Şimdi Ara

3d montör zalman Zalman ZM-M220W vs Samsung 2233RZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    piyasada bir kaç tane 3d görüntü sunabilen monitör var. İki tanesi Samsung 2233RZ ve Viewsonic in 120 hz lik monitörleri , anacak bu iki monitörde nvidia nın gözlükleri olmadan 3d görüntü alamazsınız. Birde zalmanın m220w modeli var, bu üründe de özel gözlükler ile 3 boyut görüntüsü alabiliyorsunuz (yalnız monitör ile birlikte 2 gözlük de beraberinde geliyor.)

    Benim mearak eetiğim bu iki ürünü de deniyen var mı, internette o kadar aramama rağmen hiçbir karşılaştırma bulamadım.

    Zalmanın yurtdışı fiyatı 300 $ civarında (TR'de de 850 civarına satılıyor), kendi içinden zaten 2 gözlük çıkıyor, ayrıca gözlüklerinin fiyatı 10-15$ civarında
    Samsung monitörün fiyatı da hemen hemen aynı yurtdışında 300$ civarı(TR' de de 850 civarı) ama iş gözlüğe gelince nvidia nın gözlükleri yurtdışında 1 tanesi 200$( kit olarak) ayriyetten fazladan gözlük isterseniz gözlük fiyatı 149$(yalnızca gözlük işe yaramıyor, ilk olarak kit şeklinde almanız gerekir)

    tek kişi kullanmak isterseniz zalman 300$ samsung +nvidia gözlük 500$ , iki kişi film seyretmek için alamya kalksanız samsung mo. +nvidia gözlükler 650$ bulur .

    benim merak ettiğim zalman ile samsung+nvidia gözlük bileşimi arasında ne kadar fark var. iki kat para vermeye değecek kadar fark var mı? Tabi birde 2 den fazla kişi için nvidia gözlük 150$ iken zalamnınkiler 10$ acayip fark var.
    Bu ikisini gören ,deneyen , kullanmış olan var mı?
    yurtdışından bu monitörlerden almayı düşünüyorum. Ama bana nvidia mantıklı gelmiyor, o kadar para ver, sadece 1 gözlük için.







  • Evet katılıyorum gözlüklre çok para istiyolar ama monitör ve gözlük farklarını test eden varmı acaba yorumlarınız bekliyorum 3d monitör almak için saygılar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.