Şimdi Ara

3870x2 yi iade ettim yerine 8800gts(g92)+ C2D E8400 aldim cok az farkla (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
2.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: EXPANDER

driver sorunu zaten yok kullanmasını bilmeyenlerin kendi sorunları. bu güne kadar kullandıgım hiç bir ati radeon e.kartında driver sorunu ve vpu recover hatası ile karşılaşmadım. yurtdışındaki kullanıcılar 3870x2 ile rekor üstüne rekor kırarken oyunlarda yüksek performans dan söz ederken burada 3870x2 sahibi olanlar demekki e.kartını kullanmasını bilmiyorlar. @antiyoba hariç.

ya benim anlayamadıgım da bu adam gelip bu foruam hangi ekran akrtı alayım die soruo ! bilgisi olmadıgı icin ! ama 2 gun sonra

gelip driver sorunu dio ! :D:D saka gibi ya adam driver dan anlıo ama ekran kartından deil demekki !
  • quote:

driver sorunu zaten yok kullanmasını bilmeyenlerin kendi sorunları. bu güne kadar kullandıgım hiç bir ati radeon e.kartında driver sorunu ve vpu recover hatası ile karşılaşmadım. yurtdışındaki kullanıcılar 3870x2 ile rekor üstüne rekor kırarken oyunlarda yüksek performans dan söz ederken burada 3870x2 sahibi olanlar demekki e.kartını kullanmasını bilmiyorlar. @antiyoba hariç.

Su ana kadar 6 tane farkli ekran kartim oldu (aralarinda ATIx700de var) hepsini kendim taktim ver driverlarini tanittim. Bunlarin hicibirinde sorun olmazken sadece 3870x2 de problem cikti. Senin bildigin bizim bilmedigimiz
    ATI uzmanligi gerektiren ozel bir yontem mi var karti calistirmamiz icin. Eger oyleyse lutfen bir zahmet yeni bir konu acip bunu aciklarsan sevinirm. Zira ben boyle birseyle ugrasmam diyorsan o zaman burada
    insanlara "karti kullanmasini bilmiyorlar" gibi yapiciliktan uzak yorumlar yapma!

• quote:

Orjinalden alıntı: cestvrai

quote:

Su ana kadar 6 tane farkli ekran kartim oldu (aralarinda ATIx700de var) hepsini kendim taktim ver driverlarini tanittim. Bunlarin hicibirinde sorun olmazken sadece 3870x2 de problem cikti. Senin bildigin bizim bilmedigimiz
    ATI uzmanligi gerektiren ozel bir yontem mi var karti calistirmamiz icin. Eger oyleyse lutfen bir zahmet yeni bir konu acip bunu aciklarsan sevinirm. Zira ben boyle birseyle ugrasmam diyorsan o zaman burada
    insanlara "karti kullanmasini bilmiyorlar" gibi yapiciliktan uzak yorumlar yapma!

ya gusel kardeism bak tartısma yaratıosun bosa ben ana bi soru sordum kacamak cvp yazıosun!

sen bana driver sorunu dedigin seyi bi acıkalrsan bende sana hak veririm yada bak surda hata yapıosun derim mesela hani ne oldunu bi acıkla ya bizde bilelimde ona gore davranalım bundan sonra !

• quote:

ya benim anlayamadıgım da bu adam gelip bu foruam hangi ekran akrtı alayım die soruo ! bilgisi olmadıgı icin ! ama 2 gun sonra
    gelip driver sorunu dio ! :D:D saka gibi ya adam driver dan anlıo ama ekran kartından deil demekki !

Bu yorumuna gulup geciyorum karsi yorum yapmiyorum!

quote:

sen bana driver sorunu dedigin seyi bi acıkalrsan bende sana hak veririm yada bak surda hata yapıosun derim mesela hani ne oldunu bi acıkla ya bizde bilelimde ona gore davranalım bundan sonra !

Diger konulara da buna oldugu gibi ozen gosterip okursan anlarsin! Bu diger bir konudan alinti driver sorunuyla ilgili.

