Şimdi Ara

3870 x2 (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
0
Favori
11.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, aynı çözünürlükte imzamdaki sistem ile minimum 22-24 fps alıyorum, bence o fiyata verdiği performans düşük umarım yeni sürücüler ile fark açılır paranız boşa gitmiş olmasın

quote:

Orjinalden alıntı: cestvrai

Simdilik sadece Crysisten size 2 screenshot arkadaslar.
    Dikkatiniz cekerim cozunurluk 1680x1050 ve DX10da hersey very high (no AA)

Yarin artik daha detayli testini yapariz yeni suruculer ile

• quote:

Evet milleti kekleyip grafiklerden kısarak performansı arttırdığı doğru

Merhaba,

Şu an G92 GTS kullanıyorum. Elimde GTS G80 de var. Sürücü, 169,21 WHQL.

Hangi eski sürücüyü yüklersem, daha iyi görüntü kalitesi, ama daha düşük (%30 civarı olacak, sanırım bu) başarım elde ederim? Sanırım bu konuda epey bilginiz var, beni aydınlatmış olursunuz.

Cevabı özel iletiden atabilirsiniz, konunun dağılmaması için.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kızılejder

quote:

Son driverlarla yapılan testi lütfen inceleyin 8800 g92 GTS 512 ye fark atmış resmen birçok oyunda

http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3209

3870x2 nin rakibi 8800gts g92 değil 9800gx2 dir
    not:8800gts g92 ye fark atması çok normal

bide 8800gt sli 8800gt den neredeyse tüm testlerde %100 e varan performans artışı sağlamış sli ne zamandır bu kadar başarılı triple sli 8800ultranın neler yaptığını görünce bunlara pek inanasım gelmiyo açıkçası

• quote:

Orjinalden alıntı: QuasarFX

Merhaba, aynı çözünürlükte imzamdaki sistem ile minimum 22-24 fps alıyorum, bence o fiyata verdiği performans düşük umarım yeni sürücüler ile fark açılır paranız boşa gitmiş olmasın

quote:

hala crysis te crysis crysis ise kanımca nvidianın oyunu denebilir sonuçlar gayet normal

• @kobb, gene döktürmüşsünüz

Dediklerinize zaten ekleyecek bir şey yok. Çift grafik işlemci meselesinde, hâlâ verimsiz kaldığı uygulamaların olması can sıkan, "haklı olduğumuz" kısım. Mevcut kartlar bir "deneme" gibi geliyor. Şahsen, bir süre daha GX2 - X2 türevi kartlara soğuk bakmaya devam edeceğim. Galiba, GX2 - X2 şeklinde ayrı isimler almadıkları zamana kadar, böyle olacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nfsmv

quote:

Merhaba, aynı çözünürlükte imzamdaki sistem ile minimum 22-24 fps alıyorum, bence o fiyata verdiği performans düşük umarım yeni sürücüler ile fark açılır paranız boşa gitmiş olmasın

quote:

hala crysis te crysis crysis ise kanımca nvidianın oyunu denebilir sonuçlar gayet normal

Arkadaş crysis ten örnek vermiş o yüzden karşılaştırdım crysis saplantım yok
    ama muhteşem oyun olmuş, hangi kartla çalıştığı önemli değil mutlaka oynanmalı kanımca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khoradasein -- 31 Ocak 2008; 18:18:48 >

• kart sahibi arkadaşımız testleri bekliyoruz.
  • Arkadaşın yerine olsam test falan yapmazdım

Konu açtı konunun içine ettiler test yapacak da ne olacak yine tartışmalar olacak
  • zaten 3870 x2 ile yerli ve yabancı birrr çook test yapıldı bu saatten sonra artık başka test yapmanın lüzumu yok gibi, eğer gerçekten inceleme yapılacaksa birileri burada çıkıp bir an önce yapsın bu şekilde kimse beklemesin. donanimhaberde de zaten pek test olacak gibi gelmiyor artık bana bugün 3. gün oldu resmi anons sonrası
  • Testler Pclabs den alıntıdır KAYNAK
    Test sayfasının incelenmesi daha doğru olur bazı oyunlarda 3870 x2 iki farklı marka ve sürücü ile test edilmiş

Directx10 testleri

Direct9 testleri

Crossfire testleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 31 Ocak 2008; 19:51:03 >

• Nedense Crysis hariç bütün oyunlarda fps ler Ati 3870x2 ile nvidiayı ikiye katlamışşşSadece bir oyundan bir 2 fps fazla alıcam diye nvidia fanatikliği yapan arkadaşlarıma duyurulur paranıza yazıkkkkk
  • Biri tek çekirdek,diğeri çift çekirdekli.Önce bunu ayırt edelim.10 fps fazla alacağım diye normal fiyatının 2 katı fazla ödemeye gerek yok.(8800GT,3870 ortalama 350 ytl-3870x2 700 ytl)
  • pclabs sonuçlarını göz gezdirdim.
    sonuçta bu ürün beklentileri yüksek bir ürün ki high end ürün olarak 8800 Ultra karşısında konumlandırıldı. High end ürünleri test için şu an en mükemmel test aracı ise crysis.
    Pclabs gibi sonuçları ona yakın yabancı kaynaklı sitelerin bir kısmının sonuçlarına dayanarak görünen o ki 3870 x2 karşısında 8800 GT ve HD 3870 ekran kartları orta-üst segment arası bir yerde mükemmel bir başarım sağlıyorlar, özellikle de 8800 GT bu konuda atiden bir adım önde.
    3870 x2 konumlandırıldığı yer itibari ile maalesef o başarımı verecek görünümde değil, yani o fiyatı hakedemiyor. Piyasada ki crysis harici diğer oyunlarda oynanabilirliği 8800 gt ve 3870 sağlayabiliyor, tabi uygun bir sistemle.
    ben bu kart için sanki bu kadar olur düşüncesine kapılmaya başlıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _ SlipKNoT _

