Şimdi Ara

489 TL Xiaomi Mi Router AX1800 Wi-Fi 6 Router 2.4ghz/5ghz 1775MBPS (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
4
Favori
10.164
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarınızın ethernet kartına da bir bakın gigabit destekliyor mu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • daquied kullanıcısına yanıt

evet hocam 1gb a kadar destekliyor.

router, modemle iletişimi wifi6 ile sağlıyorsa işimi görecek ama emin olmam lazım.

• Bende üründen aldım. Kablonetin infinity modemi Wi-Fi si çok kötü. İnşallah Router olarak iyi üründür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trmp T kullanıcısına yanıt

Sitesinde dual band, mu-mimo, beamforming desteklediği yazıyor. Tek eksisi 160mhz desteklememesi. Her türlü iş görür 489 TL Xiaomi Mi Router AX1800 Wi-Fi 6 Router 2.4ghz/5ghz 1775MBPS 

• 1 ay kadardır kullanıyorum, gerekli ayarlamalar yapılırsa dünyanın en iyi Router'ı haline geliyor. Cihaz Avrupa standartlarına uygun olması için diğer her cihaz gibi sinyal kısmında kısıtlanmış olarak geliyor. Google'da Xiaomi AX1800 Çin Rom diye aratıp DH'deki anlatımla cihaza Çin Rom'u yükleyip devamında Global Firmware yüklerseniz Çin'de Avrupa standartları zorunlu olmadığı için bu sinyal kısıtı kalkıyor ve 2 katı çekim kalitesine ulaşıyor. Çin romu sonrası Global Firmware yüklerken dil kısmında CN yerine TR yazarsanız hem cihaz arayüzünü Türkçe kullanabiliyorsunuz hem de telefon uygulamasını kullanabiliyorsunuz. Evimde 3 duvar arkasında bulunan ve evin en uç noktası olan yerde normalde Wi-Fi bile gözükmüyorken Çin Rom'una geçtikten sonra aynı noktada 12 MS ping değeri ile internet paketimdeki Download sınırlarında hız değeri alabildim. Bu benim için gerçekten yeterli bir kıstas oldu. Normalde evimde iki bölgeye kablo çekerek Repeater kullanıyordum bu Router sonrası her ikisini de çıkarttım, bir tek Router aktif ve her yerde sorunsuz kullanabiliyorum.

İnternet olarak Türk Telekom VDSL altyapısında Superonline'ın 50 MBPS'lik paketini kullanıyorum. Superonline'ın stok Huawei modeminin Wi-Fi'ını devre dışı bırakıp Router'a Ethernet ile interneti aktardım ve yalnızca Router'ın Wi-Fi'ı açık olarak kullanıyorum. VDSL sistemi bakır kablolardan oluştuğundan ötürü bant genişliği fibere göre çok sıkıntılı, evde birisi Youtube'dan video izlerken başka biri Instagram'da bile gezinemiyordu. Router'da QoS ile 50 MBPS hızı maksimum 45 MBPS olacak şekilde kısıtladım ve bağlı tüm cihazlara ayrı ayrı ihtiyaçlarına göre hız sınırlaması tanımladım. Bu sayede hiç bir cihaz gelen interneti tamamen kilitleyecek şekilde kullanamıyor. En yüksek hız değerini televizyona ve bilgisayara tanımladım, buna rağmen televizyonda Netflix izlerken aynı anda online oyunu pingsiz oynayabiliyorum.

Biraz reklam gibi oldu ancak yıllardır bu sıkıntıyla uğraşan biriyim ve bu Router ile çözdüğüm için aynı sorunu yaşayanlar denk gelirse bu yöntemin işe yaradığını bilsinler istedim.

