Şimdi Ara

*-* CRYSIS 'te Büyük Olay *-*

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
152
Cevap
1
Favori
8.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlginç bir yöntem buldum FPS/TSP bölümünde bir arkadaş Youtube'de Ultra Crysis diye bazı videolar bulmuş, girdim okudum yazılanları, ve uyguladım. Şimdi sıkı durun ..

Görüntü kalitesi ve fps %50 arttı

inananmak güç gelebilir ama denemesi bedava

Aşağıda dün aldığım bir SS var; 1680 x 1050 noAA

Buda modifiyeden sonra 1680 x 1050 4xAA

Şimdi nasıl yapacağınız konusuna gelince

http://rapid+share.com/files/88334140/Kumandan.rar.html [ rar şifresi: kumandan ]
    Bu linkteki dosyaları indirin ve

CVarGroups içindeki dosyaları

..\Crysis\Game\Config\CVarGroups

autoexec.cfg dosyasını

..\Crysis dizinie atın. Sonra oyunu çalıştırıp ayarları YUKSEK olarak seçin, Oyuna her girdiğiniz ayarlar menüsü Özel-Yuksek karışık şekilde çıkacaktır, buu her seferinde YUKSEK olarak ayarlamayı unutmayın.

Bende 1.1 patch yüklü ve XP üzerine Vista HIGH mod (autoexec.cfg) yapıldı.

Ben biraz daha grafiklerin tadını çıkarayım

ekleme :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kumandan -- 1 Şubat 2008; 16:49:42 >

• bu hangi kullanıcılar icin gecerli?ati kullanıcılarıda dahilmi buna?malum herkeste 8800 ultra yok:))))
  • Ağaç yapraklarında bariz bir kalite düşmesi var, üstelik AA yok gibi ikinci resimde, yoksa ben mi yanlış görüyorum?
  • nasıl oluyor bu performasn farkı ya, ben pc'ye format attıktan sonra kurmamıştım oyunu yine kurup denicem şimdi
  • rar şifresi ne???
    ...
  • deniyorum..sonuçlar gelecek
  • Onceki SS very high mod'lu mu ?

FPS farki bariz fakat arada goruntu farki bulamadim renklerin farkliligi disinda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: @rd@

rar şifresi ne???
    ...

yazmış ya yukarıda

Kumadan yanlış anlamazsan bişey sorucam,senin kullandığı kart zaten en extreme ekran kartlarından crysis'i o çözünürlükte o fps'yi almazsa zaten şaşarım+işlemcide overcloklu

Ey Allah'ım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRk_OyUnCu -- 31 Ocak 2008; 2:36:01 >
  • link bozuk
  • yaptım.aynı tas aynı hamam...
  • Verilen yeni ayarlarda gözüme ilk çarpan, "sunshafts"ın kapalı olması. Böyle ciddi bir ayarın kapalı gelmesi canımı sıktı açıkçası.

Bunu ("sunshafts") açarak deneyeceğim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: annihilator

Onceki SS very high mod'lu mu ?

FPS farki bariz fakat arada goruntu farki bulamadim renklerin farkliligi disinda

renkler daha canlı
    fps daha fazla
    Vista very hig mod

noAA ve 4xAA
    ------

rar şifresini yazdım yukarıya arkadaşlar, ayrıca link kırık değil rapid ile share arasındaki + işaretini kaldırın.
  • bu dosyalar grafik ayar paketi. yani bazı ayarları kısılmasını sağlar.
    vista hıgh modda böyle bişey zaten ama tersi. high specification ın içeriği very highla aynı yapılıyor. böylece very high oyundan açılamasada bu ayar dosyalarıyla açılabiliyor.
    şimdi sen o dosyaları bu yeni vermiş olduğun dosyalar ile değiştirmiş olduğunda mucizevi performans artışı doğal. yani artık very high ayarında değil high da açıyorsun oyunu hatta daha gerii belkide.
    shader efekti çok bariz very high gibi değil. xp pack yani very high açma paketi bunlarla yer değiştirmiş durumda
  • quote:

Orjinalden alıntı: multeci

bu dosyalar grafik ayar paketi. yani bazı ayarları kısılmasını sağlar.
    vista hıgh modda böyle bişey zaten ama tersi. high specification ın içeriği very highla aynı yapılıyor. böylece very high oyundan açılamasada bu ayar dosyalarıyla açılabiliyor.
    şimdi sen o dosyaları bu yeni vermiş olduğun dosyalar ile değiştirmiş olduğunda mucizevi performans artışı doğal. yani artık very high ayarında değil high da açıyorsun oyunu hatta daha gerii belkide.
    shader efekti çok bariz very high gibi değil. xp pack yani very high açma paketi bunlarla yer değiştirmiş durumda

evet ayar paketi ama yaptığım işlemler rakamları düşürmek değil yükseltmekti, indirdiğiniz dosyalarla kendi dosyalarınızı karşılaştırırsanız görürsünüz

• maalesef dostum..aradaki farka bak..

2. resim senin verdiğin dosya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi p@l@ -- 31 Ocak 2008; 2:59:56 >

• evet çakma çıktı maalesef, bir sürü ayar kısılmış durumda, deniz farcry'da ki gibi oldu
  • Ayarlari yaptim, FPS artti ama goruntu tamamen berbatlasti hatta tarif edilemez bir berbatlik olustu SS koyacam birazdan
  • 1680x1050 hersey HIGH noAA noKUMANDAN:

1680x1050 noAA yesKUMANDAN:

1680x1050 hersey HIGH noAA noKUMANDAN:

1680x1050 noAA yesKUMANDAN:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi annihilator -- 31 Ocak 2008; 3:10:39 >

• kumandan;

NO kumandan : Koyduğun ilk resimde de ikinci resimde de (SS) kesinlikle AA yok dostum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penguen35 -- 31 Ocak 2008; 3:13:18 >
  • yanlışınız var kesinlikle

video çekeyim dosyaların içini rakamları göstereyim size asla bu su farkı yok, bende aldım SS
    ayrıca şöyle bir durum var, yukarıda videoda verdiğim yotube orjinal linkinde dosya istemiş herkes ama adam sadece tarif etmiş acaba bu ayarlar sisteme göre değişiklikmi gösteriyor ?

modlu 4xAA

modsuz 4xAA

quote:

Orjinalden alıntı: tutunsatar

kumandan;

NO kumandan : Koyduğun ilk resimde de ikinci resimde de (SS) kesinlikle AA yok dostum...

ilkinde AA kapalı ama ikincide 4x AA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kumandan -- 31 Ocak 2008; 3:19:31 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.