Benim cevabim:
    Dostum bende 3870x2 varkem 3dmarkta 13bin700 aldi sorun 3D markta degil.
    Dot net framework 2.0 olayini hallettim ve CCC duzugun calsti. Problem yeni cikan bir ekran kartinin driver
    sikintisindan dolayi bircok oyunda dengesiz performanslar verisi. Ornegin Crysis: Beach kisminda Veryhigh DX10da
    30fps alirken awakening kisminda 9fps aliyor. Bunu bana aciklayabilirmisin ??? Yine ayni sekilde COD4te
    20fps alirken HDRin yogun oldugu Jericho da 30fps aliyor. Bu driver sikinisi degil de nedir!

• o oyunlarda o kartla 9*20-30 gibi fps ler almak komik gerçekten.bence sen sistemi stabil kullanmayı bilmiyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İcHiGo22 -- 3 Şubat 2008; 15:28:08 >
  • kardeşim yapan yapıyor şu ana kadar pro olanlardan hiçbir sıkıntı duymadık ama hayırlı olsun bir tane daha ati driver yapamıyor başlığından kurtulduk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eric13 -- 3 Şubat 2008; 15:39:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiyoba

Bugün eksadan 3870X2 aldım yeni sürücüyle ultraya iki katı fark attı Crysiste 1680X1050 çözünürlükte Ultra high 8XAA 16X AF ortalama 85 FPS oynuyom süper bişe yaw iyiki almışım.

Derrrmişimmmmm. Şaka bir yana hayırlısı olsun bence de doğru karar.

Yukarıdakini okuyunca hadi ordan yazacaktım da şakymış allahtan

• yeni format atıp kurduğum windowsa x1900xt kartı tanıtmak için en son 8.1 yüklerken ekr. kartı bulunamadı dedi ne yaptım ettimse görmedi, tekrardan format attım, halbuki sorun çıkmasın diye CCC kurmadım sadece driver seçmiştim.
  • hayırlı olsun doğru karar
  • quote:

Nasıl kullanmayı bilmiyor insanlar? Bu araba değilki takarsın kart sürücüyü yüklersin kullanırsın? En fazka biraz fazla o/c yaplıabilir ve pencil mod felan yapılabilir onuda yapan nadir çıkar , daha ne olacakki? Vpu hatası siz almamışsınız onlarca insan bu forumda bu konuda sıkıntı yaşadı bende dahil. Ati 2600 pro aldım vpu sorunu nedeniyle iade ettim. Powerim 550 w kasa soğutmasıda iyiydi üstelik.

• quote:

Orjinalden alıntı: Kumandan

yeni format atıp kurduğum windowsa x1900xt kartı tanıtmak için en son 8.1 yüklerken ekr. kartı bulunamadı dedi ne yaptım ettimse görmedi, tekrardan format attım, halbuki sorun çıkmasın diye CCC kurmadım sadece driver seçmiştim.

Ben öle durumlarda windowsa bi hööötttt çekerim hemen tanır otoriteni kullanacan.

Bu nvidiacılar Ati kullanmasın hakkaten yaw daha bi kartı tanıtamıyolar pc ye.

• quote:

Orjinalden alıntı: eric13

kardeşim yapan yapıyor şu ana kadar pro olanlardan hiçbir sıkıntı duymadık ama hayırlı olsun bir tane daha ati driver yapamıyor başlığından kurtulduk

yaw iste anlamıyorum ben testlere bakmam guvenmem ama herkes guvenio madem al alan nasıl almıus bu puanı ! bana cvp yazan biark avrdı 11 k almıs x2 le

tmm ya uzatmaya gerek yok ben aldıgım cvbı aldım ati de driver sorunu var milelt 11k alıo x2 le birileri 20 kusur k alıo :D dsuhauhdsad hey allam ya

• abi sen nece yaziosun ben okuyamio anlamio bazı yerlri...
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiyoba

quote:

Orjinalden alıntı: Kumandan

yeni format atıp kurduğum windowsa x1900xt kartı tanıtmak için en son 8.1 yüklerken ekr. kartı bulunamadı dedi ne yaptım ettimse görmedi, tekrardan format attım, halbuki sorun çıkmasın diye CCC kurmadım sadece driver seçmiştim.

