Şimdi Ara

399. Dönem (Mayıs 2025 Celbi) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
408
Cevap
12
Favori
40.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu an bunlarla kafanı yorma yarın hastane randevundan sonra aile hekimine git işlemlerini başlat gerisi geliyor. Ama genel olarak ben ve arkadaşlarım sağlık ocağına gittiğinde ertesi gün erken gel dediler, sabah saatlerinde tekrar çağırdılar. İstersen hiç bunla uğraşma yarın randevunu hallet Çarşamba direkt mesai başlangıcında giyit sağlık ocağına. Taksit taksit iş olmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ack3rmaN -- 7 Nisan 2025; 19:12:43 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ack3rmaN A kullanıcısına yanıt
    Tietze sendromu için uzman doktor elverişli görürse hryete çıkarmadan elverişlidir raporu verebilir mi?

Hocam yarın romatolojiye görüneceğim göründükten sonra çarşamba da aile hekimine gideceğim sorunumu anlatacağım o da beni gerekli yere gönderecek değil mi? Düz tabanlık ve tietze için?

• Merhab arkadaşlar ben de bu dönem için tecilimi bozdum

Yedek subay: evet

Yedek astsubay: evet

Komando: hayır

Bölüm: Makine mühendisi

Ortalama: 2.74

uzun çıksın istiyorum sizce çıkar mı?

asker alımları ne kadar bu celp için er/erbaş ve subay/astsubay alım sayılarını bileniniz var mı ?

• Arslanuka A kullanıcısına yanıt

bende 08 05 25 tarihine kadar askerlikle ilişiği yoktur yazıyor

ağustosa atanlarda ağustos ayı mı yazıyor

• maxpayne455 M kullanıcısına yanıt
    Evet hocam

Hocam romatoloji doktoru göğüs kafesimde çatlak var dedi. Romatojik bir şey yokmuş. Yoklama başvurusu sonrası düz tabanlık için sağlık ocağına gideceğim. O da beni ortopediye mi sevk eder?

• 399 dönem asker 3 kullanıcısına yanıt

Evet 8 ağustos yazıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bu donem gidemezsin agustos celbi acik en erken

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şubatta bozdum ben mayıs gözüküyor şuan

He iyi ozaman, yedek subaylik cikabilir hayirlisi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Benim durumum da sizinle aynı, bende makine mühendisiyim ve ortalamamız yakın ama ben ağustos celbinde gidiyorum. Acaba yerler belli olduğu zaman ne çıktığını yazar mısınız? Ben de yedek subaylık istiyorum. İnşallah size de yedek subaylık çıkar.

• CelestialCipher kullanıcısına yanıt

inşallah kardeşim haber edicem buradan

• Arkadaşlar Ağustos görünüp Nisan 30 yeri Mayıs celbi için belli olan olursa bilgilendirsin lütfen

• Arkadaşlar biraz araştırma yaptım sizlerle de paylaşayım dedim . Askerlik şubesine falan gittim bi iki sohbet ettim bir asteğmenle anlattıkları ışığında umarım hepimize çıkar diyorum . Maaş konusunda sohbet ettik biraz en çok jandarma gen kom. düşenler alıyormuş yedek subay/astsubay için bunun nedeni ise milli savunmadan maaş,ayrıca içişleri bakanlığından iç güvenlik tazminatı alıyorlarmış bu da 5 10 k oynatıyor diyorlar maaşı.Ama batıda genel olarak 60 ı çok rahat buluyormuş . Ankarada görevli olan 62.750 alıyormuş güncel. Arkadaşın söylediğine göre ise 2. üniversite yılı gibiymiş gündüzleri iş akşamları takılma ortamı diyorlarmış . Acemilikte en çok zorlayan çanakkale jandarma ve Yalova havaymış dediğine göre. Görevde ise en rahatı hava ve deniz diyorlar ama bunların alımları genel anlamıyla azmış. İç kaynaktan kalmayı düşünene arkadaşlar için de karanın daha avantajlı olduğu söyleniyormuş 60 70 tane alım oluyormuş her dönemde . Bu sayı hava ve deniz için 5 10 kişi ile sınırlıymış. Acemilikte arkadaşın gittiği yer de en çok mühendis ve hukukçular varmış sonrasında Besyo takip ediyor demişti .Aklımda kalanlar şuan bunlar.Heh bi de asteğmenlik sınavını herkes geçiyormuş, geçirtiyorlarmış yani bilginize bu da

• bkemalkom B kullanıcısına yanıt

Teşekkürler bilgiler için

• Sizce seçilme kriterleri arasında yaşın büyük olması artı mı yazar eksi mi? çoğu kişi yaşın büyük olması avantajlı bir durum diyor yedek subaylıkta tam olarak anlayamadım

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.