Şimdi Ara

3870x2 yi iade ettim yerine 8800gts(g92)+ C2D E8400 aldim cok az farkla (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
2.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 yarısı varmış, lisedeki bi hocamdan öğrenmiştim hayatım boyunca çok işe yaradı sağolsun :p

kendiyle çelişen biri daha: sentanoo :D

"Array Technologies Incorporated" versus "Green with envy"
  • + 1 bugune kadar hep ati kullandım bende drivelerde hıc sorun yasamadım
    quote:

Orjinalden alıntı: EXPANDER

driver sorunu zaten yok kullanmasını bilmeyenlerin kendi sorunları. bu güne kadar kullandıgım hiç bir ati radeon e.kartında driver sorunu ve vpu recover hatası ile karşılaşmadım. yurtdışındaki kullanıcılar 3870x2 ile rekor üstüne rekor kırarken oyunlarda yüksek performans dan söz ederken burada 3870x2 sahibi olanlar demekki e.kartını kullanmasını bilmiyorlar. @antiyoba hariç.
  • arkadaşlar sizinle bazı tecrübelerimi paylaşmak istiyorum. yaklaşık birkaç ay önce hd2900 pro 1gb
    ekran kartı aldım.kargo ücreti ile toplam 538 ytl'ye.tabiki insan bu kadar parayı bayıldıktan sonra
    ekran kartından yüksek performans bekler.kartım gelir gelmez herhangi bir sorun yaşamamak için
    sıfırdan vista kurdum.anakartım olsun diğer bileşenler olsun en son driverlarınıda kurdum.büyük bir
    heyecanla ekran kartımıda bilgisayara taktım başladım teste.(hatta forumda bile paylaşmıştım bu testi).
    şimdi gelelim asıl konuya.
    1-) hd 2900 pro'yla anakartımın ısısı oyun oynarken 50 dereceye kadar çıktı(kışın böle bide yazın düşünemiyorum bile).
    aman allahım dedim yanacak anakart.
    ben ne yaptım dedim kendi kendime.tabiki yapacak çok fazla bişey yok.

2-)kartın oyun performansına gelince işte o an en büyük hayal kırıklığını yaşadım.
    ''Ghost Recon Advanced Warfighter'' (1.ci versiyon) oyun testinde hayal kırıklığı devam etti.
    neyse dedim bu oyunu boşver bide 'crysis' çıksın onunlada bir deneyelim;sonuç yine hüsran

geçenlerde bilinmeyen bir sebetten dolayı bilgisayarım açılmadı.bende donanımları tek tek çıkararak test ettim baktım ki şu meşhur
    ekran kartım arızalanmış.inanın o kadar sevindimki arızalandığına.kartı aldığım yere telefon açıp ürün arızasını bildirdim.onlarda
    kargoyla kartı kendilerine göndermemi söylediler neyse bende bozulan ekran kartımı gönderdim.size yemin ediyorum ekran kartımı kargoya
    verirken gidişin olurda dönüşün olmaz inşallah diye dua etttim.kaldım mı şimdi ekran kartsız.30 iş günü hafta tatilleriyle beraber
    olacak 40-45 gün.neyse bir kaç gün idare ettim fakat bilgisayarsızda olmuyor.dedim bide şu meşhur 8800 gt'den alayımda bide onun
    boyunu posunu görelim bakalım dedikleri kadar varmıymış diye.gittim MSI 8800 GT-OC editon aldım.kargo ücretiyle beraber 385 ytl'ye.
    kartım gelir gelmez yine sıfırdan kurdum vista'yı.yine en son driverlar falan derken başladım 'crysis'i oynamaya.kartın performansını
    görünce iyice keyfim yerine geldi.oyun oynarken 65 dereceyi kesinlikle geçmedi.tabi anakartımın sıcaklığıda 32 dereceyi geçmedi.

