Şimdi Ara

|3D Printer| Hakkında Açık Paylaşım Konusu Güncelleme: 11.06.2021 (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.936
Cevap
186
Favori
297.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

aliminyum içine geçmeli yuva da iyi fakat lazer kesimde malesef sıkıntı çıkarır.freze de işlemek gerektirir.
    solidworks mü kullanıyordun ?

• yucelnet kullanıcısına yanıt
    Evet hocam haklısın benim aldığım ilan bu
    www.aliexpress.com
    Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com
    http://www.aliexpress.com/snapshot/6493043651.html?orderId=65802498878280
    fakat güncel ilana gidince 5*8*25 olan ilana gidiyor bende o kadar dikkat ettim yanlışmı aldım acaba diye korktum açıkçası. Yukarıdada belirtmiştim zaten 5*5*25 olacak.

Edit; linki düzelttim yanlış olmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seeder -- 1 Mart 2015; 17:44:35 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• slic3r son versiyonu bende çalışmıyo. neden ?

win7 64bit.
  • Arkadaşlar her renkten bir miktar (mesela 200 gr) şeklinde Pla filament satan bir yer biliyormusunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: yucelnet

slic3r son versiyonu bende çalışmıyo. neden ?

win7 64bit.

crack yaptıktan sonra simgeye tıklıyosunuz ama hiç bir değişiklik olmuyormu ?
  • seeder kullanıcısına yanıt

Şu adresde 150 gram olarak mevcut ilgilenirseniz eğer, ben bu siteden 3 boyutlu yazıcı ile alakalı birşey satın almadım kalitesi hakkında birşey söyleyemeyeceğim ancak elektronik malzeme ticaretim oldu kendileriyle gayet ilgili ve alakalılar.

• yusuforhan kullanıcısına yanıt
    Kilogramı 75 TL en iyi yerde bu rakam çok yüksek geldi bana biraz daha bakınayım bakalım birde serkan beylere sorayım bakalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: seeder

Kilogramı 75 TL en iyi yerde bu rakam çok yüksek geldi bana biraz daha bakınayım bakalım birde serkan beylere sorayım bakalım.

Hocam uygun fiyata bulursanız haber verirseniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sinekel kullanıcısına yanıt
    :) Hocam en kötü 5 kişi olur biriyle anlaşırız 5 renk alır birimiz ya o diğerlerine gönderir ya da satıcıya söyleriz o şekilde yollatırız.

Şahsi görüşüm 750 gram' 88,80 TL için kesinlikle pahalı, ancak bu Ookuma filament yerli üretim, kalitesini tecrübe etmedim birşey diyemeyeceğim.

Serkan bey'in kendi üretimleri olan PLA ve ABS si bundan daha ucuz. Fiyatını sorabilirsiniz @serkanc bey'e şimdi buradan yanlış bir fiyat vermek istemiyorum

Esun marka filamentin kilogramı 80-90 arası bulunabiliyor piyasada.

bilgi olsun diye yazayım dedim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuforhan -- 1 Mart 2015; 22:47:56 >
    Evet fiyatlarını biliyorum serkan beylerin, ona da mesaj attım parça parça renklerde gönderiyormusunuz diye. O fiyatlar kesinlikle yüksek.

Genelde PLA da parça parça göndermezler nem problemi yüzünden, üretimden sonra vakumlayıp paketliyorlar o şekilde satıyorlar çünki PLA filamenti nem kapıp bozulması diye ancak ABS de yardımcı olabileceğini umut ediyorum :)
    Ben abs fazla kullanmayı düşünmüyorum belli ısıda çıkan gazdan dolayı. Bakalım yollamazlarsa yapacak birşey yok tek renk alır devam ederiz.

Edit; serkanc hocamla görüştüm bazı renklerden 500 gr varmış pla'da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seeder -- 1 Mart 2015; 23:31:29 >
  • Uyku kaçınca ufak tefek düzeltmelere geçtim.

X Ekseni motor tutucu taraf

|3D Printer| Hakkında Açık Paylaşım Konusu Güncelleme: 11.06.2021

Yandan görünüş, mil sonlandırma sınırlama mevcut, milleri sabitlemek için vida ile sabitleme eklendi.

Son eklerle 4,9 Kg oldu.

• slic3r açık kaynak kodlu bir program değil mi ? crack ilk defa duydum. Şu an 1.2.5 yüklü, çalışıyordu. expert config geçince tıklıyorum hiç bişe olmuyor.

goçhisar güzel gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yucelnet

slic3r açık kaynak kodlu bir program değil mi ? crack ilk defa duydum. Şu an 1.2.5 yüklü, çalışıyordu. expert config geçince tıklıyorum hiç bişe olmuyor.

goçhisar güzel gözüküyor.

pardon, simplify3d ile karıştırmışım :) haklısınız slic3r açık kaynak kodlu
  • selamlar. resimdeki gibi durumlarda siyahla işaretlediğim köşe noktaları yukarı doğru kıvrılıyor ve bir dahaki katmana geçişte nozzle ye çarpıyor. çözümü nedir ?

• Burdan kit almıştım kargo bugün geldi içinden kablolar çıkmadı (sadece endstopların ki çıktı) başına gelen varmı? 4 pinli 2 pinli kablo çıkan varmı setinden?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seeder -- 2 Mart 2015; 18:12:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: seeder

http://www.aliexpress.com/item/Reprap-Ramps-1-4-Kit-With-Mega-2560-r3-Heatbed-mk2b-12864-LCD-Controller-A4988-Driver/1970025248.html

Burdan kit almıştım kargo bugün geldi içinden kablolar çıkmadı (sadece endstopların ki çıktı) başına gelen varmı? 4 pinli 2 pinli kablo çıkan varmı setinden?

o sette zaten kablolar yokki, resimdeki kablolar endstop kabloları

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.