Şimdi Ara

3d printer ÖNERİSİ max 20k

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, 3d yazıcılar çok ilgimi çekiyor. Hobi amaçlı olarak alıp birşeyler basmak istiyorum. Makine Mühendisiyim ama endüstriyel amaçlı değil daha çok karakter basımı ve birleştirmeli aksesuarlar basımı yapıcam. Bu aralar ender 10 pro gözüme çarpıyor ama nasıldır pek bilmiyom. Bütçe 20 bine kadar çıkabilir. Hangi yazıcıyı önerirsiniz?



  • hocam iyigünler. 20 gün kadar gec yaziyorum ama umarim yine de isinizi görür.



    Su an en iyi FP ve kutudan cikinca ugrastirmadan basacak yazici


    SOVOL SV06 Link


    bu cok premium diye gecen Prusa yazicilarin ( acik kaynak bir yazici ) kopyasi denilebilir ( bu da acik kaynak bu arada ). Ozellik olarak birbirleri ile benzer ve hatta anakart olarak daha iyi bir yazicidir. 5$ Tr ye kargo + gümrük ne kadar kitlerlerse artik.


    Ama bu sekidle slingbed bir yazici ariyorsaniz bu su an icin en iyi fp yazicidir.




    Ben hic ama hic ugrasmiyim ama kapali kaynak bir yazici alayim ( firmaya cok daha bagimli oluyorsunuz 3. parti ürünler cok bulunmuyor bunlar icin ) Ama cok kaliteli bir yazicim olsun diyorsaniz da


    Bambulab P1P Link


    Su an ben bunu kullaniyorum eski yazicim olan ender3 v2 ve iyi baski almak icin yaptigim 200milyar upgrade den sonra dedim ki " ben daha önce kendime iskence ediyormusum ". Eskiden yok efendim ilk sira tablaya yapisti mi yok sd karti cikar pc ye sok sonra cikar tekrar yaziciya sok yok baska birsey falan hepsi geride kaldi. Artik pc basindan bir tik ile hop bütün dosya aktarimi vs hersey yapilabiliyor. Ek olarak kamera vs alinip canli olarak takip edilebiliyor print fail vs olursa diye.

    Ve en önemli noktasi... Su an icin piyasadaki Hazir olarak satilan en HIZLI makinadir kendisi. yukaridaki ve diger bahsettigim Prusa makinalar 2 saatte bir test printi ( benchy ) basiyorken bu makinada 16 dakika aliyor :) ve mükemmel kalite kutudan ciktigi gibi




    Umarim bu iki makina önerim size yardimci olur. Ve sakin ender3 le falan ugrasmayin. Onu iyi hale getirmek icin yapacaginiz masraf ve zaman cok fazla ve sonrasinda iyi basacaginin yine garantisi yok :)





  • loses kullanıcısına yanıt

    Hocam merhaba,


    Bambu Lab ile iletişime geçtim ama Türkiye gönderimleri mevcut değilmiş. Siz nasıl temin ettiniz acaba cihazı bilgi verebilirseniz çok sevinirim.

  • bambu yeni çıktı oldukça kaliteli bir marka bende tavsiye ederim Türkiyede metatech adlı firma ön siparişlerini alıyor bizde x1 carbon combo olan modelinin ön siparişinde bulunduk ayrıca snapmaker yazıcılarıda inceleyebilirsiniz f250 modeli ve f350 olanlarını kullanıyorum ve uzun süredir baskı alıyorum gözüm arkada kalmıyor bizlerde zamanında ender 3 ve diğer creality modellerini kullandık :)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.