geçengün kapımı kargo şirketi çaldı.bi baktımki benim hd2900 pro kutusunun içinde bana bakarak sırıtıyor.(sanki benim bedduamı
    duymuş gibi)allah belanı versin sen benim yakamı bırakmayacaksın diye verdim veriştirdim .al başına belayı şimdi.neyse 8800 gt'yi
    söküp tekrar eski ekran kartımı taktım.bu arada ati'de 8.1 versiyon driveri
    yeni kullanıma sunmuştu.belkide bu driver ile biraz performans artışı olmuştur diye umutla yükledim.bir de ne göreyim monitörümün
    sol üst köşesinde küçük bir kare var.allah allah dedim buda nerden çıktı.daha bismillah demeden tabi başladım ben mırıldanmaya.
    sonra forumda gezerken bir arkadaş topik açmış aynı sorun ondada var.işte o zaman olanlar oldu.daha bir gün bile olmadan söktüm
    kartı hemen.ve bir daha yaşadığım müddetçe değil bilgisayara takmayı evin kapısının içerisinden sokarsam ati ekran kartını şu
    forum yüzüme tükürsün.işte böle arkadaşlar paranla rezil olmak diye ben buna derim.ayrıca bana göre arkadaş en iyisini yapmış
    kartı geri vermekle.
    son söz kim ne derse desin nvidia bu işi biliyor.

YİĞİDİ ÖLDÜR AMA HAKKINI YEME.

• benim 3870 crysis acılısındaki nvidia logosunu boykot edio..

logo grafik hatalarından birbirine girio logoyu gecince hersey düzelio ..

sizcede esrarengiz degil mi...

bu nvidia biseyler karsıtırıo ama ii ginede nvidia logosunu goremiorum bi ati kullanıcısı olarak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F.@.T.İ.H -- 4 Şubat 2008; 0:53:06 >

• quote:

Orjinalden alıntı: CONSTANTİNE_8905

benim 3870 crysis acılısındaki nvidia logosunu boykot edio..

logo grafik hatalarından birbirine girio logoyu gecince hersey düzelio ..

sizcede esrarengiz degil mi...

bu nvidia biseyler karsıtırıo ama ii ginede nvidia logosunu goremiorum bi ati kullanıcısı olarak...

kardeş o kartan fazla FPS bekleme bendede aynısı var ayarlarla oynarsan vede kumadanın verdiklerini yüklersen FPS %50 artıtor ve sonrada özel yüklemelr yaparsan az düzeltirsin görüntüyü,ayrıca internettede hileleri var

• quote:

bir gün bile olmadan söktüm
    kartı hemen.ve bir daha yaşadığım müddetçe değil bilgisayara takmayı evin kapısının içerisinden sokarsam ati ekran kartını şu
    forum yüzüme tükürsün.

Hangi caminin önüne bıraktıysan söyle de gidip alalım kış günü sevaptır yazık ona şimdi ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Premier2007

arkadaşlar sizinle bazı tecrübelerimi paylaşmak istiyorum. yaklaşık birkaç ay önce hd2900 pro 1gb
    ekran kartı aldım.kargo ücreti ile toplam 538 ytl'ye.tabiki insan bu kadar parayı bayıldıktan sonra
    ekran kartından yüksek performans bekler.kartım gelir gelmez herhangi bir sorun yaşamamak için
    sıfırdan vista kurdum.anakartım olsun diğer bileşenler olsun en son driverlarınıda kurdum.büyük bir
    heyecanla ekran kartımıda bilgisayara taktım başladım teste.(hatta forumda bile paylaşmıştım bu testi).
    şimdi gelelim asıl konuya.
    1-) hd 2900 pro'yla anakartımın ısısı oyun oynarken 50 dereceye kadar çıktı(kışın böle bide yazın düşünemiyorum bile).
    aman allahım dedim yanacak anakart.
    ben ne yaptım dedim kendi kendime.tabiki yapacak çok fazla bişey yok.