vay be geçerken görüp almak ne kadar güzel ben olsam heralde hiç uyumam full oynarım oyunları hayırlı olsun ne diyeyim ben daha HD3870 in (x2 yok) hesaplarını yapıyorum

Aynen Yaa.Kartın Limitlerini Azaltmam Şart Oldu Yoksa Kart Yerıne Babayı alıcaz

Ayrıca arkadaşı şimdi aşırı derecede kıskandım.3870 hemde X2lisinden

• quote:

Orjinalden alıntı: Marcus Fenix

quote:

vay be geçerken görüp almak ne kadar güzel ben olsam heralde hiç uyumam full oynarım oyunları hayırlı olsun ne diyeyim ben daha HD3870 in (x2 yok) hesaplarını yapıyorum

Şurda oturup ağrıycam gördükçe bunları birde arkadaşlarımda alıyorlar yeni kartlardan onlar Crysis konuşuo bende COD4 az kasarak oynuyor diye kendimi teselli ediyorum

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Marcus Fenix

quote:

Şurda oturup ağrıycam gördükçe bunları birde arkadaşlarımda alıyorlar yeni kartlardan onlar Crysis konuşuo bende COD4 az kasarak oynuyor diye kendimi teselli ediyorum

Valla arkadaşım ben şu 3870e Aşık olmasam 1950GT'imden vazgeçmem daşşşş gibi kart ama gönül ferman dinlemiyor.Ne yapalim bize beklemekden başka çare yok.

ALan arkadaşlarada Allah, Oyunlarda Sorunsuz Kullanmayı Nasip Etsin

• quote:

Orjinalden alıntı: nfsmv

quote:

quote:

ati kartlarla uyumlu oyunlar test edilmeye çalışılcaksa ve ati kartı olanlar ati destekli oyunları oynicaksa, vah aticilerin haline şuan piayasada ki en kaliteli garfiğe sahip oyun crsis eğer bu kart ultranın rakibiyim diye çıkıyorsa piayasaya bu oyunda test edilcek tabi, eğer bu oyunu ati kartlar doğru dürüst çalıştıramıyorsa, bu suç sadece amd-ati'nin suçudur, nvidia babsının hayrına oturup oyunun yapım aşamasında crytek firmasıyla çalışmadı, amd-ati niye girişimde bulunmuyor, yok o ati destekli oyun yok onu geçin yok bu nvidia destekli oyun bunu geçin, böyle mantık mı olur, ben 700lira para verecem sonra yılın en kral görüntüsüne sahip oyununu oynamicam, açın biraz gözünüzü amd-ati'nin tembelliğini dahi savunuyorsunuz

• amd ati tembel miş sanki oyun yapımcılarına para yedirmek amaçları grafik kartı üreticilerin diyelim sen x firmasın rekabete atıldın senden güçlü bir y firması var ve senin yaptığın çözümleri desteklememek için çözümlerin kullanılacağı yere para verip baskı yapıyor ve sen tabii daha zayıf olduğun için bir şey yapamıyorsun sonra da yavaş yavaş batıyorsun işte nvidianın yaptığı bu voodooya yaptı şimdi de atiye yapmak istiyor tabii daha dirençli çıktı ati
  • quote:

Orjinalden alıntı: eric13

amd ati tembel miş sanki oyun yapımcılarına para yedirmek amaçları grafik kartı üreticilerin diyelim sen x firmasın rekabete atıldın senden güçlü bir y firması var ve senin yaptığın çözümleri desteklememek için çözümlerin kullanılacağı yere para verip baskı yapıyor ve sen tabii daha zayıf olduğun için bir şey yapamıyorsun sonra da yavaş yavaş batıyorsun işte nvidianın yaptığı bu voodooya yaptı şimdi de atiye yapmak istiyor tabii daha dirençli çıktı ati

bence biraz araştır istersen durumu, crysis tüm yapım aşamasında nvidia ile birlikte çalıştı, ayrıca kim parayı vermiş veya vermemiş oda ilgilendirmez ya beni, ben alcağım performansa ve kendi verceğim paraya bakarım

• amd ati tembel mi??Amd ati mühendisleri gerizekalı mı??
    Crysis gibi nvidia optimize tabanıyla gelen bir oyun için mi amd-ati tembel oldu.
    Şahsen crysis bitirildikten sonra bi daha bakılacak bir oyun değil.Bioshock gibi şaheserler dururken.Bir kere bitirseniz bile diğer sonu için,yoğunlaşmadığınız plazmitler için defalarca bitirilmeye değen;son yılların en iyi oyunu dururken crysis isterse 1000 fps versin.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.