Merhaba arkadaşlar, Ekran kartım ati radeon X300 knight online hariç bütün 3D oyunlarda biraz oynadıktan sonra ekran donuyor çoğu zaman oyundan çıkıp hata veriyor bazen de tamamen donuor ve reset atmak zorunda kalıyorum.Oyun sırasında verdiği hata şu:
Atinin sitesinden driverını bulup tekrar yükledim ama olmadı buna benzer bir kaç yöntem daha denedim ama hiçbiri işe yaramadı.Yardımcı olursanız çok sevinirim.
çalıştıra gir dxdiag yaz sonra ordan görüntü işlemlerine gir sonrada ordan 3d olayını başlat varsa tıkla yoksa dx işe yaramıyodur
aynen yaptım direct 3d sınaması yap dedim oldu directdraw da oldu ama hata devam ediyor
hiç eski oyun yükledin mi
pek değil genelde yeni oyunlar ama counter strike 1.5 var ondada sorun çıkarmıyor pek ama diğerlerinde oynadığım zaman hata vereceğinin garantisi var çünkü hiç hata vermeyip kendim çıktığımı hatırlamıyorum 3d oyunlardan
eger ofline 3d oyunlari oynuyamiyorsan surucu kaldirip bastan yukle... acilista veren hata size .net framework uygulamasini yuklemenizi soyluyor...bazi 3d uygulamalari (masaustunu 3d yapmak icin bi program yuklemistim ayni hatayi yani .net framework u yuklemem gerektigini soyluyordu) net framework suz calistiramazsin... microsoftun sitesinden indirip kurabilirsin..
çok teşekkür ederim donanımı başdan kaldırıp yükledim ama hiç bi etkisi olmadı yine aynı hata net framework u yükleyince umarım çalışır tekrar tşk ederim