2-)kartın oyun performansına gelince işte o an en büyük hayal kırıklığını yaşadım.
    ''Ghost Recon Advanced Warfighter'' (1.ci versiyon) oyun testinde hayal kırıklığı devam etti.
    neyse dedim bu oyunu boşver bide 'crysis' çıksın onunlada bir deneyelim;sonuç yine hüsran

geçenlerde bilinmeyen bir sebetten dolayı bilgisayarım açılmadı.bende donanımları tek tek çıkararak test ettim baktım ki şu meşhur
    ekran kartım arızalanmış.inanın o kadar sevindimki arızalandığına.kartı aldığım yere telefon açıp ürün arızasını bildirdim.onlarda
    kargoyla kartı kendilerine göndermemi söylediler neyse bende bozulan ekran kartımı gönderdim.size yemin ediyorum ekran kartımı kargoya
    verirken gidişin olurda dönüşün olmaz inşallah diye dua etttim.kaldım mı şimdi ekran kar

2tsız.30 iş günü hafta tatilleriyle beraber
    olacak 40-45 gün.neyse bir kaç gün idare ettim fakat bilgisayarsızda olmuyor.dedim bide şu meşhur 8800 gt'den alayımda bide onun
    boyunu posunu görelim bakalım dedikleri kadar varmıymış diye.gittim MSI 8800 GT-OC editon aldım.kargo ücretiyle beraber 385 ytl'ye.
    kartım gelir gelmez yine sıfırdan kurdum vista'yı.yine en son driverlar falan derken başladım 'crysis'i oynamaya.kartın performansını
    görünce iyice keyfim yerine geldi.oyun oynarken 65 dereceyi kesinlikle geçmedi.tabi anakartımın sıcaklığıda 32 dereceyi geçmedi.

geçengün kapımı kargo şirketi çaldı.bi baktımki benim hd2900 pro kutusunun içinde bana bakarak sırıtıyor.(sanki benim bedduamı
    duymuş gibi)allah belanı versin sen benim yakamı bırakmayacaksın diye verdim veriştirdim .al başına belayı şimdi.neyse 8800 gt'yi
    söküp tekrar eski ekran kartımı taktım.bu arada ati'de 8.1 versiyon driveri
    yeni kullanıma sunmuştu.belkide bu driver ile biraz performans artışı olmuştur diye umutla yükledim.bir de ne göreyim monitörümün
    sol üst köşesinde küçük bir kare var.allah allah dedim buda nerden çıktı.daha bismillah demeden tabi başladım ben mırıldanmaya.
    sonra forumda gezerken bir arkadaş topik açmış aynı sorun ondada var.işte o zaman olanlar oldu.daha bir gün bile olmadan söktüm
    forum yüzüme tükürsün.işte böle arkadaşlar paranla rezil olmak diye ben buna derim.ayrıca bana göre arkadaş en iyisini yapmış
    kartı geri vermekle.
    son söz kim ne derse desin nvidia bu işi biliyor.

YİĞİDİ ÖLDÜR AMA HAKKINI YEME.

2900 serisi büyük hayal kırıklığı yarattı çoğu kişide ama o kutunun çözümünü kendimde buldum HD3870 imde ve X800GTmde oluyor ürünü register yapıosn geçiyor yani advanced windows careden baktm pc açılırken ccc ile beraber o register de açılıyor bir şekilde başlat çubuğunda saklı olan ati işaretine sağ tıkla quit yap bakalım düzeliyomu(bende düzelio)

• quote:

driver sorunu zaten yok kullanmasını bilmeyenlerin kendi sorunları. bu güne kadar kullandıgım hiç bir ati radeon e.kartında driver sorunu ve vpu recover hatası ile karşılaşmadım. yurtdışındaki kullanıcılar 3870x2 ile rekor üstüne rekor kırarken oyunlarda yüksek performans dan söz ederken burada 3870x2 sahibi olanlar demekki e.kartını kullanmasını bilmiyorlar. @antiyoba hariç.

