruları bile görmüş olurum. Bunlara ek olarak MEB kazanım çözeceğim
Hocam apotemi fasikülleri önerir misiniz? Lti için
Ben limitini çözdüm ve öneririm. Konuyla alakalı neredeyse açık kapı bırakmıyor
Teşekkürler
hocam matematikle ilgili sorununuz yoksa gayet güzel öğretiyor, yukarıdaki hocamın dediği gibi lti fasikülleri içerisinde her şeyi öğreniyorsunuz. trigo ve fonksiyon da gayet güzel görünüyor :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X