Şimdi Ara

3D Monitör Tavsiyeniz!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1) LG 23" D2342P-PN SINEMA 3D GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR (550TL)
    2) HP 2311gt 3D 23" LED Backlit Monitor (400TL)

Sizce hangisi daha iyi? Ve neden?

Not: Laptop kullanıyorum. laptoptaki görüntüyü HDMI ile monitöre aktarmak istiyorum. Laptopın ekran kartı ATI Radeon HD4650 sorun yaşar mıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semantik41 -- 21 Ağustos 2012; 14:27:34 >

• ati kartlardan anlamam ama ben 2342p kullandım çok iyi monitör tavsiye ederim
  • tabiki lg tercih edilmeli
    vatan indirimde 460 liraya düşüyor.Güzel monitör, kullanıyorum gayet memnunum...
    LG nin avantajı PS filan takıp 3d oynama imkanı veriyor.
  • Ben sadece bilgisayar(laptop) ile kullanacağım. Bu arada "Vatan indiriminde şu kadara geliyor" tabiri bir tek Donanımhaber'de var galiba. Ulan bir biz göremedik şu indirimleri. Bu adamlar ne zaman yapıyor indirimi? Bizim neden hiç haberimiz olmuyor!
  • valla hp 2311gt kullanıyorum 3d performansı fena değil bence alabilirsin ama şöyle söyliyim bu monitörü 3d oyun oynamak için falan alıyorsan tavsiye etmiyorum tridef fln hikaye işler. film izlemek içinse ideal
    2d monitör olarak monitör hoşuma gitti diyebilirim lg hakkında bi bilgim yok ama bence bu 3d olayı çok da güzel bir şey olduğunu düşünmüyorum açıkcası pişmanım diyemem ama çok da gerekli olduğunu düşünmüyorum bence bu yüzden illa alıcam dersen hp yi al derim daha ucuz olduğu için. tam şuandada john carter filmini izliyordum 3d olarak :). dediğim gibi sen bilirsin ben indirdiğim filmi evdeki lg 3d ledtv dede izledim açıkcası mükemmel farklılıklar görmedim beni benden almadı yani bu mönitör ile tv arasındaki fark pasif 3d olayı biraz hikaye açıkcası öyle söyliyim yardımcı olduysam ne mutlu bana
  • HP 2311gt yazılımla 3d çalışıyor, zaten Lg'nin panelini kullanıyor. LG'nin ekstra bağlantı sağlıyor.Görüntü kalitesi açısından ikiside aynı. HP 2311 kullanıyorum memnunum.
    Oyun oynamam ama denemek için skyrim yükledim tridefle 3d oynadım. Oyunda 3d performansı başarılıydı ve üstelik ekran kartım ati hd4850.

Eğer konsol falan bağlamayacaksanız fazladan para harcamaya gerek yok,lg ile hp arasında görüntü kalitesi açısından fark olmadığı için hp 2311gt yi tavsiye ederim.
  • LG'yi alabilirsin. Bu arada bağlantıda bir problem olmaz, görüntüyü aktarırsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Monitör önerisi
    7 ay önce açıldı
    OLED Monitör Tavsiyesi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • lg olanı kullanıyorum memnunum. vatan indirimi de arada bir oluyor. takip etmekte yarar var. beklemek istemezsen aşağdaki linkten tek çekimle 500 tl'ye alabilirsin.

http://www.mormani.com/urun/8bf4ca5e8398b6a6d55300349c4e1a45/LG-LG-D2342P-PN-23-inc-5ms-3D-Wide-Screen-Led-Monitor#urunYorumlarContent
  • Hala karar veremedim. Arada 100TL fark var ve bu farka değer mi değmez mi anlayamadım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: semantik41

1) LG 23" D2342P-PN SINEMA 3D GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR (550TL)

Not: Laptop kullanıyorum. laptoptaki görüntüyü HDMI ile monitöre aktarmak istiyorum. Laptopın ekran kartı ATI Radeon HD4650 sorun yaşar mıyım?

HP 2311gt 3D 23" LED Backlit Monitorü kullanıyorum,, film ve oyunlar için iyi ama genelde nette takılıp masa üstü şeklinde kullanıcaksan kesinlikle tavsiye etmem ayrıca 3D berbat hiç kanma derim LG tercih et

• quote:

Orijinalden alıntı: aliosman2323

quote:

Orijinalden alıntı: semantik41

1) LG 23" D2342P-PN SINEMA 3D GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR (550TL)

HP 2311gt 3D 23" LED Backlit Monitorü kullanıyorum,, film ve oyunlar için iyi ama genelde nette takılıp masa üstü şeklinde kullanıcaksan kesinlikle tavsiye etmem ayrıca 3D berbat hiç kanma derim LG tercih et

Bazı arkadaşlar bu iki monitörün tek farkının birinin yazılımsal birinin donanımsal 3D sağlaması dediler. Yani birine PS3 ve media player filan bağlanabilirken diğerine bağlanamıyormuş. Yani ikisinde de 3D görüntüsü aynıymış. Bu durumda ikisini de almamak lazım :)

• O fiyata varsa LG alınmalı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.