Şimdi Ara

3D MARK NEDİR NE İŞE YARAR NASIL KULLANILIR ANLATIRMISINIZ LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YA ARKADAŞLR HERKES BUNDAN BAHSEDİYOR BU NEDİR NE İŞE YARAR SKORLAR NEYE GÖRE VERİLİYOR ANLATIRMISINIZ ARKADAŞLAR

• 3d mark bir grafik TEST programıdır.Tamamen ekran kartına YÖneilk bir test yapar.Bir kaç oyunda TEst edip Sonucu Puan olarak Gösterir.TAbi Dİğer sistem bileşenleri de Önemlidir.ama Grafiğe yönetiktir daha Cok.
    abit 9550 410@550 >>4118
  • hmm peki puanımın iyi olup olmadını nası anlayacaım birde bu programın boyutu ne kadardır ve nerde yükleyebilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: iskeletor

3d mark bir grafik TEST programıdır.Tamamen ekran kartına YÖneilk bir test yapar.Bir kaç oyunda TEst edip Sonucu Puan olarak Gösterir.TAbi Dİğer sistem bileşenleri de Önemlidir.ama Grafiğe yönetiktir daha Cok.
    abit 9550 410@550 >>4118

Bu 3DMark 2003 skorun mu?
  • kolaycılığa kaçma 3d mark die bi arattır milyonlarca sayfa bulursun..Buraki hiç kimse Nedir 3d mark lar die bi topic açarak örenmedi...
  • www.futuremark.com
  • peki arkadaşım benim bi ark rivatuner diye bi prog. önerdi onu yükledim ondan nası bi şey yapcam onu bilmiyorum bileniniz varmı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu cihaz nedir ne işe yarar
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: kinaliada85

peki arkadaşım benim bi ark rivatuner diye bi prog. önerdi onu yükledim ondan nası bi şey yapcam onu bilmiyorum bileniniz varmı

arama motorunu kullan kardeş sağda üst tarafta bolca topic vardır merak etme
  • arkadaşım o/c ile alakalı -gerekli aşağı yukarı bütün programların isimleri ve linkleri overclock nedir nasıl yapılır başlığında bulunabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.