Nvidia kullananlardan yeni driver skoru bekleniyor.
Titanla girerim artık :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: bırgungeridonecegim
nvidia'nın yeni driverı sadece gtx690 ile 670 gelmiş gibi görünüyor
quote:
Orijinalden alıntı: cenkyyy
yakışır
quote:
Orijinalden alıntı: confuest
Ha gayret olacak olacak.
quote:
Orijinalden alıntı: ziel34
quote:
Orijinalden alıntı: kurunc
quote:
Orijinalden alıntı: demircibu
ekle sapphire 7970 deft
O nasıl bir skordur öyle
Eee demircibu farkı 8)
yeni kartım gelene kadar benden skor ss istemeyin
quote:
Orijinalden alıntı: M@U
quote:
Ha gayret olacak olacak.
olur olur bal gibi olur
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: M@U
quote:
Ha gayret olacak olacak.
olur olur bal gibi olur
Alıntıları Göster
Bu test basic sürümde acaba çoklu gpu desteklemiyor mu acep Program iki 670 de görüyor ama özellikle son testte puan tek karttan bile düşük oluyor.Var mı fikri olan
quote:
Orijinalden alıntı: Terminator T-800
Bu test basic sürümde acaba çoklu gpu desteklemiyor mu acep Program iki 670 de görüyor ama özellikle son testte puan tek karttan bile düşük oluyor.Var mı fikri olan
Alıntıları Göster
Bende geçte olsa kartımın kendi hızlarındaki sonucu vereyim. Poyri!!! - P:6704 - Gigabyte winforce 3x GTX670 - 1150/1500 - win8 -http://www.3dmark.com/fs/180812
quote:
Orijinalden alıntı: Poyri
Bende geçte olsa kartımın kendi hızlarındaki sonucu vereyim. Poyri!!! - P:6704 - Gigabyte winforce 3x GTX670 - 1150/1500 - win8 -http://www.3dmark.com/fs/180812
Alıntıları Göster
Arkadaşlar bu testi yaparken hangi ayarlarda hangi çözünürlüklerde yapıyoruz ?
quote:
Orijinalden alıntı: scorpion4201
Arkadaşlar bu testi yaparken hangi ayarlarda hangi çözünürlüklerde yapıyoruz ?
Bende kartı değiştirdim sonucu ekleyeyim. Kartta overclock var ama sıvı soğutma gelmeden daha çok zorlamayı düşünmüyorum sıvı soğutma olunca 50 daha gider gibi duruyor ramlerini de hiç ellemedim acele alınmış bir skor.
Bende kartı değiştirdim sonucu ekleyeyim. Kartta overclock var ama sıvı soğutma gelmeden daha çok zorlamayı düşünmüyorum sıvı soğutma olunca 50 daha gider gibi duruyor ramlerini de hiç ellemedim acele alınmış bir skor.
Usta sende gtx680 lightning yok muydu? Ne yaptın elden çıkardın mı kartı? Bu arada yeni kartın hayırlı olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: Pusu47
quote:
Orijinalden alıntı: Poyri!!!
Biliyoruz zaten bunun 3de 1 i fiyatına aynı performans veren sistem kurulabildiğini yada neredeyse yarı fiyatını daha performanslısını, fantezi direk bu kart ama şu ana kadar mutluyum karttan.
Biliyoruz zaten bunun 3de 1 i fiyatına aynı performans veren sistem kurulabildiğini yada neredeyse yarı fiyatını daha performanslısını, fantezi direk bu kart ama şu ana kadar mutluyum karttan.
sendemi poyraz ironi yaptık kartını hayırladım işte hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan asıl incelemeyi senden bekliyorum bloksuzda olur farketmez bloksuz olursa daha iyi olur aslında