• cohannan kullanıcısına yanıt
    Almak isterseniz tekrar 400 TL olmuş durumda. Ben de bir tane aldım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • AwJeezRick kullanıcısına yanıt

Herkes güzel güzel anlatıyor da bu Çin işleri sıkıntı olmasın, adamlar boşuna mı bu çekim gücünü kısıtlıyor bunu düşünen yok mu? yediğiniz radyasyona kafayı yormuyor musunuz bunun araştırmalarını yaptınız mı? tamam zaten boğazımıza kadar sinyal içerisindeyiz de bu işinde bir sınırı olmalı diye düşünüyorum yoksa daya en güçlü aletleri iyi çeksin de sonra üçüncü kol çıkmasın.489 TL Xiaomi Mi Router AX1800 Wi-Fi 6 Router 2.4ghz/5ghz 1775MBPS Özellikle evde ufak çocuğu, bebeği olanlar bu işlere ekstra dikkat etsin. Aldığı telefonun SAR değerlerine de baksın, gene o malum ucuz Çin markalarında SAR değerleri bilindik markalara göre 2 kattan başlıyor, benden uyarması...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 25 Eylül 2022; 3:33:11 >
  • 2009erateamabs kullanıcısına yanıt

Bende 899tl görünüyor emin misiniz?

• Chanser kullanıcısına yanıt
    Alırken satıcı Turkcell ‘di 400 TL idi. Ama şu an baktım satıcı teknostore fiyat 840.

• Zaten urun fiyati diger yerlerde 400 civari baska yere bakmadan mi aliyorsunuz

• Bunlar geçici çözüm. Evin her yerinden aynı hızı almak isteyen mesh sistemlerine baksın. Biraz daha pahalı ama 1 kere alıyorsun arkana yaşlanıyorsun.. Ben Mercusys halo s12 kullanıyorum bu arada

Şurada çok güzel anlatılmış.

489 TL Xiaomi Mi Router AX1800 Wi-Fi 6 Router 2.4ghz/5ghz 1775MBPS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 25 Eylül 2022; 8:40:31 >

• karadaglilar kullanıcısına yanıt
    Başka yerlerde uçuk kaçık fiyatlar. Hepsiburadaki fiyatı zaten yazmışlardı ama benim gibi ihtiyacı olanlar için bu bir Fırsattı @karadaglilar

• MühendisMurat kullanıcısına yanıt

Valla hocam ben de kendimce araştırmalar yaptım bu iş için bir kaç yerde değerler karşılaştırılmış, koca koca baz istasyonları kilometrelerce mesafeler kat edip kalın duvarları, binaları delecek kadar sinyalle kanser etmiyorsa pipet kadar antenin yayacağı sinyal hiç bir şey yapamaz tarzı makaleler mevcut. Açıkçası mantıklı da geldi yani. Hatta bir çok yerde bugüne kadar yapılan araştırmalarda Wi-Fi sinyallerinin yaydığı radyo frekansların kanser oluşumu ile bir bağlantısı kurulamadığı yazıyor. Cebimizdeki telefonların görüşme sırasında yaydığı sinyalin 1/10'ini yaydığına dair bilgiler mevcut. Muhtemelen Avrupa standartları bu konuda da 3 blok öteye sinyal gönderecek kadar büyük antenli cihaz üretimleri olmasın diye bir kısıtlama koymuş.

• 06turkmen kullanıcısına yanıt

Çince yapıp da beceremezsek , geri dönüş oluyor mu . Fabrika ayarına dönüş vs

• Atiba13 kullanıcısına yanıt
    global yazılım da var. çince den sonra beğenmezseniz onu da yükleyebilirsiniz. bütün dil seçenekleri var. cihazı aldığınızda gelen yazılım yani. geldiğinde bakın wifi performansı sizin için yeterliyse çince yapmanıza zaten gerek yok.

• hepsiburada 429 tlye düşmüş, 12.87 tl de hepsi papel veriyor

• Hali hazırda ASUS ROG Rapture GT-AC5300 kullanıyorum ama wifi-6 ibaresini görünce alasım geldi ne yalan söyliyim :D

• bugün bu router elime ulaştı çekim kalitesi çok düşük türktelekom fiber modem 100 mbit cektigi yerde 38 mbit ancak verebildi cekim kalitesi düşük stabilite belki daha iyidir lakin çekmiyor dubleks evde

• 2 tip kullanım şekli var sanırım. Birisi modemi bridge moduna alıp kablosuz interneti direk Router üzerinden dağıtma, diğeri kablosuz internetin menzilini arttırma.
    Hangisi daha doğru kullanım?
    Benimde elime bugün ulaştı bu ürün. Henüz denemedim. Memnum olan da çok. Eh fena değil diyen de çok. Anlamadım pek

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.