Şimdi Ara

3d mark 11 testin ortasında atıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar.msi gtx 560ti 2gb ekran kartım var.3d mark 11 kurdum (basic 2.5) performance benchmark testine başladım 7-8 defa denedim birinde başarılı oldum.diğer hepsinde masa üstüne atıldım var 3d mark 11 çalışmayı durdurdu hatasını aldım.4. denemeden sonra afterburner ile biraz oc yapıp deneyim dedim 3 defa atıldım. 4.de attı vae ekran çizgili şekilde mor oldu.ayrıca başarılı olduğum ocsiz denemedeki puan p4892.bunun nedeni ne olabilir neden atılıyorum

• büyük ihtimal imzandaki gtx 560 ti twin frozer olabilir saat hızlarını düşürüp dene
  • atti derken hangi testte atiyor?islemcide oc varsa ve fizik testinde o taslarin dustugu testte atiyorsa o test islemci stabilitesi konusunda kil biraz.normalde islemciyi atiyorum phenom 3.7ghz 1.4v her seyde sorunsuz kullanabilirken bu testin fizik kisminda yemiyor daha yuksek voltaj vermek gerekiyor.

ikinci neden kartin ramlerine fazla oc yapiyor olabilirsin.

ekran cizgili sekilde mor oldu dedigin soyle bir goruntu mu?

burada anlatiliyor

http://www.overclock.net/t/650900/gray-screen-explained-5xxx-series-updated-w-solution

karti garantiye gondermen gerekebilir ama gerekmeyebilir bende de vardi film izlerken ama codec degistirince bir daha yapmadi.surucu degistirince duzelebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

atti derken hangi testte atiyor?islemcide oc varsa ve fizik testinde o taslarin dustugu testte atiyorsa o test islemci stabilitesi konusunda kil biraz.normalde islemciyi atiyorum phenom 3.7ghz 1.4v her seyde sorunsuz kullanabilirken bu testin fizik kisminda yemiyor daha yuksek voltaj vermek gerekiyor.

ikinci neden kartin ramlerine fazla oc yapiyor olabilirsin.

ekran cizgili sekilde mor oldu dedigin soyle bir goruntu mu?

burada anlatiliyor

http://www.overclock.net/t/650900/gray-screen-explained-5xxx-series-updated-w-solution

karti garantiye gondermen gerekebilir ama gerekmeyebilir bende de vardi film izlerken ama codec degistirince bir daha yapmadi.surucu degistirince duzelebilir.

testi bugün 3 kez denedim 3üde ocli.p5323 puan yaptım bir sorun olmadı.mor görüntü dediğim masaüstü falan belli ancak bir sorun olduğu belliydi şuanda bir sorun yok ancak hala merak ediyorum neden oldu bu diye .ayrıca kesinlikle fazla oc yapmadım şimdi daha fazla oc ile denedim bişey olmadı.belki saat hızıyla bellek hhızıyla shader clock uyuşmamış olabilir (öyle bişey varmı bilmiyorum).teşekkür ederim ilgilendiğiniz için

• Kartın bellek hızını artırma. Voltajı 1.070 yapıp 970 MHz'de dene. Üst limitin bu olsun. Yine atarsa, hızı 950'ye çekip tekrar dene.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.