Ben öle durumlarda windowsa bi hööötttt çekerim hemen tanır otoriteni kullanacan.

Bu nvidiacılar Ati kullanmasın hakkaten yaw daha bi kartı tanıtamıyolar pc ye.

ya bilip bilmeden bisiler kuruolar sistemi ayran ediolar sorna driver kurulamadı ekran akrtı bulunamadı dio bakın

bole bi sorun olsa ati mal deil direk cozerbu kadar assalayıcı bi sorun olsa veya bende ondabunda nie olmuo bi sor kendine bende nie oluo die tanıtamayanlara soluom bole basit selerle gelmeyin gusel gerekcelerle gelin dielimki ha driver problemi var !

saka bi yana bende bi sorun yasasam driverdan bayhsetmiorum alaksız bisi olsun ben onu cozuorum update falan beklemiorum ! bi hooot cekioz win e :D

• quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

abi sen nece yaziosun ben okuyamio anlamio bazı yerlri...

yaw kusuruma kalmayın bi alıskanlıktır gidior bi harfi once falan yazıom klavyemi degistim degiseli bole :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: cestvrai

quote:

Bu yorumuna gulup geciyorum karsi yorum yapmiyorum!

quote:

Diger konulara da buna oldugu gibi ozen gosterip okursan anlarsin! Bu diger bir konudan alinti driver sorunuyla ilgili.

Benim cevabim:
    Dostum bende 3870x2 varkem 3dmarkta 13bin700 aldi sorun 3D markta degil.
    Dot net framework 2.0 olayini hallettim ve CCC duzugun calsti. Problem yeni cikan bir ekran kartinin driver
    sikintisindan dolayi bircok oyunda dengesiz performanslar verisi. Ornegin Crysis: Beach kisminda Veryhigh DX10da
    30fps alirken awakening kisminda 9fps aliyor. Bunu bana aciklayabilirmisin ??? Yine ayni sekilde COD4te
    20fps alirken HDRin yogun oldugu Jericho da 30fps aliyor. Bu driver sikinisi degil de nedir!

ayyyyyyyyyyyy
    senin sorunun buyuk yazık ! cod4 te 20 fps almak her yigidin harcı deil o kartla

ben 3870 le c2d e6400 le bile 20 gormedim sen nası gordun ya ilginc !

walla ati de driver sorunu var ama bana kıyak gecio demekki bende olmuoı :D

• Kullanmayi bilmek bilmemek diye bir sey yok. Driver programini yuklersin calismasi gerekir.

Ki adamin sorunu zaten hata vermesi filan degil, cok dengesiz performans vermesi, ki bu da tabii ki driver ile alakali.
  • quote:

Orjinalden alıntı: annihilator

Kullanmayi bilmek bilmemek diye bir sey yok. Driver programini yuklersin calismasi gerekir.

Ki adamin sorunu zaten hata vermesi filan degil, cok dengesiz performans vermesi, ki bu da tabii ki driver ile alakali.

Aynen öyle.Bir kere kullanmaını bilmemek diye bir şey olamaz kullanıcıya düşen driver ını kurup oynamaktır.Kullanıcı bunu yapınca max performans alması gerekirken hayati bir şey olan CCC den mahrum kalıyorsa,bu pek tabii ki ati nin sorunudur.

Zaten ATi nin CCC si de çok dandik,yavaş,hantal...
  • quote:

Expander arkadaş bu forumda sadece bunları yazıyor... İlgi çekmek için olabilir çünkü aynı şeyleri, aynı cümleleri yazmaktan bıkmadı arkadaş...

Ama aldığım duyuma göre expanderden süper bir kitap çıkıyor yakında, " ATI EKRAN KARTLARINI KULLANMA KLAVUZU "
    mutlaka bu kitabı edinin.

• quote:

çok bilgili kişi konuşmuş yine

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.