HeLaLimsin Be

Atmaca Senide KutLaRım

• 3870 KULLANICILARI SU UNLU FPS ARTTRICI VE HATA DUZELTİCİ DRİVER/HOTKEYS VS...paylasabilirseniz cok iyi olur...
  • quote:

3870 KULLANICILARI SU UNLU FPS ARTTRICI VE HATA DUZELTİCİ DRİVER/HOTKEYS VS...paylasabilirseniz cok iyi olur...

http://forum.donanimhaber.com/m_20770338/tm.htm

burada orayı iyice oku ve ,kendince ayarlarda yap
  • bu yontemi biliyorum grafik ayarlarını kısmaya yarıo baska bi ise yaramıo bu taktik...
  • quote:

bu yontemi biliyorum grafik ayarlarını kısmaya yarıo baska bi ise yaramıo bu taktik...

evet ama ,sende bazı ayarlarla oynayarak bunu artırabilirsin deneme yanılma yolu ile
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiyoba

quote:

bir gün bile olmadan söktüm
    forum yüzüme tükürsün.

Hangi caminin önüne bıraktıysan söyle de gidip alalım kış günü sevaptır yazık ona şimdi ...

evet haklısın kışın ısınmak için iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kumandan -- 4 Şubat 2008; 1:32:35 >

• Hayirli olsun iyi yatirim olmuş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: show.noMercy

forumun yarısı fanatiklik yapıyo, yarısı da fanatiklik yapmayın ulen diyo.. çok boş olmaya başladı, çöp yığını gibi konular

diğer yarısı da izliyo bu arada :)

• zaten bunu crysisin kendi ayarlarından yapabiliyoruz ama gınede deniyim saol doranamia
    kardes
  • Çok iyi yapmışsın..
  • quote:

Bu, kullanmayı bilmiyorun muhabbetide güzel geyik oldu vallahi.
    Otomobil mi bu merak ettim. CF kullanmayı bilmiyorlarmışmışda, driver yüklemeyi bilmiyorlarmışmışda, şaka gibi yahu
    CCC menüsünde Crossfire Enable/Disable var, driver'da bildiğim kadarıyla paket dosyasına çift tıklamayla kuruluyor. (Eski driver kalıntılarını temizlemek lazım tabi ki)
    Bu arkadaşın bahsettiği o/c yapmak sanırım. O/C yapıp 3dmark oynamak

Bu çok bilgili, aşmış arkadaşımızın bir test ss'i var ki, bakıp bakıp gülerim. Sizde bakın sizde gülün. (dokulara ve olmayan gölgelere dikkat)
     3870x2 yi iade ettim yerine 8800gts(g92)+ C2D E8400 aldim cok az farkla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arsenik -- 4 Şubat 2008; 7:17:15 >

• quote:

Orjinalden alıntı: arsenik

quote:

Bu, kullanmayı bilmiyorun muhabbetide güzel geyik oldu vallahi.
    Otomobil mi bu merak ettim. CF kullanmayı bilmiyorlarmışmışda, driver yüklemeyi bilmiyorlarmışmışda, şaka gibi yahu
    CCC menüsünde Crossfire Enable/Disable var, driver'da bildiğim kadarıyla paket dosyasına çift tıklamayla kuruluyor. (Eski driver kalıntılarını temizlemek lazım tabi ki)
    Bu arkadaşın bahsettiği o/c yapmak sanırım. O/C yapıp 3dmark oynamak

Bu çok bilgili, aşmış arkadaşımızın bir test ss'i var ki, bakıp bakıp gülerim. Sizde bakın sizde gülün. (dokulara ve olmayan gölgelere dikkat)
     3870x2 yi iade ettim yerine 8800gts(g92)+ C2D E8400 aldim cok az farkla

way bee ben bu konuyu kaybetmistim bu konuda o ss i veren arkadas bana iddia etti o detaylar doğru diye sonra dahada konusmadı aynı yerde ben imzamdaki sistemle daha düsük fps almıstım ama kaplumbağanın sırtındaki sinek bile görünüyordu bende burda siyah bi leke var sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiDNiGhTKiSs -- 4 Şubat 2008; 8:08:28 >

• quote:

Orjinalden alıntı: sentanoo

aslında sadece aticiler fanatiklik yapıyor diğerleri normal kullanıcı zaten.. nvidianın fanatikliğe pek ihtiyacı kalmadı su sıralar...

evet nvidianın marka tutkunları var.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.